|
![]() |
#2 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
cijena?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ćiftek 120mm stavi na 7V ili 5V. http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=22757
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
treba biti iz Linksa a što se tiče cijene, ako je ovaj od 125 kn stvarno bolji od ovoga od 25 kn za toliko onda dolazi u obzir, tj. ako se isplati znači od ovih predloženih, koji onda bi bio dobar omjer cijene/tišine i naravno da hladi kak treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
nijedan vent nije vrijedan 130kn, jeste vi normalni ??? davati 130kn za jedan obični ventilator...mozes i silentbladea 120mm, meni na 12v radi i ne cuje se nista...tih kao vent u corsu vx450 ![]() btw potpisujem na hammov post. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Señor Audiophile
|
S-Flex je Sonyjeva S-FDB tehnologija izrade lezajeva ... i trenutacno je vrhunac ponude na trzistu (tisina). Uglavnom vent moze stajati pred ocima korisnika i necujno se vrtiti na tih 800-1200RPM. Imam jednu 800-otku u kompu i tisi vent u zivotu nisam cuo, a imam samo Scythe ventove ![]() E da, samo za info @12V ... Xilence je naspram njega roshtalica (imam 3 komada u ormaru), a i Chieftec također (prema sluzbenim podacima), dok se recimo Adda-ini ventovi (u Corsair napajanjima) jedino mogu pohvaliti besumnoscu @4V. E sad, da li se isplati ... ako imas pare i stvarno zelis tisinu uz donekle dobar protok, onda se isplati.
The Secret ... Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 30.01.2009. u 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Uzet ću jednog za probu. Ubiše me ovi Antec-ovi na 5V. Problem je što mi treba bar 4 kom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Moj favorit je Sharkoon S , vent je tih i cijena mu je prihvatljiva . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Problem je u tome što buku ne stvara samo ventilator, posebno kod ovih bočnih stranica kada ventilator usisava zrak kroz fan grill ili rupice. Tada se zna čuti šum zraka i kod 800 rpm pa i manje. Rješenje je malo odmaknuti vent od stranice. Možeš izrezati okvir od neke stare spužve, karimata i slično, a ima i gotovih za kupiti.
![]() |
#16 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
„Bacanje love“ je subjektivna stvar. Netko bacalovu® na čevape, netko na cugu, neko na kurve, netko na tetovaže itd. Ja želim bacati na ventove. Svaka budala ima svoje zadovoljstvo. ![]() Zanima me da li je S-flex stvarno dobar? Imam opak sluh. Od navedenih sam dosta njih probao. Xilence je dosta dobar,ali ima slab protok. Jednom davno sam ima dva Papsta koji su bili rabljeni i bili su odlični. Tko zna gdje ima za kupiti onih gumenih nosača za ventilatore umjesto vijaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ja sam ih isprobao preko 10(xilenca), svi pale na 5V meni je bitno da je "necujan" na 400-500 okretaja, tek toliko da pirka kroz kuciste, kad pustim komp preko noci da radi a preko dana ih pojacam, nek se cuju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
noise freak
|
Ovisi kak uzmeš. Po meni se takav skupi vent isplati ako ti je tišina jako bitna, premda omjer dobiveno/uloženo nije proporcionalan onome u jeftinijih ventilatora. Ja imam ovaj i sasvim je tih, a dobe se još kontroler brzine i silikonski vijci s njim i mislim da opravdava cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Señor Audiophile
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Sto se tice sluha ... cujem skoro svaki TV u stand by-u, pa ti procijeni sam ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Señor Audiophile
|
Ne smetaju meni takvi zvukovi (samo ih primjecujem ![]() ![]() Ajd kad vec definiram ... imho nekakvih 20dBA@1m je dovoljno tiho, a sve puno iznad toga jednostavno nije prikladno jer se ne raspoznaju tisi dijelovi filmskih dijaloga u kasnim nocnim satima (treba imati obzira prema susjedima sto se tice volumena na zvucnicima ![]() EDIT: Da ne trabunjamo bezveze i dajemo neke osobne dojmove, evo jedan review SPCR (nazalost nema Xilencea, Chiefteca, Sharkoona i ostalih proizvodjaca).
The Secret ... Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 31.01.2009. u 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registrirani Korisnik
|
uf... jel može s ovog popisa: http://www.links.hr/index.php?option...&sort_ord=desc neki prijedlog do 60 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Señor Audiophile
|
![]() |
#30 | |
Registrirani Korisnik
|