|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Zasto muskarci imaju avatare zenskih osoba?
...vidim da je to sve cesca moda kako ovdje tako i po ostalim forumima. Ono, izgledaju mi pomalo ko kamiondzije sa posterima severine i pamele anderson. Dosad sam mislio da avatar predstavlja osobu, ili njezin stav/pripadnost ili smisao za humor. Gledajuci musko ime i sliku neke ocigledno copy paste web zenske (dakle kuzi se da nije necija cura u pitanju) cijelo vrijeme nesvjesno mislim da se obracam zenskoj osobi, ili travestitu ![]() Evo ja sam onako staromodno, napravio vlastitu glavu u mudboxu, nabrljao joj wacomom omiljeni zombie look, izrendao ju sa sss postavkama shadera i dirtmapama u vrayu i postavio da ljudi znaju s kim vode polemike :P Dakle, koja je poanta ovakvih avatara? |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne znam za druge, ali šanse da stavim avatar sa svojom (orginalnom ili modificiranom) slikom su ravne onome da se diljem foruma počnem predstavljati punim imenom i prezimenom skupa s adresom i ostalim važnim podacima. Prije sam tak i tak (dugo vremena) imal BioHazard avatar, a ni ovaj avatar nije slučajno odabaran ili samo tak skopiran s neta. Sad način na koji ti nekog doživljavaš (kamiondžija, transvestit, ženska osoba, itd.) meni je čisto svejedno, isto kak mi je svejedno kaj si drugi misle o meni. Sve u svemu boli me briga kaj drugi misle i dal nekoga smeta. ![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 30.01.2009. u 18:02. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
stavis ono sto volis. overhaul pa sto ovo tvoje u avataru nije zena? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Overhaul zasto tebe muce takve stvari? |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Totalno debilna tema, koja bude završila lockanjem/brisanjem. |
![]() |
![]() |
#9 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
overhaul jesi ti homić? salim se da ne bi bilo ![]() muski vole zgodne tete, ak je zgodna teta i ja sam za zgodnu tetu puno više me muče muškarci iza ženskih nickova- em me bune em sam zabrinut za njih |
![]() |
![]() |
#10 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sve bi bilo dobro da se u Svaštari broje postovi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kak to da nisi pitao zašto puno ljudi ima ljamu u avataru. Btw., zašto ljama? Kome je u čast ovaj put? Sjećam se da je Freeman jednom bio popularan ![]() McG, daj nabaci neku ženturaču u onom svom stilu (balončići s tekstom and stuff) pa će Overhaulu bit puno jasniji tvoj izbor avatara ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|