![]() |
Zasto muskarci imaju avatare zenskih osoba?
...vidim da je to sve cesca moda kako ovdje tako i po ostalim forumima.
Ono, izgledaju mi pomalo ko kamiondzije sa posterima severine i pamele anderson. Dosad sam mislio da avatar predstavlja osobu, ili njezin stav/pripadnost ili smisao za humor. Gledajuci musko ime i sliku neke ocigledno copy paste web zenske (dakle kuzi se da nije necija cura u pitanju) cijelo vrijeme nesvjesno mislim da se obracam zenskoj osobi, ili travestitu ;) Evo ja sam onako staromodno, napravio vlastitu glavu u mudboxu, nabrljao joj wacomom omiljeni zombie look, izrendao ju sa sss postavkama shadera i dirtmapama u vrayu i postavio da ljudi znaju s kim vode polemike :P Dakle, koja je poanta ovakvih avatara? |
Ne znam za druge, ali šanse da stavim avatar sa svojom (orginalnom ili modificiranom) slikom su ravne onome da se diljem foruma počnem predstavljati punim imenom i prezimenom skupa s adresom i ostalim važnim podacima. Prije sam tak i tak (dugo vremena) imal BioHazard avatar, a ni ovaj avatar nije slučajno odabaran ili samo tak skopiran s neta. Sad način na koji ti nekog doživljavaš (kamiondžija, transvestit, ženska osoba, itd.) meni je čisto svejedno, isto kak mi je svejedno kaj si drugi misle o meni. Sve u svemu boli me briga kaj drugi misle i dal nekoga smeta.:)
|
Mozda vlada razmisljanje
Kamijondzije -> muskarcine :D hormoni su u pitanju :D |
stavis ono sto volis.
overhaul pa sto ovo tvoje u avataru nije zena? :D |
na avatar staviš nešto lijepo, žene su lijepe, zar ne??? :chears::chears::chears:
|
Overhaul zasto tebe muce takve stvari?
|
Citiraj:
Evo ti za avatar http://www.imagesforme.com/out.php/t331781_1.jpg :D |
Totalno debilna tema, koja bude završila lockanjem/brisanjem.
|
overhaul jesi ti homić?
salim se da ne bi bilo :) muski vole zgodne tete, ak je zgodna teta i ja sam za zgodnu tetu puno više me muče muškarci iza ženskih nickova- em me bune em sam zabrinut za njih |
Citiraj:
|
Sve bi bilo dobro da se u Svaštari broje postovi :p :D
|
Citiraj:
|
:D
A baš sam pomislio kako nema gore od forum.hr-a... |
Ma nije ovo jos ni blizu ^^
moze jedan lock? |
Kak to da nisi pitao zašto puno ljudi ima ljamu u avataru.
Btw., zašto ljama? Kome je u čast ovaj put? Sjećam se da je Freeman jednom bio popularan :D McG, daj nabaci neku ženturaču u onom svom stilu (balončići s tekstom and stuff) pa će Overhaulu bit puno jasniji tvoj izbor avatara :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:44. |