|
![]() |
#3902 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
U zadnje vrijeme vidim sve ucestalije nazovimo ih Kemperima iako to nisu. Nije mi jasno kao to oni razmišljaju da zauzme xy poziciju i čeka da mu netko naleti, a prije toga si nije sa minama osigurao leđa. Svi redom pogibaju jer ih ubijaju s leđa. Morat ću otvoriti "Kemperaj Seminar" i fino to naplatiti. ![]()
![]() |
#3905 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajme eto pizdek je naucio "matematiku" pa sad misli nes kao igrat, vidin, moran i ja malo doc pokazat kako se pravilno zalegne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3908 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#3909 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3911 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
jedna od najboljih igrica koje sam igrao u ovih 10god! odlican signale player i još bolji multiplayer!! žalim samo što nije izašla expanza za SP! COD5 je dobar, no svejedno nije kao COD4! ..a i u odnosu na COD4, SP mu je dosta arkadican..nešto tipa Medal of honor. Živio COD4!!
![]() |
#3912 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vjerojatno si već skužio, al ipak da ponovimo za ostale. Svaki put kad ti pukne veza tvoj key je još uvijek neko vrijeme aktivan na serveru COD4. Sve što moraš napraviti je ponovno prekinuti vezu i opet napraviti connect (na routeru!!!)
![]() |
#3913 | |
Moderator
|
Citiraj:
Kad ćemo zaleć? Ajd napravi acc na xfireu pa da napravimo darmar na nekom serveru. Junger nevoli kempat, s njim igram ali samo sa teškim naoružanjem i onda slomimo cijelu mapu. ![]()
![]() |
![]() |
#3914 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajd, danas je zadnji ispit, i onda odoh kuci, pa cemo malo zalec u neki grm kvalitetno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Kako ja igram samo vikendom tesko cete me vidjeti na serverima ali kad igram uvijek ali uvijek dobijem titulu "Jeb*** Kamper".... BTW u igri mi je nick Blackbird, a najbolji kamperski score je 94/26 ![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 29.01.2009. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 |
Premium
|
Ljudi trebam pomoć. Instalirao sam COD 4 na laptop. Imam origigi key al mi baca više upozorenja da mi image ne vrijedi. Što mogu učiniti? Do sad sam ga normalno koristio i igrao na stolnom, al kako sam radio reinstalaciju wina poželio sam vidjeti kako bi to izgledalo na laptopu.
![]() |
#3924 |
Moderator
|
Imaš gore desno "Pretraživanje teme", upišeš taj tvoj mmsmmspr333 ili kako već i dobiješ: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1236 To je samo jedan od postova. A i google je tvoj prijatelj. Mani se ![]()
![]() |
#3925 |
Premium
|
Problem nije riješen. Ima još errora ![]() ![]()
![]() |
#3927 |
Premium
|
Ma znam, al ako je prošao COH bez ikakvih problema i koristim ga kad imam vremena, onda sam vjerovao da ni s ovim neće biti problema. Niš pri kraju sam s sređivanjem PC-a pa ću probati na njemu.
![]() |
#3928 |
Premium
|
Eto uspješno sam instalirao na stolni PC. Nikakvih problema za sad. Prebacio sam i svoj stari profil.
![]() |
#3929 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Zanim me da li postoji COD4/COD5 verzija igre u kojoj je konverzacija u igri na njemačkom? Znači ne samo izbornici već i konverzacija. Kao što je imao far cry.
![]() |
|
|