|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
moja kad dodje k meni ponese si svoj laptop pa se preko w-lana spoji na net i zuji po facebooku ![]() ![]() jucer bas gledamo neki on line katalog i ona bi sat, reko valentinovo je skoro pa cu joj to uzeti i sve super i ona mene pta da kaj ja hocu i ja joj dam link na THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme i kazem to mi kupi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
interesantno,vi ste fakat pravi ovisnici... ![]() ne iskazujem pretjeranu ljubav prema kompu pa od nje bas i nema reakcija,iako me zna zajebavat ujutro "jer prvo sto napravim ujutro - upalim komp" ![]() ![]() ![]() no ona ima svoj mackbook od 25k kn pa ja nju zajebavam na tu kreativnu ludost ![]()
![]() |
#63 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
zivim s curom i znalo se ponekad dogoditi da nakon 3-4 sata igranja kaze da joj idem na zivce sa tim svim, da sam ko malo dijete bla bla, da joj smeta kad frendsoni sa faksa dodju na pivu i koju partiju PES2009, ali sve se okrenulo na bolje otkad sam dao i njoj da malo zaigra PES sa mnom ![]() inace, ima svoj laptop pa i ona sve vise boravi na svom ljubimcu pa se ne zali toliko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A kad sam joj pokazao COD 5,na kratko,mislim da je cak i par koraka napravila,tu noć je imala noćnu moru zbog igre ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
ne'š ti muškarca koji pred ženom igra igrice po 4h...pa nije ni čudo da je glavna u vezi.
![]() |
#68 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja se ispricavam. Ali osoba koja kad je SAMA pa kad se igra po pol dana nije normalna, a kamoli kad je sa curom/zenom. Mislim igrat igrice ko djete i ne vidjeti nista oko sebe tolku kolicinu vremena i nije bas normalno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
Kod mene je zadovoljavajuca situacija ![]() Kad dodje kod mene, ona je na mom lapu, brlja po fejsu il igra avanture tipa Broken sword, Agatha Christie, a meni ostane komp ![]() ![]() Znaci nema nikakvih prigovaranja osim svakih 2 mjeseca poneko kolutanje ocima, al ja sam zadovoljan, cak se pomalo pocela kuzit u hardver ![]() A kad nas pukne da nes odigramo zajedno, onda se vadi SNES, Sega Genesis ili Atari 2600 sa police i to je onda urnebes ![]() Pao je i dogovor da se mora nabavit Wee ![]()
![]() |
#71 |
red drum
Datum registracije: Aug 2008
|
kad sam je upoznao igrala je wow čak sam dobio g11 za rođendan ![]() jedino oko čega zna kenjat su titlovi za filmove jer joj se to neda tražit još uvijek ju znam nać kak se igra dok JA buljim u TV i obavezno i ona mora igrat ono što ja igram tek tolko radi natjecanja ko je bolji iako većinu vremena provodimo bauljajući po gradu hmm perfect girlfriend ![]()
![]() |
#72 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Odjavi se sam sa foruma dok ovo Fleks nije vidio. ![]()
![]() |
![]() |
|
|