Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.01.2009., 14:17   #61
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
moja kad dodje k meni ponese si svoj laptop pa se preko w-lana spoji na net i zuji po facebooku , ako slucajno nema laptop sa sobom kad sam za kompom dodje i pita "a kaj sad radis, jel mogu ja malo vidjeti kaj ima na netu"
jucer bas gledamo neki on line katalog i ona bi sat, reko valentinovo je skoro pa cu joj to uzeti i sve super i ona mene pta da kaj ja hocu i ja joj dam link na THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme i kazem to mi kupi i mislim si sve bu super .. kad ono dobim jezikove juhe ... da ne to, da oped nekaj za kompjuter, kaj je to, ruzno je cemu sluzi ... da hoce ona meni nekaj lijepo kupiti kaj mi treba, ja reko to mi treba veli ona "netreba ti imas dovoljno dobar komp" ... ah te zene
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 14:29   #62
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
interesantno,vi ste fakat pravi ovisnici... ja u zivotu njoj nisam rekao da mi kupi neš za komp,niti ću...to mi je tako glupo,tj. komp mi je tako sporedan u životu.Kad igram,to je vecinom kad je nema kuci ili kad sam u rijeci...no kad je kuci,samo pregledam vijesti na internetu i ovdje sta se dogadja...i to je to.

ne iskazujem pretjeranu ljubav prema kompu pa od nje bas i nema reakcija,iako me zna zajebavat ujutro "jer prvo sto napravim ujutro - upalim komp" ali to su mi kao novine,procitam vijesti.Pa je sve ok,ali me podjebava fino dobijem kavu i na index.hr,e-mail,pcekspert i onda mogu nastavit živjet

no ona ima svoj mackbook od 25k kn pa ja nju zajebavam na tu kreativnu ludost
Staro 29.01.2009., 14:30   #63
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
zivim s curom i znalo se ponekad dogoditi da nakon 3-4 sata igranja kaze da joj idem na zivce sa tim svim, da sam ko malo dijete bla bla, da joj smeta kad frendsoni sa faksa dodju na pivu i koju partiju PES2009, ali sve se okrenulo na bolje otkad sam dao i njoj da malo zaigra PES sa mnom

inace, ima svoj laptop pa i ona sve vise boravi na svom ljubimcu pa se ne zali toliko...
cyclone je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 14:31   #64
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
I onda kad kažu da g33kovi nemaju cure..
Staro 29.01.2009., 14:35   #65
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor cyclone Pregled postova
zivim s curom i znalo se ponekad dogoditi da nakon 3-4 sata igranja kaze da joj idem na zivce sa tim svim, da sam ko malo dijete bla bla, da joj smeta kad frendsoni sa faksa dodju na pivu i koju partiju PES2009, ali sve se okrenulo na bolje otkad sam dao i njoj da malo zaigra PES sa mnom

inace, ima svoj laptop pa i ona sve vise boravi na svom ljubimcu pa se ne zali toliko...
Da se nadovežem...i ja sam joj pokazao PES 2009,sva se uživila...to je bilo vrištanja cijelo naselje je čulo na kraju,uspjela je pobijedit kuvajt s hrvatskom na najlaksoj tezini...to joj je bilo jako zabavno...

A kad sam joj pokazao COD 5,na kratko,mislim da je cak i par koraka napravila,tu noć je imala noćnu moru zbog igre u biti,igrala je prvu misiju,sad sam se sjetio...čisto da grafiku vidi vidi vidi kako se krv dobro vidi
Staro 29.01.2009., 14:36   #66
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
svi koji još uvijek žive solo i smiju se zauzetim muškarcima koji žive skupa sa curama/ženama, samo ću jedno reć.

ŽIVI BILI PA I VI DOČEKALI pa ćemo vidjet tko će se smijat
Upravo to....

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 14:40   #67
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor hellboy152 Pregled postova
koje vi probleme imate . . . ))

Pa jel ima tu netko tko se smije suprostavit curi/ženi, sad na kraju ispada da su žene preuzele vlast nad muškarcima . . . Gdje je dobra stara ženska diskriminacija?
ne'š ti muškarca koji pred ženom igra igrice po 4h...pa nije ni čudo da je glavna u vezi.
Staro 29.01.2009., 15:06   #68
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ja se ispricavam.

Ali osoba koja kad je SAMA pa kad se igra po pol dana nije normalna, a kamoli kad je sa curom/zenom. Mislim igrat igrice ko djete i ne vidjeti nista oko sebe tolku kolicinu vremena i nije bas normalno.

Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 15:12   #69
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ja se ispricavam.

Ali osoba koja kad je SAMA pa kad se igra po pol dana nije normalna, a kamoli kad je sa curom/zenom. Mislim igrat igrice ko djete i ne vidjeti nista oko sebe tolku kolicinu vremena i nije bas normalno.

oprostite mu. jos je zeljan....
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 15:31   #70
stereotyp
1,2,3... fall over!
Moj komp

stereotyp's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Kod mene je zadovoljavajuca situacija ona ima lap, ja imam komp i lap.
Kad dodje kod mene, ona je na mom lapu, brlja po fejsu il igra avanture tipa Broken sword, Agatha Christie, a meni ostane komp ...Naravno da je intenzitet obostranog visenja na kompu manji kad se druzimo, vise se bavimo jambom i ostalim stvarima koje normalni parovi rade
Znaci nema nikakvih prigovaranja osim svakih 2 mjeseca poneko kolutanje ocima, al ja sam zadovoljan, cak se pomalo pocela kuzit u hardver

A kad nas pukne da nes odigramo zajedno, onda se vadi SNES, Sega Genesis ili Atari 2600 sa police i to je onda urnebes

Pao je i dogovor da se mora nabavit Wee
Staro 29.01.2009., 15:32   #71
~Trt~
red drum
Moj komp

~Trt~'s Avatar

Datum registracije: Aug 2008
kad sam je upoznao igrala je wow
čak sam dobio g11 za rođendan
jedino oko čega zna kenjat su titlovi za filmove jer joj se to neda tražit
još uvijek ju znam nać kak se igra dok JA buljim u TV i obavezno i ona mora igrat ono što ja igram tek tolko radi natjecanja ko je bolji iako većinu vremena provodimo bauljajući po gradu

hmm perfect girlfriend

~Trt~ je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2009., 01:54   #72
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
zasto imam osjecaj da ce i to bit zena?

a mi cemo i dalje nakon par piva bit docekani sa itd....
meni draga inace zbog kompa samo malo koluta ocima.. to je zato sto nikad ne kazem pravu cifru.. uvijek smanjim
Reci joj pravu cifru i vise cene ničim kolutati...

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
oprostite mu. jos je zeljan....
Odjavi se sam sa foruma dok ovo Fleks nije vidio.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na