|
![]() |
#214 | ||
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ne kažem da su navijači trube,u Zagrebu,ali nešto mi je bilo preumjetno, jednostavno nije bilo dišpeta,da se napravi neka spaćka..nego miiiiirkooo i onda pola ekipe šuti. Ovaj se dere zovi samo zovi,ovi pjevaju u boj u boj.. ma mislim,rekao sam sve šta sam mislio. Popravit ćemo na Francuzima atmosferu..idem naravno,sa šibenskom kapom ![]() Ne mogu si pomoći ali truba me užasno živcira,želim čuti revanje,drpanje i vrištanje ljudi i to njih 15 000,a ne spikera kako se dere zovi samo zovi ili nekog ciganskog trubač-vonabija. Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nije loše ali previše lako nam prolaze...a i onaj panj Hrvatin se nafulao...
![]() |
#216 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
p.s. moj je pim*ek veći ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
I to smo odradili, sad protiv francuza možemo i odmorit par najvažnijih igrača ako hoćemo ![]()
![]() |
#222 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BIuv6...5/0121006.html kralj kraljeva..ja ovo imam u sigu od sad..faca ono..pad sistema.. a ova komentatoHRica sa tHRibina..bože sačuvaj,pa cuHRo daj šuti...i HReci HR noHRmalno... ![]() ![]() @jelc - priznaj da čitav dan čekaš Michael Dudikoffa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ne kontam koji ku... Lino forsira tog Hrvatina. Da je Bugar zvao bi se Balvanov ili Deblov. Još u prvom poluvremenu smo trebali imat 10 razlike. Pakšu je omašio 4 zicera, a Slovaci su prek njega dali četri laka komada. Poslije se barem u obrani malo skoncentrirao. Uz to, svaki put stane u šesterac kod šuta... Fakat mi nije jasno.
![]() |
![]() |
#225 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Da je onaj stari neizranjavanji Balic od prije godinu dvije, ja bi rekao da su sanse protiv Francuza 50-50, ovako mislim da oni ipak imaju vise sanse. Ali mislim da ce biti tvrdo, ako nas navijaci ponesu idemo do pobjede. Ovo danas je bila dobra,solidna partija. Po meni Hrvatin previse propusta u obrani, previse golova sa njegovog krila.
![]() |
#227 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Francuzi su stvarno odlično,poglavito u obrambenom smislu. No ako mi odigramo kao protiv Španjolaca i Šveđana oni će se isto gadno namučiti. Po meni je to sukob ekipe koja igra odličnu obranu(Francuska) i ekipe koja igra odličan napad(Hrvatska). Sve u svemu,biti će to jedna teška utakmica gdje će obje ekipe više odmarati glavne igrače a isto tako htjeti doći do pobjede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Bio jučer u dvorani pa da se okrznem... Prvo, natjecanje u navijanju je neka nova glupa sportska disciplina koju valjda samo mi hrvati možemo izmisliti. Usfalilo neprijatelja pa ajmo međusobno...šta me briga tko je bolji, navija se za iste. Pozdrav dvojici spikerski bisera koji su ovu disciplinu često spominjali... ![]() Drugo, valjda pola ljudi nije bilo iz Zagreba...šta Zagrebe, šta ajmo zagrepčani...o čemu trabunjaju. Treće, već je netko spomenio, da je bilo 1000 pravih navijača poveli bi i ovih 14000 sa sobom. To je bio slučaj u Splitu i najveći razlog zašto se pjevalo. Jbg, ovako krene pjesma, šansa za gol, gol i pjesma stane. Fali ovih 1000 ljudi koji ne gledaju utakmicu nego navijaju. ![]() Četvrto, ali ne najmanje važno, cijeli donji dio Arene nije bio u prodaji nego je podjeljen pitaj boga kome. Ne znam po broju ali odokativno to je više od pola karata. Taj dio se napunio tek pred samu utakmicu HRV-HUN što dovoljno govori koliko ti ljudi volje rukomet. Jebeš ga, ne doći na utakmicu ŠVE-FRA je meni ne shvatljivo. Dio na kojem sam ja bio (C sektor gornja tribina) je bio skoro pun već pred kraj SLO-KOR i navijalo se i pjevalo pošteno...e da, i koja truba je bila. ![]() Što se tiče organizacije i same dvorane, pa nisam se nešto oduševio. Arena je opako sfušarena. U bašći imam ljepše stupove nego što su oni oko Arene, 5 minuta prije otvaranja ulaza tetke čiste hodnike s kantama i krpama, pola sata prije utakmice iste tetke brišu teren i zidove Arene(WTF?), Semafor krepao i više od pola prve utakmice nije radio. Muzika preko razglas i ne zvuči nešto ekstra...bar na ovoj visini di sam ja bio. I šećer na kraju...dam 400 kn za kartu , zavalim se u sjedalo da probam te "kao u Allianz areni" sjedalice i dočeka me ovakav prizor... http://slike.hr/vidi/opa1.jpg Živio Alcatraz! Sreća da su na ovom dijelu tribine svi bili za stajanje...SLO-KOR odgledao sa tuđeg sjedala a ostatak prestajao kraj svog sjedala. E da, pohvale Zagrebu na organizaciji prijevoza...jest da sam se osjećao ko da se borim za ulazak u Ginesovu knjigu rekorda pod retkom "najviše ljudi u autobusu" na putu nazad ali ljepše nego 45 minutno šetanje do auta.
![]() |
#237 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
I meni se cini da ne igraju full, ali nisam bas siguran da su puno jaci od nas. Prije tekme mi se cinilo da imaju puno vise sansi od nas, ali ako se i dogodi finale Hrv-Fra i ako Losert bude ovako branio, mislim da imamo velike sanse. Fali nam Ivano i Pero, a oni isto ne forsiraju previse, tako da kada se sve poslozi tu smo negdje 50-50.
![]() |
#238 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|