|
![]() |
#16171 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#16172 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jucer sam tu na tržaku na savici žderao pljesku ![]() mislim da se zove Saraj pečenjara..unutra radi bosanac ![]() cim smo dosli lik nam je natocio svakom po rakiciju. pljeska dode 22kn ali je fakat ogromna. unutra ide još kajmaka, luka i neceg ljutog ![]() uz to naravno lepinja i luka ![]() na to jos jedno velebitsko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16173 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žderonje 23.01.2009 Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental cuga: codiac Gabre Mad_Duke Danas klopa na brzaka, juneća vratina na naglo i domaći pomfač ![]()
![]() |
#16177 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Bravo. Ipak si nekaj naučil od starih Žderonja. ![]() Mene je danas moja nagovarala da skočimo samo po kruh pa je potrošila 500 kn. Tko joj je kriv, meni se ionak nije išlo. ![]() Uglavnom bauljam po Konzumu proučavam policu sa pivom i naletim na akciju "Tuborg Christmas Brew" ili ti po domaći Črno Božićno, a cijena prava sitnica. 20 kn karton sa 4x0,5 lit. Mam sam uzel 5 kartona. http://www.capital.ro/usr/imagini/0-8342-1.jpg Onda sam uzel dva talijana jer sam odlučil ispeči "pečenice" i napraviti od njih "HotDog". ![]() Sad se podrigujem od Tuborga. Mogu reči čist pristojna črna piva za te pare. Rok upotrebe do 06.2009., ali nebude ona dočekala niti drugi mjesec. ![]() Ima još po 28 kunića Prima pivo za karton od 8x0,5 lit. Ta tulume i lokalno pijančevanje dušu dalo. Ak ste cicija za flašice još dobite 4 kn tak da vas pol litre pive ispadne 3 kune. Pivu sam pio i nemrem ju kudit jer je Žuja duplo skuplja, a da je baš i puno lošija od nje, NIJE.
![]() |
#16178 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#16179 |
Moderator
|
Zaboravil sa da sam navlekel doma i brdo čipsa i kokica za mikrovalku. Našao neki Standard sa paprikom po nešto ispod 6 kn za 150 grama. Stvarno jeftino i OK je. Jest da fali malo ljutine, ali bože moj na nečemu su morali šparati. ![]()
![]() |
#16180 |
Pod naletima kopita zla
|
I tak sam ja jucer odufral deagu na pizzu..račun ju je izašao 71kn ![]() ![]() pa dalo bi se do konzuma skociti po taj tuborg ![]() iako je meni najbolja kacija bila..tuborg green limenka 0,5L mislim da je bila cca 30kn (+-1 ili 2kn). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16181 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
hamm...postao si gori od mene kaj se tice typoa ![]() za dorucak sam maznula par snita kulena ![]() ![]() ![]() u medjuvremenu sam na vocu :P i kavi ![]()
![]() |
#16182 |
Pod naletima kopita zla
|
prije dva tjedna sam dobio lap na poslu pa se jos privikavam na tipkalo ![]() upravo sam ubio kebab na tu kod placa na Savici. america dounat koji i bebabe radi...imaju i forneta ![]() ![]() kebab je...hm.. meso: 2/5 pecivo: 3/5 povrce (kolicina i svjezina): 3/5 umak: 4/5 sve u svemu prosijecno...nije meso nego je pašteta..cijena je 20kn... ok za ovak malo prizalogajiti... Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 21.01.2009. u 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16183 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Nadopuna za Žderonje 23.01.2009 Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil cuga: codiac Gabre Mad_Duke Danas klopa na brzaka, juneća vratina na naglo i domaći pomfač
![]() |
#16184 |
Super Moderators
|
Žderonje 23.01.2009 Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno ![]() Njega budemo zapisali pod: Organ ![]() cuga: codiac Gabre Mad_Duke
![]() |
#16185 |
Moderator
|
Nadopuna za Žderonje 23.01.2009 Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno ![]() Njega budemo zapisali pod: Organ ![]() Vuco cuga: codiac Gabre Mad_Duke syss Znam da sam rekao Jelcu na mob, al čisto da i on ne zaboravi. Ako nije kasno ofkors.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.01.2009. u 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16186 |
Super Moderators
|
Sisa i Ceki-izostavili ste organe reda i mira pa sam nadodal ![]()
![]() |
#16187 |
Moderator
|
Jebiga kad smo postali u istoj sekundi valjda ![]() EDIT: Sisa, ljakse jedan, to sam rekao Jelcu. Ja samo kopipejstao Denzila, a onda je Jelc uletio sa svojim organom reda ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 21.01.2009. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16189 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#16190 |
Moderator
|
Evo gledam račun i piše Pivo Tub Chris 0.5x4 = 19,99 kn. Ali sad gledam dole na kraju računa da je naplačena kaucija od 0,50 po flašici. Tak da kad se flašice vrate u reciklažu ostaje cijena od 19,99 kn što je 4,99 kn super povoljno za crnu pivu. ![]() Kak me je krenulo nebude to meni zdržalo do 2. mjeseca. ![]()
![]() |
#16191 | |
prcknedl
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16192 |
Moderator
|
![]() |
#16194 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16195 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16196 |
Pod naletima kopita zla
|
e sada..trovač...ljudi govore za dosta mjesta da se zove "trovač"...di točno na črnkasu? prodaju se kebabovi tamo iza taksista pa skoro na samoj stanici (ne fast food..nego iza taksista ![]() news cafe dom sportova..pašteta ima sada odmah s dense strane pored newsa otvorila kebabčinica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16198 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16199 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I di ima za ubost, a da je dobra ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16200 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Trebalo bi biti u svakom vecem opskrbljenijem ducanu. http://online.konzum.hr/search?searc...jensen&x=0&y=0 Osim te Jensenove ima i Henaff, meni je Jensenova plava bolja. Isto mi je bolja na sobnoj temperaturi nego kad je drito iz frizidera tako da je pustim da odstoji malo. Jos ako ima toplog kruha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|