|
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Zamolio bih osobu koja je sudjelovala u ScT flip book Competition neka mi se javi na PM Hvala pozzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dali ima itko idalje zainteresiran za SeedBox? Ja sam razmisljao da uzmemo jedan od ova tri: Seed1, Seed2 ili Shared1Maxi http://www.seedhost.eu/seedbox Dal itko koristi IpTorrents ja ga korisim ima jako puno Freeleecheva pa u principu skidam samo to jer je s ovak sugavim uploadom nemoguce ista postic samo se nazivciram i nemogu normalno koristit internet za bilo sta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nisam zainteresiran posto ga koristim par dana i to bas taj ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bojim se da bi nam uskoro seedbox mogao postati ''must have'' na nekim trackerima ako se nešto kod nas značajnije ne promijeni (pogledajte t-2 topic tu blizu ![]() Meni je na BitmeTvu počeo padat ratio u zadnje vrijeme jer nikako nemogu seedati. Imam torrente već tri tjedan u seedu i ne ide. Sreća pa su pojedinačne epizode serija pa nije veliki minus ![]() BTW, čuo sam nešto na forumima vani da je FunFile na najgi, da će ga uskoro zatvorit. Zna netko nešto više?
![]() |
#549 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Što je sa TvTorents(ro)? Offline je već dosta dugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() a i sta ce mi. gle mi sig ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#552 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Nisam ni ja na funfileu, nego sam čuo priče po forumima, čist me zanimalo. Thanx ![]()
![]() |
![]() |
#555 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
omg. svakakvih sranja. nego mora da su banali samo ip range BH Telecoma jer sam ja se upravo ulogirao s HT Mostar ADSLom i nevidim promjenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Torrent freek
|
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 17.01.2009. u 13:28. Razlog: tipfeler ispravljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Premium
|
ahh, ima punk qurac hejtera. jbg. (vrijedi za sve tri strane) |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Djeljenje seedboxa
Dali ima itko zainteresiran za djeljenje seedboxa? Bilo bi 20 eura po osobi ili ako ima vise ljudi moze se uzeti neki s vecim diskom ili nes tako. Ja imam paypal pa mogu platiti ili moze neko drugi meni je svejedno. Ako ima zainteresiranih neka se jave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Processor type Intel 1.2GHz+ Intel PIV 3GHz Intel 2 x 2GHz AMD 3 x 2,1GHz Disk space 250 GB 250 GB SATA2 250 GB SATA2 250 GB SATA2 Memory (RAM) 1GB DDR2 2GB DDR2 2GB DDR2 3GB DDR2 FTP account unlimited unlimited unlimited unlimited IP addresses 1 1 1 1 STANDARD* Price per month 40 € 50 62 77 Ima i jacih. Vec sam iznajmljivao od njih i znam da su serveri odlicni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Premium
|
to su kimsufi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo ljudi da vas pitam posto jos do petka imam seedbox. znam da je na hdbits org tesko seedat bez boxa, pa me zanima dali tamo postoji pravilo H&R il se moze kao na BitHDTV-u nakrcat s uploadom i uzivat sa kucnom vezom od 4mbps/512kbps? |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Jedna stvar je 1:1 omjer, a druga stavr je HnR. HDBits ne dopušta HnR, al dopušta prekid seeda nakon 72 sata (mislim da je toliki vremenski odnos, možda je manji, možda veći, nebitno. Default je 72) . Pa možeš napravit buffer seedboxom, a posli uživat kućnom vezom. Ja sam isto napravija buffer seedboxom, a sad kućnom vezom uglavnon seedam isto do nekih 1:1 osim ako mi u međuvremenu ne nestane mjesta pa izbrišem ![]()
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
sry krivo sam se izrazio. mislio sam na 1:1. bez brige nije mi bed ostavit utorrent upaljen dok mi radi komp. idem onda pitat na pravo mjesto za pozivnicu. imas li ti mozda? saljem ti link profila sa ipt torrentbits ro RevTT TL BitHDTV TD vjerujem da ih imas pa eto bolje to nego screenshot |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|