|
![]() |
#271 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hm , ovo je šteta , ajmo peticiju nabaciti da Bole Top ode buditi ljutnju u navijacima neke druge ekipe : http://www.net.hr/sport/page/2008/12/16/0079006.html A jos jedna 'dobra' vijest : http://www.net.hr/sport/page/2008/12/15/0543006.html 2.2milje otisle , vjerojatno jos jedan macak u vreci kojem ce trebati par godina da se privikne na Europu . Sad je pravo vrijeme da se broj stranaca u ekipi u Hnl-u dodatno smanji ... |
![]() |
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
normalno da će bole top ostat, ko će mu drugi na svijetu dat 500 000 evreja po sezoni ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
#274 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Argentinac, ali nema veze...treba kliknut na link pa pročitat, jelda? ![]()
#275 |
Hejter
|
Ovo Dvoransko nema veze sa zdravim mozgom , kako igrati kad cijelo vrijeme igrace gadjaju sa kovanicama i upaljacima , onda jos i rasisticki ispad koji komentator Hajdukovac naravno samo spomene kao Ovo nije lijepo , onda navijanje sa Za dom spremni , onda jos i napad na igrace u hotelu , pa razbijen bus . Policija dolje previse toga tolerira dok ovdje je potpuno suprotno ... ja samo ne znam kaj ti sa juga misle , pa ionako ih je tu hrpa i onda ce se cuditi i plakati kad se vrati istom mjerom ( ne mislim ja na osvetu ali ima ovdje puno usijanih glava koji i sa jednom pivom ce reagirati na ZD ili ST tablice ili na naglasak ) , a nastradati ce oni koji nemaju veze sa ispadima i jedini grijeh ce im biti sto su i oni od tamo , jadno . |
![]() |
![]() |
#276 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Svugdje ima budala, pa ni Zgareb nije isprika. Hočeš reč da u zagrebu na tekmama se neviče Za Dom Spremni, Ubij Srbina ili Ubij Tovara, Hukanje onom crncu iz Engleske, pa kad je hajduk gostovo u zagrebu kad je pletikosu skoro baklja u glavu pogodila, ima još... kao što rekoh svugdje ima budala i oni če uvjek nači razloga za radit svinjarije. Sad hočeš reć da se dvoransko samo treba igrat u zagrebu? I hočeš reč da policija tolerira više nego u Zagrebu, nebudi lud. Ajd da si iz nekog drugog grada nebi ništ reko ali pošto si iz Zagreba, normalno je da svako svoga konja brani. Dinamovci se uvrijedili zato jer nije sve po njihovom pa se sad gluposti pišu da bi se opravdali Ne podržavam ih i nisu smjeli hukat onom crncu ali sve drugo se dešava na svakim utakmicama (bacanje novčića i čega sve ne), možda je policija trebala otiske skinuta sa svakog novčića i upaljača i uhiti one koji su ih bacili.
![]() |
#277 | |
Hejter
|
Citiraj:
Jer policija dolje ikad upadala u bakljade koje su prekidale utakmice po 10 minuta ili jer oduzimale uvredljive transparente ili šalove kao u ZG ? nikad , uvijek se Boyse prikazuje kao primitivce pogotovo poslije svega u zadnje vrijeme , a sad za ove hukanje Sammiru mi se sve cini da ce se to jednostavno zaboraviti . Nije da branim nekog , ali mnoge navijacke skupine su si same krive što kad dodju u Zg na repku imaju problema , zato jer mnogi od njih priuste u svojim mjestima Boysima svasta i zato sve i ispadne tako kako ispadne , a ekipa iz ZG su uvijek primitivci u ocima javnosti i pogotovo komentatora i novinara . I ne pisu se gluposti zato jer nije po tome kak bi Mamic htio - napad u hotelu NIJe glupost , kao ni kamenovanje autobusa ... a i nitko iz Zagreba ne zeli da bude po Mamicevom vec uglavnom se zeli da on ode ![]() Dvoransko se po meni treba igrati svake godine kod jednog prvoligasa , tako bi bilo zanimljivije ,a na institucijama je da naprave da sve prolazi u fer tonu , a ovu u Zadru apsolutno nije , i ne bi rekao da se radi o pojedincima jer letilo je malo previse toga da se izvlaci sad to na pojedince . Ja svoje nemam zasto hvaliti , samo sam realan , a svoje uvijek branim i po svojem srati ne dam nikome , pogotovo zato jer od 365 dana ja 363 provedem u Zg ,a ne u Splitu kao sto provede hrpa Dalmatinaca u Zg . I ne mrzim nikog na osnovi toga otkuda je , niti bi mi ikad palo na pamet siriti mrznju unutar svog naroda , to je apsurd , mozda zbog takvih stavova su utakmice uzivo za mene i proslost , ali zato su ostale mnoge uspomene i nesto jos trajnije sto nije bas za javnost ![]() |
|
![]() |
![]() |
#278 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne, oni mandrili odozdol imaju problema s temperamentom i imaju "vrelu mediteransku krv" kao i ostala juznjacka braca, Boysi su jednostavno divljaci i treba ih izbacit sa stadiona da Torcida i ovi navijaci provincijskih klubica sto ih drze Reno, Karadzoka i ostali mogu sami sebi bacati petarde i baklje uz juznjacki temperament, ma lol ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Premium
|
Kakve veze ima dali je bilo na dvoranskom ili kutiji šibica, upo je navijač Dinama u teren i išo tuč igrača Hajduka. Kad igra repka onda se zna da nema tučnjave i da svi navijaju zajedno i nema veze koliko je tko kome prije šta napravio kad igra repka onda se sve zaboravlja, a i tuča tih nevijača je počela prije jedno 2 godine, jedino neki BBB se naprave pametni pa tuku druge navijače, pa one budale što po zagrebu tuku navijače drugih država (nekih koji su samo u prolazu) i to omjer 10 na 1, i mislim da su oni prvi počeli jer uvjek repka igra službene tekme u Zagrebu Svi su primitivci, a to što se piše više o nekim a ne drugim to je zato da se skrene pozornost sa važnijih tema u Hrvatskoj, a i baš se BBB ne pokazuju u najboljem svijetlu. Sad kad je dinamo igro u europi BBB su napravili puno, puno, puno više sranja od Torcide ili navijača Slavena. Istina igrali su više tekmi ali skoro na svakoj u gostima je bilo problema, osim u Engleskoj jer su znali da ako tamo naprave sranja neče se tak brzo vratit kući. Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme zbog tih budala, jer nikome ne pomažu več samo odmažu svojim klubovima.
#280 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() ![]() Sva divljanje je za osudu , a ne samo ako su autori Boysi , to sam žeo reći ukratko , uglavnom samo Boysi pokupe loše i u očima javnosti su najnajgori navijaci . |
|
![]() |
![]() |
#281 | |
Hejter
|
Citiraj:
A ovo što sam boldao je nešto s čime se slažem 101& ![]() |
|
![]() |
![]() |
#282 | ||
Premium
|
Citiraj:
Evo sad na NOVOJ TV kažu da je osiguranje obavilo svoj poso, a znamo kome ta televizija naginje. Sve budale koje rade sranja treba kaznit. Citiraj:
I ti hočeš reč da pošto je Dinamo igrao više utakmica u Europi BBB smiju više sranja radit, koliko se ja sječam Torcida još uvjek prednjači u kaznama iz Europe, ali BBB su na putu da ih prestignu. Jedna je dobra strana, dinamovci sad imaju puno sitniša za plačat parking. Kako koristiti multiquote http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 10.01.2009. u 20:31. |
||
![]() |
![]() |
#283 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#284 | |
Premium
|
Znam kako koristiti multiqoute, ali nemogu qoutat nešt što još nije bilo napisano kad sam ja počeo pisat svoje, jar nepišem baš brzo, a i treba smislit šta da napišem pa se oduži. Citiraj:
A prasičo bi tjekom tekme svršavao na poteze igrača dinama i govori da nisu protivnici koji pobjede dinamo toliko bolje koliko je dinamo slab.
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 10.01.2009. u 21:08. |
|
![]() |
![]() |
#285 |
Super Moderators
|
Ti nogomet očito ni ne pratiš...
#286 |
Premium
|
Pa čemu pratit hrvatski nogomet, ima boljih stvari za radit nego gledat nazovimo ih nogometaše kako igraju po njivama. A što se tiče prasička, čovjek skoro da nije zaplako kada je Hajduk pobjedio Dinamo na Maksimiru, a svršava tamo po stolovim na dobre poteze dinamovaca, to se čuje iz aviona.
#287 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() Eto , danas u 16-30 repriza Hajduk - Dinamo , nek mi se cini da rasplet bude isti ko jucer u svemu - od rezultata do vrijedjanja i bacanje stvari na teren ... Drugo polufinale Zadar - Zagreb , biti ce zanimljivo vidjeti rasplet . |
|
![]() |
![]() |
#288 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Samo naka nastave sa sranjima. Novi zakon (samo malo prepravljan) stiže. Do sad su oni uhvaćeni u neredu morali do 2 sata prije utakmice javiti se na policiju i reći gdje će biti 2 sata prije, za vrijeme tekme i 2 sata nakon tekme, a policija ih je kontrolirala. Ali sad su im njihova braća po navijanju smjestila kitu do jaja. Prije utakmice će morati doći u policijsku postaju i tamo presjediti utakmicu. Već se pripremaju metode da im nebude dosadno, a to znači da sigurno neće gledati utakmicu nego će slušati predavanje o štetnosti droge, alkohola, razmnožavanju sobova u laponiji i slične teme. ![]() Uglavnom zamislite si 1 do 2 godine ispiranja mozga za svaku utakmicu o štetnostima koječega, a predavača psihologa ima koliko hočeš. ![]()
#289 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Hajduk4ever <3 |
![]() |
![]() |
#290 | |
Guest
|
Citiraj:
BTW. Vidio sam ono novo vozilo. Bas izgleda zakon! |
|
![]() |
#292 |
Guest
|
|
![]() |
#293 |
Super Moderators
|
#295 |
Super Moderators
|
#298 |
Hejter
|
Samo nek dodje , sigurno nece pogorsati obranu , a mozda i ovi mladi nekaj nauce od njega. |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|