Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 16.12.2008., 12:30   #271
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Hm , ovo je šteta , ajmo peticiju nabaciti da Bole Top ode buditi ljutnju u navijacima neke druge ekipe :
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/16/0079006.html

A jos jedna 'dobra' vijest :
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/15/0543006.html
2.2milje otisle , vjerojatno jos jedan macak u vreci kojem ce trebati par godina da se privikne na Europu .
Sad je pravo vrijeme da se broj stranaca u ekipi u Hnl-u dodatno smanji ...
Router je offline  
Staro 16.12.2008., 13:21   #272
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
normalno da će bole top ostat, ko će mu drugi na svijetu dat 500 000 evreja po sezoni
timmy je offline  
Staro 16.12.2008., 17:58   #273
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Hm , ovo je šteta , ajmo peticiju nabaciti da Bole Top ode buditi ljutnju u navijacima neke druge ekipe :
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/16/0079006.html

A jos jedna 'dobra' vijest :
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/15/0543006.html
2.2milje otisle , vjerojatno jos jedan macak u vreci kojem ce trebati par godina da se privikne na Europu .
Sad je pravo vrijeme da se broj stranaca u ekipi u Hnl-u dodatno smanji ...
Toliko ja ni na manageru ne kupujem Brazilaca...ne pita se struka, ne pita se trener, ode Mamic u izlog i izabere iz izloga broj dva...Brazilca...
Staro 16.12.2008., 21:06   #274
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Argentinac, ali nema veze...treba kliknut na link pa pročitat, jelda?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 10.01.2009., 19:03   #275
Router
Hejter

Ovo Dvoransko nema veze sa zdravim mozgom , kako igrati kad cijelo vrijeme igrace gadjaju sa kovanicama i upaljacima , onda jos i rasisticki ispad koji komentator Hajdukovac naravno samo spomene kao Ovo nije lijepo , onda navijanje sa Za dom spremni , onda jos i napad na igrace u hotelu , pa razbijen bus . Policija dolje previse toga tolerira dok ovdje je potpuno suprotno ... ja samo ne znam kaj ti sa juga misle , pa ionako ih je tu hrpa i onda ce se cuditi i plakati kad se vrati istom mjerom ( ne mislim ja na osvetu ali ima ovdje puno usijanih glava koji i sa jednom pivom ce reagirati na ZD ili ST tablice ili na naglasak ) , a nastradati ce oni koji nemaju veze sa ispadima i jedini grijeh ce im biti sto su i oni od tamo , jadno .
Router je offline  
Staro 10.01.2009., 19:23   #276
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Ovo Dvoransko nema veze sa zdravim mozgom , kako igrati kad cijelo vrijeme igrace gadjaju sa kovanicama i upaljacima , onda jos i rasisticki ispad koji komentator Hajdukovac naravno samo spomene kao Ovo nije lijepo , onda navijanje sa Za dom spremni , onda jos i napad na igrace u hotelu , pa razbijen bus . Policija dolje previse toga tolerira dok ovdje je potpuno suprotno ... ja samo ne znam kaj ti sa juga misle , pa ionako ih je tu hrpa i onda ce se cuditi i plakati kad se vrati istom mjerom ( ne mislim ja na osvetu ali ima ovdje puno usijanih glava koji i sa jednom pivom ce reagirati na ZD ili ST tablice ili na naglasak ) , a nastradati ce oni koji nemaju veze sa ispadima i jedini grijeh ce im biti sto su i oni od tamo , jadno .
Pa koliko ja vidim stalno se dešava da neko tko je iz Splita ili Zadra nastrada u Zagrebu. Sranja su se događala i u Zagrebu, mislim da je bio mali nogomet kad je uletio navijač dinama u teren i išo tuć Carevića, a napadi na navijačke skupine kad igra repka od strane BBB.

Svugdje ima budala, pa ni Zgareb nije isprika. Hočeš reč da u zagrebu na tekmama se neviče Za Dom Spremni, Ubij Srbina ili Ubij Tovara, Hukanje onom crncu iz Engleske, pa kad je hajduk gostovo u zagrebu kad je pletikosu skoro baklja u glavu pogodila, ima još...

kao što rekoh svugdje ima budala i oni če uvjek nači razloga za radit svinjarije.

Sad hočeš reć da se dvoransko samo treba igrat u zagrebu?

I hočeš reč da policija tolerira više nego u Zagrebu, nebudi lud.

Ajd da si iz nekog drugog grada nebi ništ reko ali pošto si iz Zagreba, normalno je da svako svoga konja brani.
Dinamovci se uvrijedili zato jer nije sve po njihovom pa se sad gluposti pišu da bi se opravdali

Ne podržavam ih i nisu smjeli hukat onom crncu ali sve drugo se dešava na svakim utakmicama (bacanje novčića i čega sve ne), možda je policija trebala otiske skinuta sa svakog novčića i upaljača i uhiti one koji su ih bacili.

pinkskin je offline  
Staro 10.01.2009., 19:37   #277
Router
Hejter

Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Pa koliko ja vidim stalno se dešava da neko tko je iz Splita ili Zadra nastrada u Zagrebu. Sranja su se događala i u Zagrebu, mislim da je bio mali nogomet kad je uletio navijač dinama u teren i išo tuć Carevića, a napadi na navijačke skupine kad igra repka od strane BBB.
Krivo , to je bilo na Kutiji , to nema veze sa dvoranskim .

Jer policija dolje ikad upadala u bakljade koje su prekidale utakmice po 10 minuta ili jer oduzimale uvredljive transparente ili šalove kao u ZG ? nikad , uvijek se Boyse prikazuje kao primitivce pogotovo poslije svega u zadnje vrijeme , a sad za ove hukanje Sammiru mi se sve cini da ce se to jednostavno zaboraviti . Nije da branim nekog , ali mnoge navijacke skupine su si same krive što kad dodju u Zg na repku imaju problema , zato jer mnogi od njih priuste u svojim mjestima Boysima svasta i zato sve i ispadne tako kako ispadne , a ekipa iz ZG su uvijek primitivci u ocima javnosti i pogotovo komentatora i novinara . I ne pisu se gluposti zato jer nije po tome kak bi Mamic htio - napad u hotelu NIJe glupost , kao ni kamenovanje autobusa ... a i nitko iz Zagreba ne zeli da bude po Mamicevom vec uglavnom se zeli da on ode
Dvoransko se po meni treba igrati svake godine kod jednog prvoligasa , tako bi bilo zanimljivije ,a na institucijama je da naprave da sve prolazi u fer tonu , a ovu u Zadru apsolutno nije , i ne bi rekao da se radi o pojedincima jer letilo je malo previse toga da se izvlaci sad to na pojedince .
Ja svoje nemam zasto hvaliti , samo sam realan , a svoje uvijek branim i po svojem srati ne dam nikome , pogotovo zato jer od 365 dana ja 363 provedem u Zg ,a ne u Splitu kao sto provede hrpa Dalmatinaca u Zg . I ne mrzim nikog na osnovi toga otkuda je , niti bi mi ikad palo na pamet siriti mrznju unutar svog naroda , to je apsurd , mozda zbog takvih stavova su utakmice uzivo za mene i proslost , ali zato su ostale mnoge uspomene i nesto jos trajnije sto nije bas za javnost
Router je offline  
Staro 10.01.2009., 19:47   #278
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne, oni mandrili odozdol imaju problema s temperamentom i imaju "vrelu mediteransku krv" kao i ostala juznjacka braca, Boysi su jednostavno divljaci i treba ih izbacit sa stadiona da Torcida i ovi navijaci provincijskih klubica sto ih drze Reno, Karadzoka i ostali mogu sami sebi bacati petarde i baklje uz juznjacki temperament, ma lol
Dizel je offline  
Staro 10.01.2009., 19:52   #279
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Kakve veze ima dali je bilo na dvoranskom ili kutiji šibica, upo je navijač Dinama u teren i išo tuč igrača Hajduka.

Kad igra repka onda se zna da nema tučnjave i da svi navijaju zajedno i nema veze koliko je tko kome prije šta napravio kad igra repka onda se sve zaboravlja, a i tuča tih nevijača je počela prije jedno 2 godine, jedino neki BBB se naprave pametni pa tuku druge navijače, pa one budale što po zagrebu tuku navijače drugih država (nekih koji su samo u prolazu) i to omjer 10 na 1, i mislim da su oni prvi počeli jer uvjek repka igra službene tekme u Zagrebu

Svi su primitivci, a to što se piše više o nekim a ne drugim to je zato da se skrene pozornost sa važnijih tema u Hrvatskoj, a i baš se BBB ne pokazuju u najboljem svijetlu. Sad kad je dinamo igro u europi BBB su napravili puno, puno, puno više sranja od Torcide ili navijača Slavena. Istina igrali su više tekmi ali skoro na svakoj u gostima je bilo problema, osim u Engleskoj jer su znali da ako tamo naprave sranja neče se tak brzo vratit kući.

Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme zbog tih budala, jer nikome ne pomažu več samo odmažu svojim klubovima.

pinkskin je offline  
Staro 10.01.2009., 19:54   #280
Router
Hejter

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ne, oni mandrili odozdol imaju problema s temperamentom i imaju "vrelu mediteransku krv" kao i ostala juznjacka braca, Boysi su jednostavno divljaci i treba ih izbacit sa stadiona da Torcida i ovi navijaci provincijskih klubica sto ih drze Reno, Karadzoka i ostali mogu sami sebi bacati petarde i baklje uz juznjacki temperament, ma lol
Zaboravi si i nogomente djelatnike poput Šoše spomenuti

Sva divljanje je za osudu , a ne samo ako su autori Boysi , to sam žeo reći ukratko , uglavnom samo Boysi pokupe loše i u očima javnosti su najnajgori navijaci .
Router je offline  
Staro 10.01.2009., 19:57   #281
Router
Hejter

Citiraj:
Kakve veze ima dali je bilo na dvoranskom ili kutiji šibica, upo je navijač Dinama u teren i išo tuč igrača Hajduka.

Kad igra repka onda se zna da nema tučnjave i da svi navijaju zajedno i nema veze koliko je tko kome prije šta napravio kad igra repka onda se sve zaboravlja, a i tuča tih nevijača je počela prije jedno 2 godine, jedino neki BBB se naprave pametni pa tuku druge navijače, pa one budale što po zagrebu tuku navijače drugih država (nekih koji su samo u prolazu) i to omjer 10 na 1, i mislim da su oni prvi počeli jer uvjek repka igra službene tekme u Zagrebu

Svi su primitivci, a to što se piše više o nekim a ne drugim to je zato da se skrene pozornost sa važnijih tema u Hrvatskoj, a i baš se BBB ne pokazuju u najboljem svijetlu. Sad kad je dinamo igro u europi BBB su napravili puno, puno, puno više sranja od Torcide ili navijača Slavena. Istina igrali su više tekmi ali skoro na svakoj u gostima je bilo problema, osim u Engleskoj jer su znali da ako tamo naprave sranja neče se tak brzo vratit kući.

Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme zbog tih budala, jer nikome ne pomažu več samo odmažu svojim klubovima.
Ima veze itekako , Kutija je nesto drugo , inace svetinja malog nogometa , i taj Carevic je tada igrao za neku birtiju a nije bio kapetan Hajduka . Boysi su napravili svasta u Europi jer su i igrali u Europi , ovo Hajdukovo nije igranje , dvije tekme , jao nisu imali ni vremena smisliti kaj bi napravili ...
A ovo što sam boldao je nešto s čime se slažem 101&
Router je offline  
Staro 10.01.2009., 19:57   #282
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
A ovi odozgo nemaju "vrelu krv", skoro zaklali nekog u Osijeku, sranja po pragu, napadanje navijača koji su prolazili kroz Zagreb, sranje u Udinama. napadi na svoju "braću" kad igra repka.

Evo sad na NOVOJ TV kažu da je osiguranje obavilo svoj poso, a znamo kome ta televizija naginje.

Sve budale koje rade sranja treba kaznit.

Citiraj:
Ima veze itekako , Kutija je nesto drugo , inace svetinja malog nogometa , i taj Carevic je tada igrao za neku birtiju a nije bio kapetan Hajduka . Boysi su napravili svasta u Europi jer su i igrali u Europi , ovo Hajdukovo nije igranje , dvije tekme , jao nisu imali ni vremena smisliti kaj bi napravili ...
A ovo što sam boldao je nešto s čime se slažem 101&
ovo boldano je istina i takva sranje se tamo nebi trebala dešavat, mogla je Torcida demolirat A Coruña, ali nije, dok se to malo BBB previše put ponavlja.

I ti hočeš reč da pošto je Dinamo igrao više utakmica u Europi BBB smiju više sranja radit, koliko se ja sječam Torcida još uvjek prednjači u kaznama iz Europe, ali BBB su na putu da ih prestignu.

Jedna je dobra strana, dinamovci sad imaju puno sitniša za plačat parking.

Kako koristiti multiquote
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 10.01.2009. u 20:31.
pinkskin je offline  
Staro 10.01.2009., 20:36   #283
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Sva divljanje je za osudu , a ne samo ako su autori Boysi , to sam žeo reći ukratko , uglavnom samo Boysi pokupe loše i u očima javnosti su najnajgori navijaci .
Je, ali se nije igralo u Zagrebu i nsu BBB, da jesu već bi čkepi Sušec i Prasićko držali konferenciju za štampu a Deica slala materijale po svijetu

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 10.01.2009., 20:42   #284
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Znam kako koristiti multiqoute, ali nemogu qoutat nešt što još nije bilo napisano kad sam ja počeo pisat svoje, jar nepišem baš brzo, a i treba smislit šta da napišem pa se oduži.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Je, ali se nije igralo u Zagrebu i nsu BBB, da jesu već bi čkepi Sušec i Prasićko držali konferenciju za štampu a Deica slala materijale po svijetu
a i ovo da sam očekivao da kaže netko iz Zagreba jer vi ste ugorženi i svi su uvjek nepravedni prema vama i netretiramo vas kao kraljeve.

A prasičo bi tjekom tekme svršavao na poteze igrača dinama i govori da nisu protivnici koji pobjede dinamo toliko bolje koliko je dinamo slab.

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 10.01.2009. u 21:08.
pinkskin je offline  
Staro 10.01.2009., 20:59   #285
Jelc
Super Moderators

Ti nogomet očito ni ne pratiš...

Jelc je offline  
Staro 10.01.2009., 21:07   #286
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Pa čemu pratit hrvatski nogomet, ima boljih stvari za radit nego gledat nazovimo ih nogometaše kako igraju po njivama.

A što se tiče prasička, čovjek skoro da nije zaplako kada je Hajduk pobjedio Dinamo na Maksimiru, a svršava tamo po stolovim na dobre poteze dinamovaca, to se čuje iz aviona.

pinkskin je offline  
Staro 11.01.2009., 11:30   #287
Router
Hejter

Citiraj:

I ti hočeš reč da pošto je Dinamo igrao više utakmica u Europi BBB smiju više sranja radit, koliko se ja sječam Torcida još uvjek prednjači u kaznama iz Europe, ali BBB su na putu da ih prestignu.
Kako moze prednjaciti ako su im u zadnjih deset godina najveci dosezi 2. i 3. pretkola Europe Uglavnom kako smo iz drugih sredina , svi mi gledamo drugacije , i mene nitko ne moze razuvjeriti u to da su Boysi crne ovce i dezurni krivci , a zapravo nisu nista ni bolji a ni gori od ostalih 'navijaca' u ovoj drzavi koji svojim ispadima stvaraju sliku primitivizma . Da su ono jucer hukanje napravili Boysi nekom tamnoputom igracu Hajduka , danas bi to bilo na cijeloj stranici u novinama , ovak gledam jedne novine i to je spomenuto onak sa 3 rijeci ...
Eto , danas u 16-30 repriza Hajduk - Dinamo , nek mi se cini da rasplet bude isti ko jucer u svemu - od rezultata do vrijedjanja i bacanje stvari na teren ... Drugo polufinale Zadar - Zagreb , biti ce zanimljivo vidjeti rasplet .
Router je offline  
Staro 11.01.2009., 11:59   #288
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Samo naka nastave sa sranjima. Novi zakon (samo malo prepravljan) stiže.
Do sad su oni uhvaćeni u neredu morali do 2 sata prije utakmice javiti se na policiju i reći gdje će biti 2 sata prije, za vrijeme tekme i 2 sata nakon tekme, a policija ih je kontrolirala.
Ali sad su im njihova braća po navijanju smjestila kitu do jaja.
Prije utakmice će morati doći u policijsku postaju i tamo presjediti utakmicu.
Već se pripremaju metode da im nebude dosadno, a to znači da sigurno neće gledati utakmicu nego će slušati predavanje o štetnosti droge, alkohola, razmnožavanju sobova u laponiji i slične teme.
Uglavnom zamislite si 1 do 2 godine ispiranja mozga za svaku utakmicu o štetnostima koječega, a predavača psihologa ima koliko hočeš.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline  
Staro 15.01.2009., 08:07   #289
TrgT
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
Hajduk4ever <3
TrgT je offline  
Staro 15.01.2009., 11:19   #290
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Samo naka nastave sa sranjima. Novi zakon (samo malo prepravljan) stiže.
Do sad su oni uhvaćeni u neredu morali do 2 sata prije utakmice javiti se na policiju i reći gdje će biti 2 sata prije, za vrijeme tekme i 2 sata nakon tekme, a policija ih je kontrolirala.
Ali sad su im njihova braća po navijanju smjestila kitu do jaja.
Prije utakmice će morati doći u policijsku postaju i tamo presjediti utakmicu.
Već se pripremaju metode da im nebude dosadno, a to znači da sigurno neće gledati utakmicu nego će slušati predavanje o štetnosti droge, alkohola, razmnožavanju sobova u laponiji i slične teme.
Uglavnom zamislite si 1 do 2 godine ispiranja mozga za svaku utakmicu o štetnostima koječega, a predavača psihologa ima koliko hočeš.
Znas mozda hoce biti retroaktivan ili?

BTW. Vidio sam ono novo vozilo. Bas izgleda zakon!

Staro 15.01.2009., 11:34   #291
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Vidim da govore da moze i neku boju okinuti koja se skida nakon otprilike 25 dana s koze.

' alt='' border=0>
Vejita je offline  
Staro 15.01.2009., 16:24   #292
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Vidim da govore da moze i neku boju okinuti koja se skida nakon otprilike 25 dana s koze.
Ja mislim da je to onaj isti drek kaj stavljaju u "kutije" sa novcima. Ako neko proba ukrast dobro ce se pozabaviti da ga nitko ne skuzi

Staro 26.01.2009., 15:24   #293
Jelc
Super Moderators

Jelc je offline  
Staro 26.01.2009., 15:32   #294
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ma neka bolje da smo uzeli domačeg nego nekog sa greškom iz tunguzije, ovaj amerike.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 26.01.2009., 15:36   #295
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ma neka bolje da smo uzeli domačeg nego nekog sa greškom iz tunguzije, ovaj amerike.
Da smo kupili Niku a ovog dobili u paketu još nekak ali ovak...

Jelc je offline  
Staro 26.01.2009., 15:36   #296
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
ma nema veze... koji god kovac bio dobar je a jos je i domaci
~Kaiser_Chief~ je offline  
Staro 26.01.2009., 15:37   #297
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Kojeg vraga njega hoceju kupiti.

' alt='' border=0>
Vejita je offline  
Staro 26.01.2009., 15:51   #298
Router
Hejter

Samo nek dodje , sigurno nece pogorsati obranu , a mozda i ovi mladi nekaj nauce od njega.
Router je offline  
Staro 26.01.2009., 22:13   #299
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Samo nek dodje , sigurno nece pogorsati obranu , a mozda i ovi mladi nekaj nauce od njega.
je,on moze biti dobar samo ako je neki suigrac jos bolji od njega. ali neka,bolje losi domaci nego dobri stranci . Ne mislim na ove lose koji su sad trenutno u D-u
spawn je offline  
Staro 26.01.2009., 22:19   #300
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
on ima 35 godina i on ako i dodje u dinamo sigurno ne dolazi zbog nogometa,dolazi kući...uz to povremeno napucavanje lopte u dinamu i pokoji milijun više.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na