|
![]() |
#31 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
edit: Tor, daj si izravnaj taj zalman
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
NHF, ali xaser = kič, kič i samo kič. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Treba kaj skurit??
|
Zato kaj i je kič. Meni se to ne sviđa i ne bi dal lovu za to. Radije bi skupil još nekaj i zel Lian-Li. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hmm, tor, kućište ti je malo nahero u odnosu na Zalmana, daj ga malo ispravi ![]() Zeka, kućište mi se sviđa, ali ovo killerovo je luđe izvana. Još da nema plexija sastrane i da mu se vrata otvaraju udesno bilo bi savršeno. E, da, i da ima 120 mm ventove. A,ne možeš imati sve... E, da vidite što sam ja napravio od ovog svojeg H600A, 12 cm blowhole koji puše direktno na Zalmana... Bolesno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
ubergeek
Datum registracije: May 2004
|
xaser: baad : : baad : : baad : to je za klince koji gledaju transformere i slicne crtice ![]() antec ima svojih dobrih strana konkretno mislim na sonatu koju ja imam ali imam i nekih zamjerki: *manjak prostora za masivne hladnjake - smeta psu *filter za prasinu nicem nesluzi *dodatni vent spreda stvara buku *ja sam se par puta gadno porezo na bocnu stranicu *potrebno mudanje ako zelite staviti kartice koje zauzimaju dodatni pci *morate vaditi maticnu i ventilatore ako zelite vaditi napajanje ...ima toga jos al se nemrem sjetit pozitivno: *kompaktno za nosenje *pozicija hardova *elegantan izgled *vjerojatno najbolji omjer ulozeno - dobiveno zbog prilozenog kvalitetnog napajanja uglavnom meni je dosadilo treba mi vise prostora i bolje hladjenje pa cu si uskoro kupit coolermaster stacker : nuts : : nuts : : nuts : http://www.systemcooling.com/cm_stacker-01.html p.s. nemojte mislit da sam neki bogatun gulit cu mjesec dana i odricem se ljetovanja zbog tog kucista ![]()
![]() |
#40 |
Treba kaj skurit??
|
Čuj tor, kakav si ti to "maher" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
hmhm...zzz svima...
|
Daj šta ste čovjeka napali ako je malo krivo sklepa ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#47 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Dobar je coolermaster, postao sam nedavno o njemu. Došao je u Links, ako nisi primjetio. Jeben je ali definitivno preskup. 1500 kuna bez napajanja? Jest da je big ali...Realana cijena bi bila do soma, ili 1500 s nekim dobrim napajanjem. Ali, svaka čast na izboru. Meni je to kučište totalni No.1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Najs kuciste... Samo taj kuler na grafi malo ukoso stoji:confused: :confused: hehe, morao sam i ja... ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Mislim da nakon višesatnog podrobnog promatranja slikice mogu sa 99,999%-tnom sigurnošću ustvrditi da (bez zajebancije) cooler na grafi stoji ukoso. Mislim, zar sam samo ja to stvarno primjetio. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ako gledamo sustav zalman-grafička, primjećujemo blago nakrivljenje koje se povećava ako gledamo sustav zalman-kućište, u kojem možemo utvrditi da je zapravo kućište nakrivljeno, a zalman savršeno vodoravan. ipak to nije idealno nakrivljenje, pa možemo uzeti i nagib zemlje po svojoj osi.... i s time zaključujemo da je zapravo zalman apsolutno vodoravno odnosno paralelan na os x i okomit na os y. EVO.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e tor odi podboci kucu malo se naherila a zalman stoji dobro sta prigovarate ![]()
![]() |
#54 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
tak da nek neko podbolta malo zemlju
![]() |
![]() |
#57 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
možda svima nama monitori stoje nahero? ![]()
![]() |
#60 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|