![]() |
Moja nova kučica
http://www.inet.hr/~igvujevi/DSCF0007.JPG
Nisam izdržao:D Dobar je Antec, dobar. Ubacio sam naprijed Enera od 12CM (puše preko hardova) , nazad je original fan od Anteca isto 12cm...Ma mrak. Temp mi je pala i kučište i proc za po 2-3 stupnja:D Još da malo posložim kablove biče ko apoteka:clap: |
Kaj si ne zvadiš one prazne ladice za hard?-sam ti smeta bez veze:)
|
1. Mogao si malo veću sliku stavit, pa nismo ćoravi.
2. Kak ti to stoji Zalman na grafulji? Ko da se napil. |
Ma znam za Zalmana, malo se to sve naherilo kad sam premještao iz jednogu drugo kučište:D
A ladice? Možda ih popunim, ko zna:clap: |
Ljepa ti kucica :) .
jos ti fali par http://www.cnn.com/interactive/books.../dog.piece.gif i biti ce jos bolje :D btw: neki dan kad sam isao u Ve-Mil pod novi hdd (160 GB baracuda :D) nisam mogao vjerovati koliki je taj Zalman cooler za CPU. :) |
Zalman za CPU? Malen, lagan. :D
|
Zalman s grafulje ti stoji nakrivo,daj narihtaj to.
|
Citiraj:
|
Ej tor. onaj zalman na grafickoj ti stoji nakrivo ;) :D.
|
Dobra kanta, takvu ja planiram kupiti jednog dana, samo AMB. BTW, jel znaš da ti Zalman na grafi krivo stoji?:D
Kolke su ti idle/load sys i cpu temperature? |
Nikad ne prelazi 50. 45-50, zavisi od posla. Niti ne obračam više pažnju na to, ne zanima me previše. Radi.
|
Ej tor - zalman na grafi ti sto.... :D :burn:
|
Fakat Tor, grafa ti nekak nahero stoji:D :D :D
Ne znam da li si primjetio...:burn: |
Tor - malo manje litara :beer: kad slažeš komp.
I da, Zalman ti stoji nahero. :p |
Znate li ono iz onog filma:
Jel ovaj zalman stoji malo nakrivo??;) |
To mu se grafa iskrivila od težine,previše se zagrijala pa se već počela topit:D :fuming: :clap:
|
To ja ukoso vidim ili to onaj Zalman nekak na koso stoji :D
|
Pa čovjeka ćemo izludit. Ma nema veze :D kad mu nekaj stoji nahero.:p
|
Antec Rulz , Ja imam 3700 vulgaris i kika ass , ima klasične rackove za diskovlje složene po dužini, i to rješenje mi se ipak više sviđa. Antec : nuts :
|
1 privitaka
Antec definitivno rulzzzzzzz.
Evo mog prelijepog kučišta v atačmentu pa slinite. :D |
tor kakvo ti je to kablovinje?Kaj delaš slatu?
I da Zalman na grafi ti je nahero.:D |
Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha nemojte više boli me trbuh od smijeha...Vidio sam da vam je dosadno pa reko da malo ljudima osvježim dan. :D
|
Ej Tor...bum ti ja ustupil jedan komad od onih štafli kaj sam kupio neki dan:D :D :D
Da podboltaš Zalmana:) Ne znam da li si primjetio-ali stoji malo na hero:D :D :D :beer: |
Samo ti zasrži štaflu, trebače ti...:D
|
Citiraj:
Da je zadržim ili tržim??? :D :D :D Mislim-ostalo mi je par komadića, šteta da se baci a (ne znam da li si primjetio:D ) Zalman ti malo na hero stoji:) |
Tor definitvno moraš nakaj napravit s onim Zalmanom, malo je na hero
|
E majko mila, ovo bude još malo ko Žderonje:clap:
|
e Tor.... jel ti onaj zalman na grafi stoji nahero?
|
Tor, jesi naredio Zalmana?
|
Pa tor, mislio sam da si malo bolji majstor, a kad tamo vidim Zalman ti stoji nahero...:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06. |