|
![]() |
#2762 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#2763 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Evo kak sam i rekel stavil sam frišku Vistu i sve friško sa BETA driverima od nVidije i koda da radi bolje nego prije...zbilja nemam nikakvih problema oko GTA, igra ko i svaka druga, malo neoptimizirana al kolko ima detalja i svega toga možda i nije neoptimizirano nego jednostavno zahtjevno... pa vidi se svaka ogrebotina svaka rupica od metka, ma sve... Sretna vam nova 2009. godina !!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2764 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
ni meni to neide u glavu-isti proc na istoj frequi, grafa slična(malo jača čak), duplo više rama(makar više od 3 ništa ne znači) i lik bere skoro 40 fps-a dok ja s istim postavkama navučem jedva 31-32 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo došlo vrijeme da i ja probam novi GTA, a nakupilo se već puno odgovora u ovoj temi pa molim nekoga tko ima toliko volje da napiše što je sve potrebno od patcheva, drivera, i modifikacija da se poboljša igra. Hvala ![]()
![]() |
#2766 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#2767 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
bolje da su pričekali mjesec ili dva pa riješili te probleme i onda izdali igru, ovako samo sebe sramote i svima dokazuju vlastitu nesposobnost i brzopletost kako su bugovci u recenziji napisali nakon pet, šest patcheva će igra valjda raditi kako treba @tomasini_ http://ve3d.ign.com/articles/news/43...Patch-Released ovdje imaš nešto info o patchima, kako lijepo piše drugi "patch" radi više štete nego koristi, a prvi patch nije napravio baš ništa kod mene
![]() |
![]() |
#2768 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() @$čofi$ ja sam se uvjerio da dobijem puno vise fpsa na xp-u nego na visti ![]() Idem sad izvrtit na intelu ![]() Evo i intela na 3GHz sve isto grafa 9600gt i 3 gige rama, po benchmarku athlon x2 5000 na 3GHz je bolji od intela E2180 na 3GHz, a i meni nekako bolje ide na athlonu ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: BeroVK. 01.01.2009. u 22:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
koja radio stanica vam je najjača? vladivostok pwna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
meni također ![]() all my energy i should spend with my husband and kids i spent on walking, i got myself motorized scooter and now i have lots of energy for my family ![]()
![]() |
#2775 | |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=AqRbnNmw3Rs |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
evo i ja prešao malo prije igru i nisam baš oduševljen završetkom-u prijašnjim nastavcima je to bilo puno bolje razrađeno al šta je tu je igra je prezakon i vjerojatno ću je još koji put proć, a sad slijedi zajebancija po gradu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja se već tjedan dana vozim po gradu. Odradio sam hrpu stunt jumpova, dostava autiju, kava, letova ispod mostova i slično i napredovao za 2% čak. One golubove mi se ne da natjeravat. Igra je skroz monotona postala, samo vozikanje po gradu. Tu i tam kad mi je dosadno uzmem bus, natjeram 5 zvjezdica wanted level i bježim po gradu. Bus je neuništiv :P
![]() |
#2780 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
završio sam, bezveze igra, misije se ponavljaju, prejadno, jedino kaj me držalo je bio Itegrity i WKTT, daju neku dozu komičnosti... da nema onog Car Cannona, nebih se nikad išo vozikat po gradu... -1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2784 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo i ja preso igu....Dobra je....al nije to to naspram Vice City i San Andreas. Vice City mi je najbolji kaj nije tolko velik i ima neku draž, a San Andreas mi je dobar kaj je fakat kompletan. Ima par gradova, dio mape u pustinji, dio u planinama, avioni i sl. brijem da to fali GTA4, nije kompletna igra kao San Andreas. Ima 3 grada na 3 otoka koji u manje vise isti i monotono je....al jebiga... E i kaj svi pricaju o nekom Car Cannonu???? kaj je to i di je to???
![]() |
#2786 | |
Registered Abuser
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
A šta ovdje se ne može zakopčćati prikolica? Vidio sam na par lokacija kamion kraj prikolice ali nisam pokušavao zakvačiti. Šteta ![]()
![]() |
![]() |
#2788 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#2789 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
jeli netko imao problema sa zvukom otkako je repairo windowse ili slicno? otkako sam to napravio prvo mi je dosta dugo ucitavao kad sam iso na start, sad se to popravilo, ali zvuk zeza... npr odem odradit neku misiju i prekinem onaj video i normalno pokrece se misija ali zvuk iz onog videa ostaje... onda kasnije necujem kada pucam ili slicno... sad mi je bio i zablokiro (a zvuk iz misije dalje naravno ide)hahaha... nije valjda da moram reinstalirat igru... sve ostale normalno rade Edit: zaboravio napisat da je nova maticna, tako da je sada za zvuk zaduzena realtek HD integruša Zadnje izmijenjeno od: -=_GTI_=-. 02.01.2009. u 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Registered Abuser
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|