|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bok Xfire nick: [Pce]Krusty Imate ili nabavljate cod4:Imam orginal(ali je cd key bannan na nekim serverima i to ne mojom zaslugom nego covjeka koji mi je prodao taj cd key) Kad mozete biti online :Navece,vikendom i po potrebi po danu tijekom radnog tjedna
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Xfire nick: j3rk0 Imate ili nabavljate cod4: imam cod4, razmisljam o kupnji origigija Kad mozete biti online: obicno navecer, ali se lako dogovorimo za popodne OT: shebo mi se neki dan komp i morao sam formatirat. imam svoj profile backupiran, ali neznam koji sam cd key tada koristio tako da ga nemogu koristit. dali bi mi netko mogao dat svoj profile? samo da je preko 45. levela. key cu odmah promijenit!! hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Xfire nick:baja003 Imate ili nabavljate cod4:imam, o org.-u razmisljam Kad mozete biti online ►praznici-samo jutro ►kad je skola-popodne Zadnje izmijenjeno od: baja 003. 02.01.2009. u 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo da se i ja pridružin,ako me možete uključit.. Xfire nick: suleeee Imate ili nabavljate cod4: imam cod4, razmisljam o kupnji org. Kad mozete biti online: navece uglavnom ovisi o poslu(nakon 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|