![]() |
PC Ekspert Xfire Guild
Evo nisam nasao ni jedan guild na xfire da pripada pce pa sam ga otvorio mozete ga nac na ovoj stranici : http://www.xfire.com/clans/pceteam/
Evo nadam se da ce vas sto vise doć u guild. kao sto pise rankovi se dobivaju po aktivnosti na forumu i guildu Evo uvrstio sam sve popularnije multiplayer igre.U igrama tipa Cod 4 kad se pridruzite promjenite ime tako da ispred imena stavite [PCe] Ovdje komentirajte sta treba poboljsat u guildu, koje nove igre stavit na listu ili sam pricajte o staroj ratnoj slavi i ratnim iskustvima:D Nadam se da ce vas sto vise doc!! P.S : admini nadam se da se slazete ako ne recite pa brisem guild. |
mene možeš slobodno addati: thunder714 :)
|
i mene: j3rk0
|
i mene: nteklic
|
Super sto ste se odazvali samo se prijavljujte i recite koliko vas igra cod 4 jer ovaj guild je i u cod4 sam ispred nickname stavite [PCe]
|
Ja ću se isto ubacit, i ovo će mi biti prvi klan (strogo sam bio protiv klanova :D).
|
gemmy99
|
evo, prijavio se i ja... :)
|
Eto dodao se i ja :D
( exd0nx ) |
Citiraj:
P.S : ubacujem Cod2 medju liste igara radim i nas cod 4 server ali nesta zeza pa to moram ujutro sredit. |
bladevtc
|
orgazmatron007 :dajpivu:
|
baja001
COD4 level 55 ofc :D Ja sam stavio PCE | Baja001 (manje mi je gay) |
jhinzo
|
Citiraj:
|
sry na dubel post al ovo moram istaknut
Uz username koji ovdje pisete stavite koje multiplayer igre igrate koji ste lvl u njima i ako igrate igre kao Cod 4 Cod 2 itd... Ispred nicka stavite [PCe] (npr: umjesto Wolfblade stavite [PCe]Wolofblade) isto tako stavite i u xfire nick! |
vedrodj
igram cod4,lvl 23. :) |
88apacer88
cod4,lvl 1 :D ne igram na takvim serverima :D |
Citiraj:
|
taj server sam slucajno nasao prije 3 tjedna,i stalno igram na njemu..
stavio sam u nick [PCe] vedro . |
1001noob
CoD 4, lvl 55 |
galassoldier,ps.neema teorije da stavim Pce ispred xfire imena,mozda ali samo mozda u igri,cod4 lvl55
|
pa to samo u grupi staviš, u čem je problem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
moze i mene
btkcrash666 |
evo napravil sam server al svi ga vide sam ja ne pise mi ip na xfire i ova poruka: Server is not responding to information query.
zna ko rjesit |
Dodaj i mene:
newmieee |
moj xf: Zeljhac
:beer: cod 4 lvl 55... itd, itd. prvi profil, ja ga dotjerao do tog levela i camoe i sve je moje igre djelo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |