|
![]() |
#1 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Konačno je gotova škola. :burn: Sad se nepokon mogu odmorit i naspavat. Pozdrav svim osnovno i srednjoškolcima. Nadam se da su svi prošli bez problema. ![]() ![]() ![]() A sad se idem napit. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kaj bez mene? I meni je drago da ti je završila škola.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
uf kak sam se ja skrumpao... uspio sam nazicat zensku iz HR da mi da 3 tako da cu proci sa 3.5 navecer je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Hehe gotovo jeeeee
Ljudi moj i dosada sam bio na Žurkovu kupanjac, piće, žemske. Sada mali predah(evo još 15min ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav svima. P.S. Za tu Riječane. Busevi su KRCATI zato se treba gurat ko blesav. Pamet u vugla, na zadnjoj plaži je nonstop bilo šoranja. Skinjare i još neki. Oko biločega. A i oko Galeba ima sranja. A i oko bijelih stijena. Ma svugdje ima sranja. Bila je i rija. ![]() E da. Tip sa skuterom sa brojem 100 ispred je good guy za sve i svih čuva. I nema tepretske šanse da ga neko nalema. Odma bi cijelo Žurkovo se diglo. Dakle, ako ima sranja njega zvat ![]() ![]() Bokte kolko sam uspio napisat. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ha, ja još uvijek neznam hoće li biti 3.47 ili 3.53..... Nosio sam gajbu pive sa jednog kraja grada na drugi...........i nakraju na kupalištu bilo zakurac pa sam se vratio nazad.........jedini highlight bio kada se ekipa potukla (bar njih 15) zbog jedne trebe koja je strgala unikat(tako kažu za >ORGINAL cd< od mc pegaza->znam da niste čuli za njega, to je lokalni reper) cd. Kasnije su moja tri frenda dobila šakom u glavu zato što je jedan šupovac na jednom vidio majcu sa likom isusa(ne ovog sa foruma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
da se nadovežem. jučer (zadnji dan škole) smo imali korporativnu roshtiljadu na jarunu. i normalno sve prepuno školaraca i što je još bitnije školarki. i imam samo jednu stvar za reći. cure NISU tak izgledale dok sam ja išel u školu. ovo je strašno. kako to izgleda. mislim da treba zabranit šminku, topiće, uske traperice i vruće hlačice svim curama ispod 18. ovo je strašno. toliko.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
e horza bas je bilo nesto na tv o zavrsetku nastave osnovno skolaca cure od 5-8 razreda oblace se ko ku..ve mislim ono kak ih roditelji pustaju takve
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo ja se probudio, malo me glava boli, ali samo malo pa nema beda ![]() Šta se cura tiče. Mi smo mladi i non-stop napaljeni pa nas to ne zabrinjava ![]() E da, rezime kraja: nezaboravno. Ljudi moji ja bi još jedanput ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Malo mi je žao kaj sam završil osnovnu ![]() A kaj se tiče cura nije ni meni jasno kak ih starci puste u školu tak oblečene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Bilo je i dobrih cura, ali i oni koje ne bi ni "štapom prek Save". Konačno me prestala glava bolit. Danas repriza vani, a sutra nastavak na tulumu. Jao meni, to neće dobro završit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
|
Mi smo danas popodne trebali opet ić na Žurkovo ali nas je vrijeme zeznulo. Ali zato večeras repriza od jučer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Istina...neke cure izgledaju kaj da imaju 18-19 godina...u biti imaju 14-15...izgled vara... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: ...
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Obrana mature je prošla glatko (5), a sutra imam maturu iz hrvatskog i struke u četvrtak. Bit će pakleno. Sretno svima na maturi i na popravnima. ![]() Kaj se tiče cura. Slažem se u svemu. Od sad ću ih uvijek tražiti osobnu, ako ju uopće imaju. :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
ja sam tek danas došao do kompa,u petak sam se ušio ko svinja i ostao sam spavati u našem svakodnevnom bircu,jučer repriza ja pijan ko svinja spavo kod frenda tako da sam prije sat vremena došao kuči.Još da se pohvalim pao sam iz anatomije nije bed!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Premium
|
...
Citiraj:
ja sam zicao HR tak da bi mi raska iz GL poklonila ocije da prodem s 4. poklanja ako fali samo 1 ocijena lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Re: Gotovo Jeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
prošo bez popravnog,s 4 iz vjeronauka ![]() ![]() U petak smo bili u Ičićima,more bilo ledeno za popizdit al uz malo Uniona,pa malo Vigora poslje se nije ni osjetilo ![]() ![]() aaaaaaaaaaaa sad napokon uživancija,ljenčarit,meditirat na plaži,spavanje pod zvjezdama,...aaaaaaaaaaa LJETO: goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
pUtNiK
|
BTW ljudi di se ide na maturalno,narafno oni koji idu ![]() ja iđem u Prag,ko pol Rječkih šk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
What's inside???
|
Re: Gotovo Jeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
![]() ah kad se ja sjetim tih dana..... a najljepse mi je bilo kad sam maturiral..... free as a bird |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
pUtNiK
|
sad 1.7.iđem -mislim da jedini imamo ovakav termin,GEK Opatija,.. koja to škola:confused: -je to medicinska |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Re: Hehe gotovo jeeeee
Citiraj:
Što se tiče baseva, ove godine neznam kolika je bila gužva jer smo mi išli naravno sa autima. Što se tiče mature danas nam je bila struka, to je smijeh, izvučeš pitanja, jedan profesor dođe do tebe, reče ti odgovore na pitanja i onda ti opet njemu odgovorš. Sva sreča da nisam učio, inače u našoj školi baš nikad niko ne uči, svi došli na maturu, niko blage ništa nije imo.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
E danas je tek gotovo!!! Yiiiiihaaaaa! ![]() |
![]() |
![]() |
|