|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Creative Labs Live! 5.1 - digital out
SPDIF. Dali je SPDIF = coaxial ili postoji razlika? -->
HELP! Imam Creative Labs Live! 5.1 Player.
Kartica ima digitalni izlaz DIN (ili tako nešto). Htio bi ju spojiti sa reciverom digitalnom vezom, ali na reciveru imam optički i coaxialni digitalni ulaz. Da li postoji kabel koji pretvara DIN izlaz u coaxialni ulaz??? (optički sigurno nema) Na CD-u s driverima našao sam neki manual (uputstva) u kojima sam našao sliku kabela DIN-->SPDIF. Dali je SPDIF = coaxial ili postoji razlika? HELP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Creative Labs Live! 5.1 - digital out
SPDIF. Dali je SPDIF = coaxial ili postoji razlika? |
Originally posted by deepFRY Imam Creative Labs Live! 5.1 Player. Kartica ima digitalni izlaz DIN (ili tako nešto). Htio bi ju spojiti sa reciverom digitalnom vezom, ali na reciveru imam optički i coaxialni digitalni ulaz. Da li postoji kabel koji pretvara DIN izlaz u coaxialni ulaz??? (optički sigurno nema) Na CD-u s driverima našao sam neki manual (uputstva) u kojima sam našao sliku kabela DIN-->SPDIF. Dali je SPDIF = coaxial ili postoji razlika? |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
za zwera!
Hvala zwer. Kabel šljaka, ali ima još nešto. Kako da mi komp baca zvuk (mp3) na sve zvučnike (recimo ako stavim na 5.1 da mi baca na svik 6 zvučnika) preko digitalne veze? Kako god da namjestim neće. Samo kad ubacim DVD on šalje 5.1 zvuk, al MP3 neće! Zadnje izmijenjeno od: deepFRY. 22.06.2004. u 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
crnjo
|
Re: za zwera!
Citiraj:
Ako bas zelis zvuk na svih 6 zvucnika, upali na pojacalu dolby prologic 2 ili multi-channel stereo... Bolje M-C Stereo.
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
S PL2 nisam bas zadovoljan, pa sam konto da mozda komp preradi stereo na vise kanala i da ga tako posalje pojacalu. Al hvala ti svejedno za kabel! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
crnjo
|
Citiraj:
Moj receiver ima i PL2 Music mode koji zvuci nesto malo drukcije od obicnog PL2 Movie moda, no svejedno obicni stereo jedini zvuci kako spada... Ne pada mi napamet kvarit glazbu s up-mixingom na 5 kanala.. bljak. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|