![]() |
Creative Labs Live! 5.1 - digital out
Imam Creative Labs Live! 5.1 Player.
Kartica ima digitalni izlaz DIN (ili tako nešto). Htio bi ju spojiti sa reciverom digitalnom vezom, ali na reciveru imam optički i coaxialni digitalni ulaz. Da li postoji kabel koji pretvara DIN izlaz u coaxialni ulaz??? (optički sigurno nema) Na CD-u s driverima našao sam neki manual (uputstva) u kojima sam našao sliku kabela DIN-->SPDIF. Dali je SPDIF = coaxial ili postoji razlika? HELP! |
Re: Creative Labs Live! 5.1 - digital out
Citiraj:
Na mono konektoru odrezi onaj "rep", tako da ti stane sto deblji kabl. Ja sam si slozio takav, a i 10orici frendova, super radi sve do 15m. Duze od toga nikome nije trebalo, al' vjerojatno ide. Dijelove imas u cipoteki, trazi mono bananu i neki pozlaceni cinc + koaksijalni kabl. Ja tako hranim svog Marantza SR4300 sa zvukom :) |
za zwera!
Hvala zwer. Kabel šljaka, ali ima još nešto.
Kako da mi komp baca zvuk (mp3) na sve zvučnike (recimo ako stavim na 5.1 da mi baca na svik 6 zvučnika) preko digitalne veze? Kako god da namjestim neće. Samo kad ubacim DVD on šalje 5.1 zvuk, al MP3 neće! |
Re: za zwera!
Citiraj:
Ako bas zelis zvuk na svih 6 zvucnika, upali na pojacalu dolby prologic 2 ili multi-channel stereo... Bolje M-C Stereo. |
S PL2 nisam bas zadovoljan, pa sam konto da mozda komp preradi stereo na vise kanala i da ga tako posalje pojacalu.
Al hvala ti svejedno za kabel! |
Citiraj:
Moj receiver ima i PL2 Music mode koji zvuci nesto malo drukcije od obicnog PL2 Movie moda, no svejedno obicni stereo jedini zvuci kako spada... Ne pada mi napamet kvarit glazbu s up-mixingom na 5 kanala.. bljak. :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:19. |