|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
U Zagrebu ti carting u Španskom, al imaju blokadu. Kolko su mi rekli malo zategneš neku žicu rukom i blokada se onemogući. MOgli bi bacit jednu utrku, samo ne daju da se guramo i opasno vozimo pa onda ništa od moje Schumaherove taktike. kako li ga je samo Shumi na ravnini prošao pravi drag. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Freek. 21.06.2004. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
i ja bi dosao... :burn:
![]() |
#153 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mogli bi se dogovorit za jedan race. Samo kaj su skupi do bola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
koliko? zadnji koji sam ja bio je bilo 60kuna z 15 minuta... ![]()
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja ću 100% ići sa starim i sa bratom ali neznam kada. Njih ćemo zaobilaziti na stazi. Samo problem je u tome šta mene jebe moja kilaža, tj 20 kg razlike na 6 konja puno znači!! Ja sam u Sisku ovaj tjedan bez vikenda i idući tjedan bez vikenda, tako da mogu otići do Zagreba. I kolike su cijene?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Ex-Gastarbajter
|
Oni kartinzi na Kartodromu su SMEĆE. Trebate probat neki pravi trkaći karting(oni od kojih imate plavo po rebrima i kod bubrega ![]() 1. Niš ne idu. Vozio sam i one jače, ali raštimani su skroz a usto i blokirani. 2. Gume. Gume su im za drek. Ako ideš brže od 30kmh u zavoju, samo odskližeš. 3. Čim se počneš brže vozit i malo naguravat. Odma te zovu(iako si potpisao da oni ne odgovaraju, a i naguravao sam se sa STARIM, a ne sa nekim društvom).. Srednja žalost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
|
Ma da nebi onda tamo išao. U Petrinji te nisu nikad zvali, samo su došli do tebe ako si se prevrnuo da se uvjere da ti je kičma još uvijek ok. I onda te puštaju dalje, tamo je vlastita odgovornost svetinja. Gdje se još može voziti gokart, makar i sa tomosima samo da se možemo utrkivati kako Schumi zapovijeda...?? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|