|
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Kolike su normelne tenp. za 9800 GTX+ i e8400? Dok vrtin mark (nista nije oc) grafa je na cca 62c, a proc cca 47/48c (bigTyphoon je na njemu). Do koje tenp mogu bit miran? I jos jedno pitanje, jel i vama grafa cini cudne zvukove dok je pod opterecenjem (recima 3dMark, nisan jos igra igre)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Općenito novije grafe znaju 'cviliti' pod opterećenjem. Btw., te temperature su ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Koliko ti iznose 2D taktovi? Moja stalno radi na 3D taktovima, a isprobao sam već 4 verzije drivera. U rivi kad hoću postavit zasebne taktove za 2D/low power 3D/3D, mijenja mi sva tri istovremeno. Također nemam više taba za low level postavke. Najnovija riva i trenutno forceware 180.84. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
@ Smarty - imam stock hladnjak ( onu turbinu ![]() @ Generic - i meni radi stalno na 3D,valjd je tako do kartice..
![]() |
#248 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Jel zna netko kolike su normalne tenp i do koje tenp se nemoran brinit za moju grafu i proc? Jel kad buden oc da znam dokle mogu ic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pa to su normalne temp, tu oko 60tak, meni isto tak radi, i grafa nije uopce bucna, cak sto vise po meni je jedna od tisih koje sam imao... za max se ne trebas brinuti, vec je bilo neke price o tome (netko je rekao da je slao mailove nvidiji), navodno mogu one radit i preko 100tinjak |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
kao prvo, pozdrav svim forumašima! imam jedno pitanje u vezi 9800tke.. nasao sam palit 9800gt sa 512 rama za 110 eura (novu), pa me zanima sta mislite kakva bi to bila akvizicija i da li je neko vec imao iskustava sa doticnom grafom (ili bilo kojom drugom od tog proizvodjaca, jer mi se cini malo..hmm upitnog kvaliteta) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Registered User
|
niko nista? malo mi je frka s vremenom pa dajte bar neko misljenje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Registered User
|
hvala na odgovorima.. e upravo sam i gledao gainward 8800gt kao prvi izbor, pa se onda tu nasla i ova.. nisam znao da je brza od 9800, al super ![]() vidit cu nju da ugrabim |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja bi isto isao rade na taj gainward 8800gt radi visih taktova i dobrog hladenja.. ja imam isti takav hladnjak na 9600gt i mogu reci da je izvrstan, cuje ga se samo dok se bootaju winsi, a u idle i u loadu u igrama je necujan |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Registered User
|
evo, vec je pala odluka, sutra idem po 8800tku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Registered User
|
evo stigla makina, idem namontirat jos malo.. ![]() samo jedno pitanje (malo sam n00b za neke stvari) - vidio sam da pise u system requirements da treba 450w napajanje, a ja imam 400w.. jel se moze desit neko sranje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nemože. Zapravo ovisi koje napajanje imaš. Ako ima PRAVIH 400W onda nema problema, dakle ak imaš Chieftek, Fortron ili slično napajanje I 350W je dosta za tu karticu. Ak imaš MS ili COdegen napajanje ja bi se razmislio o promjeni ![]()
![]() |
#265 |
Registered User
|
imam platinum ms 400atx p4 jebo ga pas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma upogonit češ ju, samo nemoj zaboraviti priključiti napajanje na grafu. Samo razmišljaj o promjeni napajanja, tek toliko da možeš mirno spavati noću. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=017542 I više nego dovoljno, 280 kn
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo kupio sam GB 9800GT OC pa bi htio pitati za onaj "Power cable" ona strana s 6 pinova ide u karticu i to kužim, e sad, na drugoj strani su dva 4-pinska molexa.... da li treba prikopčati obadva na napajanje ili samo jedan? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|