Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.11.2008., 14:21   #61
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
ma molim te!! kakva fifa manager...haha....daj ne budi smiješan....pa bolji je championship manager od fifa manager...magla!
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2008., 15:35   #62
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
ma molim te!! kakva fifa manager...haha....daj ne budi smiješan....pa bolji je championship manager od fifa manager...magla!
Slazem se, ali mislio sam mu dati sansu,ali nakon ocjene u gamespotu ipak necu.
Vec vidim EA sa svojim naglaskom na grafiku i sl. nebitne detalje za managera, ali ne znaci da se nekome ne moze svidati. Nekome je frustrirajuce igrati sa Rijekom i muciti se, pa uzima Chlesea, Barcelonu i sl. a meni to nije fora,iako nekada znam voditi dva kluba, jedan tako jak a drugi Rijeka,pa je onda gust,ali traje u nedogled.

Kakav je zadnji CM? Nisam ga ni probao od vremena kada se raspao na CM i FM...ostajem vjeran SigaGamesu
Staro 28.11.2008., 21:24   #63
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor giga Pregled postova
Slazem se, ali mislio sam mu dati sansu,ali nakon ocjene u gamespotu ipak necu.
Vec vidim EA sa svojim naglaskom na grafiku i sl. nebitne detalje za managera, ali ne znaci da se nekome ne moze svidati. Nekome je frustrirajuce igrati sa Rijekom i muciti se, pa uzima Chlesea, Barcelonu i sl. a meni to nije fora,iako nekada znam voditi dva kluba, jedan tako jak a drugi Rijeka,pa je onda gust,ali traje u nedogled.

Kakav je zadnji CM? Nisam ga ni probao od vremena kada se raspao na CM i FM...ostajem vjeran SigaGamesu
ma niti nemoj probat CM.....FM je daleko bolji....a Fifa manager je lošija od CM pa sad...lako je zaključit :-)
Staro 29.11.2008., 13:07   #64
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
ma niti nemoj probat CM.....FM je daleko bolji....a Fifa manager je lošija od CM pa sad...lako je zaključit :-)
Dobro sve je to individualna stvar. I CM ima svojih fanova kao i FIFA manager,ali ipak kao sto sam rekao ostajem u FM-u...

Igra tko sa Rijekom karijeru?
Staro 30.11.2008., 11:59   #65
BOGDO
klanfa
Moj komp

BOGDO's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Ima ko za preporučit nekog novog igrača tj potencijalni talent?
Počeo sam igrat s Manchester City-em (105 milijuna evra).
Postava:
hart/marcelo/thiago silva/kompany/richards/matias fernandez/moutinho/miguel veloso/elano/robinho/rossi.

Intel i7 2,66GHz SLBEJ
GigaByte EX58-UD3R F6
3x2Gb Corsair TR3X6G1600C9G
WD6400AAKS
XFX 275 GTX XXX Edition
Corsair TX650W
CM 690
Samsung T220

BOGDO je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2008., 13:35   #66
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Autor BOGDO Pregled postova
Ima ko za preporučit nekog novog igrača tj potencijalni talent?
Počeo sam igrat s Manchester City-em (105 milijuna evra).
Postava:
hart/marcelo/thiago silva/kompany/richards/matias fernandez/moutinho/miguel veloso/elano/robinho/rossi.
Ako ti je tako gust igrati sa preporukama, imas ovdje forum...

http://www.cro-manager.com/

Sve ima o manageru. Ne znam smijem li davati reklamu drugih foruma ovdje...
Staro 30.11.2008., 13:38   #67
alan_poh
Premium

guillherme, igra za brazilsku mlađu repku...ali će te koštat hrpu, oko 20 milijuna funti...
onda imaš i toni kroos iz bayerna.....za golmana imaš mandanda iz marseille-a.....
imamo sličnu postavu osim što sam ja još kupio rafinhu iz shalke i kolarov iz lazia...a u napadu trezege iz juentusa....naravno, potršio sav novac, za transfere imam nula funti hehe
Staro 01.12.2008., 09:42   #68
MimiX
Premium

Datum registracije: Oct 2008
E ljudi moji, ne znam možda niste čitali moje postove na ovu temu...
Fifa manager je vrhunski menager s hrpom detalja, i da daje ti ovlasti kojih nema u FM09...
Ali to je samo pozitivno, utjecaj na sve segmente menadžerstva, od izgradnje trenažnih postrojenja, dodatnih sadržaja u infrastrukturi od kojih svaki ima svoju svrhu,preko dizajna dresova i grbova ako napravite svoj klub, do izgradnje stadiona koji možete oblikovati na milijun načina...
I ako izuzmemo hrpu dodataka koji FM09 nema a Fifa menager ima, u skoro svim segmentima igre ga tuče, pa tako i u treniranju igrača koji je ovdje delikatno razrađen, ali se može i pojednostavniti prepuštajući taj delikatniji dio asistentu, a mi možemo postavljati recimo samo željeni skill i intenzitet...
Taktika uoči, za vrijeme i poslije utakmice je isto posebno razrađena...
A prikaz utakmice je toliko dobar da ponekad mislite da svoju momčad gledate na telki, i da primjetan je utjecaj treninga na igru igrača na terenu....

Mislim, nemojte nasjedati na te ocjene na pojedinim mjestima jer ona variraju ovisno o autoru, recimo, ako ćemo gledat to tako možemo vidjet i top-listu u dnevnim novinama(večernji ili jutarnji), gdje je Fifa manager 09 među prvima na listi dok FM09 nije ni uspio ući na listu...
Ne moram ni spominjati tisuće igrača koji se naježe na pomisao da igraju neki menadžer ili strategiju na poteze...

Ja kao stari i iskusni menadžerist(igram ih već 20-ak godina) mogu dati najveću preporuku za Fifa menager 09 i preporučiti da mu date priliku...
On nije puno drukčiji od foot.menag. već samo ima hrpu dodataka koji nadopunjuju ulogu menadžera...
Slobodno pitajte za savjet ako nađete na nešto što vam je nejasno u igri, ja vam mogu samo reći da kad se jednom naviknete na njega teško ćete ga moći napustiti...(dao sam 330kn za orginal, zar to ne govori koliko je dobar)

(a kao što sam već i rekao, realnost je čak i veća nego u football manageru)
MimiX je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2008., 14:50   #69
alan_poh
Premium

Citiraj:
Autor MimiX Pregled postova
E ljudi moji, ne znam možda niste čitali moje postove na ovu temu...
Fifa manager je vrhunski menager s hrpom detalja, i da daje ti ovlasti kojih nema u FM09...
Ali to je samo pozitivno, utjecaj na sve segmente menadžerstva, od izgradnje trenažnih postrojenja, dodatnih sadržaja u infrastrukturi od kojih svaki ima svoju svrhu,preko dizajna dresova i grbova ako napravite svoj klub, do izgradnje stadiona koji možete oblikovati na milijun načina...
I ako izuzmemo hrpu dodataka koji FM09 nema a Fifa menager ima, u skoro svim segmentima igre ga tuče, pa tako i u treniranju igrača koji je ovdje delikatno razrađen, ali se može i pojednostavniti prepuštajući taj delikatniji dio asistentu, a mi možemo postavljati recimo samo željeni skill i intenzitet...
Taktika uoči, za vrijeme i poslije utakmice je isto posebno razrađena...
A prikaz utakmice je toliko dobar da ponekad mislite da svoju momčad gledate na telki, i da primjetan je utjecaj treninga na igru igrača na terenu....

Mislim, nemojte nasjedati na te ocjene na pojedinim mjestima jer ona variraju ovisno o autoru, recimo, ako ćemo gledat to tako možemo vidjet i top-listu u dnevnim novinama(večernji ili jutarnji), gdje je Fifa manager 09 među prvima na listi dok FM09 nije ni uspio ući na listu...
Ne moram ni spominjati tisuće igrača koji se naježe na pomisao da igraju neki menadžer ili strategiju na poteze...

Ja kao stari i iskusni menadžerist(igram ih već 20-ak godina) mogu dati najveću preporuku za Fifa menager 09 i preporučiti da mu date priliku...
On nije puno drukčiji od foot.menag. već samo ima hrpu dodataka koji nadopunjuju ulogu menadžera...
Slobodno pitajte za savjet ako nađete na nešto što vam je nejasno u igri, ja vam mogu samo reći da kad se jednom naviknete na njega teško ćete ga moći napustiti...(dao sam 330kn za orginal, zar to ne govori koliko je dobar)

(a kao što sam već i rekao, realnost je čak i veća nego u football manageru)
a ja kao menađerist od 17-18 godina unazad (prije negoli je izašao i CM igrao sam razne menagere na Amigi) mogu reć da mi se bljuje na fifu manager i da se držite football managera ...... Amen
Staro 01.12.2008., 15:18   #70
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
To je mozda pozitivno za tebe, ali to nema veze sa poslom managera.

Citiraj:
I ako izuzmemo hrpu dodataka koji FM09 nema a Fifa menager ima,
Koji su to?
Citiraj:
A prikaz je bitan, zasto?
Citiraj:
morph je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2008., 16:51   #71
MimiX
Premium

lol, pa bitan je prikaz utakmice, zašto ti gledaš televiziju kad imaš radio.
Razlog je isti.... Sa više čula doživljavaš istu stvar...
No najgore mi je kad komentiraju Fifa manager ovi koji nikad ni sezonu nisu odigrali....
Da igrao sam ja još na Spectumu Football manager(80tih godina), a tragično je da se od tada skoro ništa nije promjenilo, samo je proširena baza i malo ulickan...
Ne kažem da je loša igra ali je svakako igra koja stagnira...
Molio bih da ovi koji nisu igrali Fifa menager ne kritiziraju dotični. ja Football manager igram već 20 godina, i Fifu ovih 5-6 godina koliko postoji u raznim oblicima i mogu jako dobro ocjeniti...
Staro 01.12.2008., 16:59   #72
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
lol, pa bitan je prikaz utakmice, zašto ti gledaš televiziju kad imaš radio.
Razlog je isti.... Sa više čula doživljavaš istu stvar...
No najgore mi je kad komentiraju Fifa manager ovi koji nikad ni sezonu nisu odigrali....
Da igrao sam ja još na Spectumu Football manager(80tih godina), a tragično je da se od tada skoro ništa nije promjenilo, samo je proširena baza i malo ulickan...
Ne kažem da je loša igra ali je svakako igra koja stagnira...
Molio bih da ovi koji nisu igrali Fifa menager ne kritiziraju dotični. ja Football manager igram već 20 godina, i Fifu ovih 5-6 godina koliko postoji u raznim oblicima i mogu jako dobro ocjeniti...
Vecini koji igraju FM nije bitan prikaz, da im je bitan vec bi odavno igrali neki drugi manager. Isto tako da nam se igra Fifa Manager igrali bi Fifu, i o njoj bi diskutirali u za to namijenjenom topicu. Ako zelis nekome prezentirati Fifa manager otvori topic i napravi recenziju.

A Football manager tesko da igras 20 godina kad isti postoji od 2005. A prethodnik postoji od '92 godine. U njemu se nista nije promijenilo upravo zato sto korisnici nisu htjeli da se promijeni.
Staro 01.12.2008., 17:52   #73
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Bome dobro si nahvalio taj FIFA manager. Samo ne kuzim sto si toliko zapeo za njega. Pa ne kaze nitko da je los, stvar izbora.
FIFA ili PES, meni uvijek PES drazi(iako citam da se nesto promjneili,nazalost)
Takvih dvojbi imas puno, uzmes sto ti se svida i igras, vrlo lako.
Staro 02.12.2008., 12:38   #74
MimiX
Premium

Citiraj:
A Football manager tesko da igras 20 godina kad isti postoji od 2005. A prethodnik postoji od '92 godine. U njemu se nista nije promijenilo upravo zato sto korisnici nisu htjeli da se promijeni.
Ni jedna ni druga tvoja tvrdnja nije točna....

Kao prvo Football manager postoji od druge polovice osamdesetih na raznim platformama, ja sam ga osobno igrao na Spectrumu.
Dakle, Championship manager iz '92 je direktni nasljednik Football managera, od kojega se po ničemu nije razlikovao osim djelomično u grafičkom sučelju...
Dakle nakon što se dogodilo da se CM raspao na CM I FM, ispada da se ustvari vratio svojim korjenima...

Ja sam ga jako volio, ali kao što rekoh osim nadopune baze i par sitnica nema velikih razlika... Odlična je to igra, ali kao što rekoh zaostala u razvoju...(što ne znači da postoji drugi bazom i podacima bogatiji menadžer, ali to je ujedno jedina njegova prednost)
Staro 02.12.2008., 13:55   #75
alan_poh
Premium

a koji će mi kukuruz oblikovanje grbova, dizajniranje i ostale budalaštine stadiona? ako želim da mi igra bude što realnija onda mi te gluposti ništa ne znače....želim igrat sa AC milan i želim da imaju svoj grb i stadion i sve ostalo što ide uz njih sa razlikom da kupujem igrače koje bih ja kao njihov navijač htio vidit i za pravo....i pobjeđujem umjesto njih, ono što bi oni trebali raditi za pravo......
skraćeno meni je fifa manager smeće i ostat će...probao sam 2008-icu i teško sranje....move on!
Staro 02.12.2008., 14:30   #76
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Ni jedna ni druga tvoja tvrdnja nije točna....

Kao prvo Football manager postoji od druge polovice osamdesetih na raznim platformama, ja sam ga osobno igrao na Spectrumu.
Dakle, Championship manager iz '92 je direktni nasljednik Football managera, od kojega se po ničemu nije razlikovao osim djelomično u grafičkom sučelju...
Dakle nakon što se dogodilo da se CM raspao na CM I FM, ispada da se ustvari vratio svojim korjenima...

Ja sam ga jako volio, ali kao što rekoh osim nadopune baze i par sitnica nema velikih razlika... Odlična je to igra, ali kao što rekoh zaostala u razvoju...(što ne znači da postoji drugi bazom i podacima bogatiji menadžer, ali to je ujedno jedina njegova prednost)
Po cemu je CM direktni nasljednik tog prvog FM-a? Nisu ga radili isti ljudi i taj prvi manager nema veze sa SI.
Prvi FM je radio Kevin Toms, a izdao Addictive Games, drugi nastavak je isto njegov, a treci je djelo vise autora.

Koliko vidim nitko od njih nema veze sa SI niti sa bracom Collyer. Osim sto je Toms prodao ime tvrtki koja ga je kasnije preprodala SI-u.

A i ne cini mi se bas da FM i CM da imaju previse slicnosti.

Kao sto sam rekao ne znam u sto bi to FM trebao evoluirati i po cemu je to zaostao u razvoju. Nisi naveo niti jednu bitnu prednost fife niti nekog drugog managera.
Staro 02.12.2008., 14:45   #77
manki
Premium
Moj komp

otkako sam se lagano navukao na FM, nema niti jedan drugi manager (dok nisam saznal za njega igral sam na plejki LMA)......a ovo kaj delate je isto kao i rasprava izmedju FIFE i PESa....mozhete do sutra mjeriti kome je veci i opet ce svaki ostat na svome....

pikam tek nekoliko mjeseci (u igri) Managera i zadovoljan sam trenutno
manki je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2008., 16:19   #78
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Autor manki Pregled postova
otkako sam se lagano navukao na FM, nema niti jedan drugi manager (dok nisam saznal za njega igral sam na plejki LMA)......a ovo kaj delate je isto kao i rasprava izmedju FIFE i PESa....mozhete do sutra mjeriti kome je veci i opet ce svaki ostat na svome....

pikam tek nekoliko mjeseci (u igri) Managera i zadovoljan sam trenutno
Preljevate iz praznog u suplje!

Ja igram sa Rijekom i nejde me bas.(BTW igram razne menagere vec 15ak godina LMA, onaj ja mislim manager gdje je atkinson bio zvijer ako je tko igrao,LMA i sl druge).
Ima tko da igra sa Rijekom?
Je li odigrao tko vise od jedne sezone?
Ja sam prije uvijek pocinja sa Rijekom i Milanom,ali Milan mi dosadio vec,uvijek isti igraci...

Sjeca li se netko jednoga managera. Na njemu su karakteristike igraca bile od 1-99,moglo se na treningu na nekoj ploci predociti igracima akcije koje bi onda vjezbali i izvodili u tekmama, sucelje je bilo sareno sa slikama je bilo objasnjeno sto je sto, igrac je predstavljao ulaz u momcad, stadion je predstavljao sve oko stadiona, dolar sve oko financija i tako u tom stilu sucelje. Ne mogu se sjetiti jesam li to igrao na Amigi i PCu ali mislim da je bio PC negdje tamo prije 10ak godina. Se sjeca tko? Kraj a
Staro 02.12.2008., 16:53   #79
Jooj
Premium
Moj komp

Jooj's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Jel netko ima bug kada ponudim recimo 6.000,00 € + 50% sljedećeg transfera da prihvate ponudu ali bez tih 50%, dakle samo 6.000,00 € ....
Jooj je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2008., 19:01   #80
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Citiraj:
Autor Jooj Pregled postova
Jel netko ima bug kada ponudim recimo 6.000,00 € + 50% sljedećeg transfera da prihvate ponudu ali bez tih 50%, dakle samo 6.000,00 € ....
Nisam primjetio.
Ja sam uocio glupu novu foru. U opcijama od managera gdje se namjesta tko ce trenirati rezervni tim,aranzirati prijateljkse utakmice i tako to,na dnu ima opcija tipa:kada nekog igraca das ofeers to club,da on automatski nakon toga ide na transfer listu bez obzira javio se netko za njega ili ne. Jer sam ja nudio neke igrace (Safaric, Sharbini i sl.) i vidim da su se kako sam ja mislio sami bacili na transfer pa sam mislio da je bug i onda sam nasao tu opciju. Meni je po deafultu bila ukljucena, evo tek da imate na umu.
Staro 03.12.2008., 09:09   #81
MimiX
Premium

...

Citiraj:
Autor giga Pregled postova
Preljevate iz praznog u suplje!

Ja igram sa Rijekom i nejde me bas.(BTW igram razne menagere vec 15ak godina LMA, onaj ja mislim manager gdje je atkinson bio zvijer ako je tko igrao,LMA i sl druge).
Ima tko da igra sa Rijekom?
Je li odigrao tko vise od jedne sezone?
Ja sam prije uvijek pocinja sa Rijekom i Milanom,ali Milan mi dosadio vec,uvijek isti igraci...

Sjeca li se netko jednoga managera. Na njemu su karakteristike igraca bile od 1-99,moglo se na treningu na nekoj ploci predociti igracima akcije koje bi onda vjezbali i izvodili u tekmama, sucelje je bilo sareno sa slikama je bilo objasnjeno sto je sto, igrac je predstavljao ulaz u momcad, stadion je predstavljao sve oko stadiona, dolar sve oko financija i tako u tom stilu sucelje. Ne mogu se sjetiti jesam li to igrao na Amigi i PCu ali mislim da je bio PC negdje tamo prije 10ak godina. Se sjeca tko? Kraj a
Mislim da je bio Ultimate manager... iz sredine 90tih... simpatičan, ali skroman što se tiče baze igrača...

p.s. Rekao sam da je CM naslijednik starog Football managera zato što mu je sličan, zašto je bitno tko ga je radio i tko je kome prodao dionice....
Umjesto novinskih članaka imajte malo više povjerenja u sebe, i da, provjerite sve prije nego što se složite s nekim...

Ovaj mi je bio omiljen: cjelodnevna razbibriga

http://www.youtube.com/watch?v=5AyuPdAO1wo

Zadnje izmijenjeno od: MimiX. 03.12.2008. u 09:20.
Staro 29.12.2008., 18:52   #82
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Spojilo se nas par prijatelja preko hamacija pa igramo malo...

Skoro pa ništa novo u odnosu na FM09, osim bugova i gluposti. 3D mi je preloše kvalitete da bi ga pratio, konferencije za tisak su predosadne i za cilj imaju samo sjebavanje atmosfere u svlačionici ako baš ne paziš šta ćeš reć
Taktička razina igra je ostalo na nekakvoj arkadnoj verziji ka i do sada, milijun i jedan "gumbić", milijun i jedna opcija, a šta više podešavaš, više igre sjebeš, pa ispada da je još najbolje igrat na defaultu ili promješat makismalno par opcija...

Al sve u svemu da ne bi ispalo da pljujen po igri, ništa neočekivano. Sve ovo je očekivano jer je manager iz godine u godinu isti kao prethodnik sa par novih opcija. I kao takav je sasvim solidan za ovakvu LAN zajebanciju s ekipon u kojoj su grafika, taktika, realnost najmanji problem, pošto je cilj samo zajebancija.

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je online   Reply With Quote
Staro 29.12.2008., 20:36   #83
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Spojilo se nas par prijatelja preko hamacija pa igramo malo...

Skoro pa ništa novo u odnosu na FM09, osim bugova i gluposti. 3D mi je preloše kvalitete da bi ga pratio, konferencije za tisak su predosadne i za cilj imaju samo sjebavanje atmosfere u svlačionici ako baš ne paziš šta ćeš reć
Taktička razina igra je ostalo na nekakvoj arkadnoj verziji ka i do sada, milijun i jedan "gumbić", milijun i jedna opcija, a šta više podešavaš, više igre sjebeš, pa ispada da je još najbolje igrat na defaultu ili promješat makismalno par opcija...

Al sve u svemu da ne bi ispalo da pljujen po igri, ništa neočekivano. Sve ovo je očekivano jer je manager iz godine u godinu isti kao prethodnik sa par novih opcija. I kao takav je sasvim solidan za ovakvu LAN zajebanciju s ekipon u kojoj su grafika, taktika, realnost najmanji problem, pošto je cilj samo zajebancija.
Valjda u odnosu na FM 08.
Meni je 3d odlican, mislio sam da cu ga ugasiti nakon 2 utakmice ali jos uvijek ga drzim upaljenim (druga sezona sa 4 kluba).
Ovo za takticke opcije - opcije su tu za "fine tuning" i sa njima mozes poboljsati igru. Naravno da to nije uvjet za uspjesnost jer se uvijek mora ici niz dlaku dijelu novih korisnika i ne uplasiti ih gomilom opcija.
IMHO daleko je to od amaterskog.
Staro 02.01.2009., 13:48   #84
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Valjda u odnosu na FM 08.
Meni je 3d odlican, mislio sam da cu ga ugasiti nakon 2 utakmice ali jos uvijek ga drzim upaljenim (druga sezona sa 4 kluba).
Ovo za takticke opcije - opcije su tu za "fine tuning" i sa njima mozes poboljsati igru. Naravno da to nije uvjet za uspjesnost jer se uvijek mora ici niz dlaku dijelu novih korisnika i ne uplasiti ih gomilom opcija.
IMHO daleko je to od amaterskog.
Je, tipfeler

Ma ono, opcije su ok, kada bi ih bar pola radilo, ovako sve to skupa djeluje jako amaterski, smiješno i nekorisno. Mislim nema sad smisla da nabrajam šta sve nevalja, ako ste pokušavali finije podesit, svi ste imali priliku vidit nedosatke...

Najveća mi je baza 4411 taktike, dakle ( DL-DC-DC-DR / ML-MC-MC-MR /AMC - FC) koju igra jednostavno "prekrsti" u totalni fijasko, naime ona 2 napadača, AMC i FC, igra postavi tako da jedan igra skroz lijevo, a drugi skroz desno u istim "redovima" u kojima su bili. Tako recimo AMC postane AML, a FC bude prebačen kraj desne korner zastavice

Al dobro, kažem...sve super, igra koju rado nabavim i malo se zajebajen kako san gori veeć opisa. Jer unatoč svim manama i nedostatcima, konkurencije jednostavno nema, na papiru možda, u praksi...ništa.

Periferija

LINK

Staro 07.01.2009., 12:19   #85
MimiX
Premium

Da što se algoritama i baze tiče...
Ja volim "sim" igre pa valjda zato tražim nadogradnju...
Kao što rekoh spoj bi bio fantastičan, FM i FifaMeng...
Mislim, ako već ima 2D prikaz, zašto nebi imao 3D prikaz sa FIFA engineom...
Meni nema većeg gušta kad pijući kavu i pušeći cigar gledam tekmu koja skoro kao da je kao na TVu.... Komentator komentira igru sadržajno(ima i sukomentatora[nekog škotskog veterana]) a igrači ovisno o sposobnostima igraju... a ti kao trener na klupi imaš mogućnost dovikivati(tj.djelomično upravljati), tipa: pucaj mali, dodaj papak, lobuj ga, nabaci krkane, ukliži mu nalagano, sasjeci ga ko božićnu jelku i td....
Paljenje i gašenje opcija upravljanja i prebacivanje dotičnih na pomoćnike(koji se mogu i školovati)...
Imaš osjećaj da si pravi trener koji vodi klub a ne matematičar koji postavlja verijable i čeka izračun od procesora....
Ukratko svaka čast FM, skidam mi kapu jer otkad znam za sebe(a to je dosta dugo) igram FM i CM.... ali Fifa je dodala ono nešto što je falilo... par sitnica još treba doraditi(povećati bazu igrača[iako i ova nije baš mala], riješit CRUSH bugove i naravno[isto kao i u FMu] - još više povećat brzinu obrade podataka)...
Staro 15.02.2009., 11:46   #86
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Je li netko instalirao 9.2.0 update. Naime ja ga instalirao i gledam u Milana nema Beckhama i nijednog transfera u 1. HNL . U čemu je problem(je li možda patch napravljen prije zimskog prijelaznog roka ili je to zato što imam "pristupačniju" kopiju igre)?
R@zzoR je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2009., 13:09   #87
CroFoX
Registered User

CroFoX's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
ja evo igram s domacim klubovima i odma u prvoj sezoni na zimskoj stanci Real Madrid kupi Srnu za 57 milijuna eura iz Šahtara,,,,,, nisam mogo vjerovat,,,,,,,,,,,
Staro 16.02.2009., 13:48   #88
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Jel vama radi igra na visti?
Ja probao instalirati i samo mi izbacuje "FM09 has stopped working" pri ulasku u igru. Na XP-u radi bez greske :S
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2009., 14:00   #89
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Jel vama radi igra na visti?
Radi ok.
Da nemaš možda dual boot? Jer ako si instalira igru na XPu, a probao je vrtit na Visti, onda neće ići kao ni kod velike većine ostalih igara.

Periferija

LINK

Staro 16.02.2009., 14:13   #90
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Nemam dual boot, samo je vista gore.
Probao sam i reinstalirati par puta igru, i uvijek isto.
Crash009 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na