![]() |
Football manager 2009
Kako vam se čini novi FM. Mene je razočarao demo i 3d.
Od sada podržavaju monitore s velikom rezolucijom, ali su to napravili tako loše da ti je pola ekrana od 22" neiskorišteno. Igra izlazi 14.11.:zdero: |
ovisnik o fm-u sam a samo sam ga upalio i ugasio. mislim da to dovoljno govori.
izgubio je draž. |
Niti meni 3d nije sjeo najbolje, tako da sam ga odmah iskljucio. Fora je kako mozes razgovarat sa novinarima odnosno birati svoj odgovor od nekolicine ponudjenih, tako da je to novitet i nekako te ufura u cijelu tu manager shemu. Sve je ostalo prilicno isto kao i prosli fm, no to je bio demo vidit cemo kako funkcionira na duge staze, na nekih 2, 3 sezone.
Uglavnom i ja iscekujem taj 14.11 pa da vidimo sto uradise od igre. |
Razgovor s novinarima je OK, ali je i on mogao biti bolji. Ti što rade igru kao da su zapeli u vremenu. Jednostavno ne žele napraviti previše promjena da bi iz godine u godine radili sitne izmjene i prodavali i dalje
Najveći plusevi su: Nove statistike koje se čine ockej Novo napisani kod za transfere i financije (napokon realni transferi i to je najveća novost) |
meni se cini igrica super, fan sam fm, kome se ne svidja 3d mode ima drugih modova za gledanje tekme, premda se meni 3d mod cini skroz ok, cekam cijelu igru da vidim
|
Kome ne paše 3D mod lako se prebaci na stari sa "čepovima"
Inače igra kao i svaki nastavak prije, premalo novosti, ugl, sve isto, ocjene, mogučnosti... Kao fan FMa normalno da ću ga igrati, i to u 3D modu, koji mi je čisto OK |
Meni je bolji Fifa manager iako football manager igram od doba Spectruma...
Volim 3D prikaz, a on je daleko bolji u Fifa Manageru, dakako da i footb.man ima svojih vrlina i nekako bi volio da se spoje u dogledno vrijeme, nema veze sto bi tad igra isla na doublelayer DVDu:chears:. Također me čudi što ne mogu napraviti bržu obradu podataka, iako se napredak primjeti... Ono ako komp. može izracunavat Far Cry algoritme ne bi mu problem trebala biti baza podataka i statistike! |
Citiraj:
Kad bi se od njih dvije složila jedna igra mislim da bi dobili savršen proizvod :zdero: |
Nisam imal prilike do sad igrat demo (na usranoj sam vezi privremeno pa mi se ne dqa skidat demo) al čisto po slikama i fičirsima mi se čini pomak na bolje - uostalom ko i svaki do sad: mrva kruha više neg prošli put. I baš me zanima 3D jer dugo isčekivam nekaj takvog u FM-u. Ko da ga svi menađeri već imaju samo ovaj po meni najbolji još uvijek sa 'gumbima'. Živi bili pa...
|
Prati li tko trakavicu oko aktivacije Football managera 2009 na si forumu? Opet su na racun "borbe protiv pirata" popusili svi oni koji su legalno kupili igru....
|
link?
|
|
http://community.sigames.com/showthread.php?t=61844
http://community.sigames.com/showthread.php?t=61732 http://community.sigames.com/showthread.php?t=61783 http://community.sigames.com/showthread.php?t=61836 U biti otvori bilo koji thread na podforumu : Football Manager Forums > PC/Mac General Discussion |
proizvođači se ne mogu pomiriti s time da će piratstva uvijek biti....mislim da im je uzaludno trošit pare na zaštitu kad ih grupe u roku od pola dana i manje odmah sjebu i naprave crack i stave na net....treba ko bethesda, bez zaštite, jer ionako znaju da će se sve to crackirati....
|
jel netko igrao fm 2009??moze koji SS..
|
|
Citiraj:
A pirati unatoč tome igraju i to igraju par sati prije nego šta su dućanu uopće dobili:D Ja volin manager, to i strategije uglavnon i igram u zadnje vrime.... Al Cm, tj. današnji FM Manager nikad nije imalo smisla igrat prije 02 patcha, pa tako i sada. Probat ću samo da vidin otprilike šta i kako i izać prije nego šta se navučem, nema smisla prije 9.0.2 igrat išta, eventulano ako se nekome žuri onda bar sačekat 9.0.1 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jebiga, smanjijas an igranje na minumum i na FM 08 sam tek zavrtija 6, 7 sezona i sad kad je napokon postalo zanimljivo, kad san se iz 3 lige probija u prvu, sad je izaša novi:( U kurac jebote, starim.... |
nakon razocaranja u fifa managera 09 okrecem se football manageru...zanima me ako mi mozete preporuciti neke domace stranice koje se bave njime, i neke stranice koje pisu o hr patchu...znam izradivat patcheve tako da bi radio ove godine..
|
|
Čini mi se da su igrači iz nekih lošijih liga (npr. Bijelorusija) malo preskupi.
|
Instalirao, odigrao pola sata, ugasio, srusio windowse(ne zbog igre lol) i mislim da je vise nikada necu zaigrati. Premalo noviteta, a i previse drugih dobrih igara da bi uopce pomislio odigrati managera.
|
Nista izgleda da cu opet cekati cro update, jer su igraci u hnl-u očajno napravljeni :S
|
Citiraj:
|
Na proslom FM-u sa croupdate mi je to puno bolje izgledalo
|
Citiraj:
|
Da na ocijene mislim, a nisu ni pozicije bas najbolje rijesene.
Upravo sam skuzio da dosta igraca ima random ocijene, prosli put mi je prahic bio super, sada je banana, sammir suprotno. |
Citiraj:
|
Sammir je AMC makar moze i desno.
Manđa bi trebao imati AMC/FC etc. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |