|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() da nebudem stoka pa da se ne javim evo me drugovi nakon 14,5 sati dugog letenja u svojoj domovini. dugih 6,5mj je proslo nepozelio ovo nikome od vas nemam pojma sta mi je sad ciniti nemam pojma o nicemu, sve mi je zastarjelo hvatam informacije sa svih strana i nekuzim nista ipak lijepo je biti doma i osjecati se kao potpuni idiot za racunala ![]()
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() svaka se ptica kad tad svome jatu vrati!!!! eto,ima ti svasta novoga,Zderonje su priznate i poznate glede i unatoc,dobili smo Svastaru,pridruzuju nam se i likovi s drugih foruma(ima ih i malo bolesnijih ..ali.. ![]() jos jednom u ime Zderonja:welcome back,Gospar!!! ps:a kaj sii ono spominjal,koje su pri vas fine delicije za prigristi???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ajde bok gospar. Doro došao natrag, natrag pod naše stare skute. Sada se par dana odmori uz nježne riječi jedne Konavoke pa se dođi nama izjadati kako ti je teško bilo. Nema opasnosti da je gospar zaboravio hrvatski. Taj ga nikada nije niti znao. Kad je napisao točku ili (nedaj Bože) zarez.
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Boook Gospar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Hvala ekipi pc ekperta na clancima u zadnjih 200 dana. dali su mi opce kulture. Na brodu sam razmisljao da kupim laptop. Ali sam zadnja dva dana proveo trazeci dijelove i rastavljajuci racunalo ![]() sest mjeseci sam bio na rizi i ribi nije bilo kruha ni iceg izgubio sam 20[dvadeset] kg[kilograma]. tako da sad volim mocit maslinovo ulje, sir s plemenitom plijesni gorgonzolu, gavrilovic, prsut i sve za sto potjece iz hrvatske ![]() horza legendo bilo je ok. nemogu se izjasniti kako ,vecina nas s mora samo suti kad dode doma Rak ucim zar. nevidis. ![]() Paske postoji jedna piva na brodu mislim da je na hrvatski Tsungai. Potjece iz kine od rize je. Svi je obozavaju jer je lagana i kiselkasta bas za picke od nje mi se riga. ti nisi picka pa ti je nisam donio Hvala sto ste ostali u kontaktu samnom cim skupim nesto znanja poceti cu se pravit pametan ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Tsungai ili Tsingatao? Probao sam onu drugu i stvarno je bezveze. 20kila u pol godine jadniče....žalim te biti samo na riži joj grozno.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
e ja mislin da san ja nasa tih 20 kila kad ces doc po njih gosparu
![]() |
|
|
Oglas