PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   dobro jutro dzezeri (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10647)

gospar 04.06.2004. 03:01

dobro jutro dzezeri

da nebudem stoka pa da se ne javim evo me drugovi nakon 14,5 sati dugog letenja u svojoj domovini. dugih 6,5mj je proslo nepozelio ovo nikome od vas nemam pojma sta mi je sad ciniti nemam pojma o nicemu, sve mi je zastarjelo hvatam informacije sa svih strana i nekuzim nista ipak lijepo je biti doma i osjecati se kao potpuni idiot za racunala :) kad uhvatim vremena procitati cu cijeli forum i ukljuciti se u diskusije. pisemo se za koji dan

mitzek 04.06.2004. 07:16

dobro nam dosel natrag,prijatel!!!!!!

svaka se ptica kad tad svome jatu vrati!!!!
eto,ima ti svasta novoga,Zderonje su priznate i poznate glede i unatoc,dobili smo Svastaru,pridruzuju nam se i likovi s drugih foruma(ima ih i malo bolesnijih ..ali..:rolleyes: ),ma uostalom..lijepo se ti prikaci i uzivaj!!

jos jednom u ime Zderonja:welcome back,Gospar!!!

ps:a kaj sii ono spominjal,koje su pri vas fine delicije za prigristi????:D :D :D :D :beer: :beer: :beer:

horza 04.06.2004. 09:01

ej majstore!
valjda nisi zaboravio 'rvacki :)
nego kako je bilo? sta si radio? sta si donio nazad? jesi sta ljepsi, pametniji ?

RAK 04.06.2004. 09:24

Ajde bok gospar. Doro došao natrag, natrag pod naše stare skute. Sada se par dana odmori uz nježne riječi jedne Konavoke pa se dođi nama izjadati kako ti je teško bilo.

Nema opasnosti da je gospar zaboravio hrvatski. Taj ga nikada nije niti znao. Kad je napisao točku ili (nedaj Bože) zarez.

Paske 04.06.2004. 09:38

Pa gde si legendo .... kaj si mi kupil u prostranstvu :D

Nadam se da uključuje pivu i žderilo : nuts :

Jelc 04.06.2004. 11:17

Boook Gospar:beer:

MadBoY 04.06.2004. 13:16

gospar...veljkm bek :)

LorD ClockaN 04.06.2004. 16:12

:beer: welcome back

tor 04.06.2004. 19:21

Pa desi?!?!?!?! Bok...:D

gospar 05.06.2004. 01:24

Hvala ekipi pc ekperta na clancima u zadnjih 200 dana. dali su mi opce kulture. Na brodu sam razmisljao da kupim laptop. Ali sam zadnja dva dana proveo trazeci dijelove i rastavljajuci racunalo :D jace je od mene.

sest mjeseci sam bio na rizi i ribi nije bilo kruha ni iceg izgubio sam 20[dvadeset] kg[kilograma]. tako da sad volim mocit maslinovo ulje, sir s plemenitom plijesni gorgonzolu, gavrilovic, prsut i sve za sto potjece iz hrvatske :)

horza legendo bilo je ok. nemogu se izjasniti kako ,vecina nas s mora samo suti kad dode doma

Rak ucim zar. nevidis. :)

Paske postoji jedna piva na brodu mislim da je na hrvatski Tsungai. Potjece iz kine od rize je. Svi je obozavaju jer je lagana i kiselkasta bas za picke od nje mi se riga. ti nisi picka pa ti je nisam donio

Hvala sto ste ostali u kontaktu samnom cim skupim nesto znanja poceti cu se pravit pametan :D

Isus 05.06.2004. 03:12

Tsungai ili Tsingatao?
Probao sam onu drugu i stvarno je bezveze.
20kila u pol godine jadniče....žalim te biti samo na riži joj grozno.

Tooma 14.06.2004. 23:16

e ja mislin da san ja nasa tih 20 kila
kad ces doc po njih gosparu

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22.