|
![]() |
#181 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Cico?
#183 |
Super Moderators
|
Kaj je lik sad u tundri ![]()
#185 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#186 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Slobodna piše da je klupi najbliže Šušak ![]() Vučević nije trebao davati ostavku, ne igra on nego igrači, a oni su živi očaj. Ne mogu spojiti dvije tri ok utakmice. Doduše, ne može ni Dinamo, ali Dinamo ima kvalitetnije igrače i uspijeva pobijeđivati. Neka daju Jurčiću priliku da radi u većem klubu, zanima me da li može uspjeti u takvim uvjetima. Vulića kao trenera nikad nisam simpatizirao, svaki put kad bi negdje prosuo bodove uvijek su suci bili krivi. Ne volim kad se netko uvijek pokušava izvući na tuđi račun. @Jelc, sumnjam da bu se Cico na to odvažio, to bi mu vjerojatno na duže vrijeme zatvorilo vrata Maksimira, a Dinamo je njegova najveća ''ljubav''. Nakon gemišta, naravno ![]()
#189 | |
Super Moderators
|
e, Vulić je popušil zadnju tekmu 8:1 pa je dobio cipelu ![]() Ko bog se opet grebe nebili se uhljebio natrag... Ono jučer sa penalom Belupu-bez komentara.... Citiraj:
http://www.index.hr/sport/clanak/cic...it/407435.aspx ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 02.11.2008. u 20:42. |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Super Moderators
|
Cibalia - Osijek 0:3 Zagreb - Rijeka 1:1 Zadar - Slaven Belupo 1:1 Croatia Sesvete - Šibenik 0:0
#191 | |
Guest
|
Citiraj:
3 dana? ![]() Imas 2 linije vlaka iz Moskve, jedna vozi 146 sati. a druga 166. Znaci imas sporu od 7 dana liniju i brzu od 6 :P hehe Vlak Zagreb - Moskva vozi 44 sati ![]() |
|
![]() |
#193 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Visa sila.... HA HA HA, koja fora dobra. Legendarno! http://www.index.hr/sport/clanak/hns...ja/408463.aspx
#194 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Eto nam izgleda i Avrama Granta u Hajduku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Super Moderators
|
Morales ![]()
#197 |
Super Moderators
|
Dinamo - Croatia Sesvete 6:1 Rijeka - Inter 0:1 Osijek - Zadar 3:0 Šibenik - Cibalia 4:0 Slaven Belupo - Varteks 2:3 Hajduk - Zagreb 4:0 24 gola u šest tekmi, nije loše...
#198 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A ja sam bio u uvjerenju da su naši navijači huligani. ![]() http://www.net.hr/sport/page/2008/11/10/0445006.html
#199 |
Super Moderators
|
Slušam na radiu kup tekme, pravi doživljaj ![]()
#200 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Pogotovo mec u Unesicu VIDEO: ZAGORA UNESIC vs DINAMO Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#201 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ono gledam tekmu i prebace mislim na Osijek-Varazdin i lik ono prekida se utakmica i vidim kako se nista nevidi i prolazi mi kroz glavu omfg opet su ovi čobani zapalili baklje a kad ono magla. ![]()
#202 |
Super Moderators
|
Cibalia - Dinamo 1:1 Varteks - Osijek 0:0 (prekid zbog magle) Zadar - Šibenik 1:0 Croatia Sesvete - Inter 1:3 Zagreb - Slaven 2:0 Ajduk - Rijeka 2:0 (trenutno) Koji su panjine ovi iz Rijeke...prvo fulaju zicer pa si koju minutu kasnije sami spucaju gol ![]()
#203 |
Tlacitelj i neznalica
|
http://www.net.hr/sport/page/2008/11/25/0070006.html 1. Groblje je puno nezamjenjivi 2. Hvala vam što slijedite Ivankovića i mene! 3. Tri sijamska bliznaca! Bas citam na net.hr i malo se smijem. Zanima me sto navijaci dinama misle o Mamicu?
#205 |
Tlacitelj i neznalica
|
Vidis da se samo vrte u krug. Tri mjeseca je jedan dobar pa ona ne valja,pa je opet taj isti dobar za par mjeseci. Ne samo Dinamo nego svi. Treneri se samo vrte u krug. Brdo klubova ima koji su imale iste trenere dva puta,a ne znam ali mozda i po tri puta.
#206 |
Super Moderators
|
#207 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Svejedno tko god da dođe, Mamić će ga kontrolirat, a ako se slučajno pobuni onda će odletiti. Al da se kod nas treneri ne cijene, to je istina. Potrošna roba. Volio bih da Dinamo ili Hajduk, odnosno odgovorni u njima, imaju muda i daju jednom treneru šansu da u miru gradi momčad od mladih igrača jedno 3 godine, a da ih se ne prodaje. Ali to je kod nas science fiction...
![]() |
#208 |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kod nas je kriza odmah kad 2 utakmice izgubiš. A pogledajte največe svjetske klubove,treneri ostaju po 5-6 godina. Real je bio 5 kola bez pobjede,2 puta od Juveo izgubio,Schuster još na klupi. Roma je bila među zadnjima u ligi ,i u Ligi prvaka izgubila od Cluja ,a Spaletti je ostao. Da ne pričam o Milanu koji je prošle sezone bio tek 5. ,i ne igraju LŠ ,a Ancelotti sjedi i dalje. Pogotovo u Hajduku očekuju da trener za mjesec dana može nešto napraviti,a 6 mjeseci treba samo za privikavanje. Sad se vidi kako je Vučević dobar posao u Hajduku odradio ,jednostavno treba sve sjesti na svoje. Najgora je ova gamad a la Maminjo koja u klubovima radi za svoj interes i krade,koja hoče uspjehe instant da bi prodavali igrače. ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ako se klubovi privatiziraju,a hoce, moglo bi treneri biti jos vise potrosna roba,a mozda se nade i neki pametan pa stavi nekoga trenera na duz rok,iako cisto sumnjam... Je li Vlak koga drugoga trenirao osim Dinama? Ja njega pamtim uvijek kao vatrogasno rijsenje Dinama. Ali mi se cini da bi mogao biti ok u redu trener, ne znam....
#210 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam siguran što se s ovim igračima može napraviti, i ne znam što se više iz njih može izvući... Bilo bi barem dobro da standardizira momčad i da dečki igraju na svojim pozivcijama na kojima su igrali najbolje, a ne da ih seli okolo bez uma i razuma ko njihov prethodnik...
![]() |
|
|