|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma iz prve mi se igra cinila totalno glupa. Prije nego sam uopce instalirao demo ocekivao sam nesto na foru RE: svaki lik poseban i da se kroz igru razvija, da ce biti jako ograniceno municije tako da bit igre bude taktika umotana u MP coop, jedan metak jedan kil (isto tako i kad tebe zviznu nema kud kamo), da zombiji nece tako brzi bit nego sve "easy"... onda sam odigrao SP i maknuo igru. Jucer me nagovori frenda da bacimo preko neta. Kad smo poceli, nismo mogli stati. I onda ono fantasticno. Uspjeli smo se sakupiti da nije bilo NPC-a... uooohaaaa... totalno nova igra. Igra prezivljavanja. Naravno, najtezi nivo. Pogotovo zadnje misije po epizodama gdje doslovno trcis na avion/helic/brod/tenk koji te na kraju spasi. Igras se junaka dok tvoji suborci trce premo spasu ti cuvas zaledje i pucas po svemu sta nisu ljudi i pokusavas ih spasiti... I to nije kraj... prava festa tek krece. Na kraju svake runde sada ti preuzimas ulogu jednog od vodecih likova kod zombija i pokusavas sprijeciti ljude da... heh... prezive. Opet taktika na djelu, ali ovaj put skroz drugacija... Da se razumijemo, tesko da ce igra ikada sustici nesto poput CS-a, ali da je zabavno do bola kao niti jedna druga MP coop igra... definitivno je. Na izbor ima svega par oruzja, likovi koji se nimalo ne razlikuju osim izgledom, ali zato mnostvo mnostvo zabave. Moram priznati da se ovako dugo nisam zabavio u jednom coop-u... mozda jos od davnih dana Serious Sam-a ![]() P.S. - za igru stvarno treba imati ekipu (jos bolje ako ih osobno poznajete, pa znate kako se grce, smiju, ljute, vesele...). Spojiti se bez da prethodno znate tko su vam suigraci po meni nema smisla jer svako postaje rambo i sve se svodi na solo prodore bez imalo smisla, straha, smjeha, zrtve, ocaja, bjesa, srece... "Thumbs up" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel zna netko kako u ovom cooperativnom modu može birat kojeg lika uzet i kak odabrat težinu?
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a ne znam, ja sam bas igrao u coopu i to na lanu, s ljudima koje poznajem i o njima znam sve ovo o cemu Nebbo prica....i nist. Jedino sto guta vrijeme a cak ni s time nisam jer nije bas ni da vremena imam na bacanje u zadnje vrijeme zbog ultraglupog radnog vremena zbog kojeg nemam ni jutro ni vecer. Za VS mod koji bi mozda mogao i biti zanimljiv ne mogu skupiti dovoljno ljudi na LANu a preko neta mi nije previse zanimljivo s nekim anonimusima to igrat. I jebga, bas sam cekao igru i na kraju ispadne da mi uopce ne odgovara. Daleko od toga da je losa ali kao sto sam vec rekao zombie mod s malo sminke i nazalost za ljude s puno slobodnog vremena ili klince na praznicima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
gejmer
|
Citiraj:
P.S. - muzika u glavnom meniju kad tek pokrenete igru mi je pre-faaking-hebena |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
thx, ako se komu crasha, nek otvori konzolu i napiše "mat_queue_mode 0", stisne enter i počneš igrat, otkad s tim igram nema crasheva |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#43 |
gejmer
|
Evo kad se ekipa uigra i rekord je neizbjezan. Ako netko moze bolje nek se javi: Difficulty: Expert CAMPAIGN: No Mercy CHAPTER: 5. Rooftop Finale TIME: 14 min. ![]() ![]() Za sada su nam napeti samo zadnji chapteri sa brdo Tenk-ova, Smokera, Huntera, zombija... a i najtezi su (nema "cheat-anja" tipa Hit&Run)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
http://store.steampowered.com/app/500/ Prvo trebas skinut Steam client (sa pocetne strane), instalirat, napravit account (koji ce ti ujedno bit i za igranje svih igara kupljenih kod njih) i picis... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
gejmer
|
Citiraj:
I ja bi VS mod, ali mi nije toliki gust kad ne mogu skupiti toliko poznanika, jer mi sa nepoznatim i nije toliko napeto. A pogotovo trkeljat sa njima na engleski... ne da mi se. Kazes da je lagano? Ja mislim da nije. Stigni ovaj rezultat i razuvjeri me u suprotno. JEr ovo je zbilja bila hebena akcija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#50 |
Premium
|
Bravo majstore... u kojem ti stoljecu zivis. Daj molim te uzmi Google u ruke i pogledaj malo. Preko Steama sam kupio od 2005-te vec 10 igara, sve preko kartice i nikad nisam imao problema. Osim toga vidim da ti fakat ne znas sta je Steam.... ![]()
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Pogledaj ovaj link to sam samo na brzinu naša preko googlea da znaš o čemu pričam. http://www.joystiq.com/2008/07/01/st...igh-tech-raid/ Lihto igru sam naručija preko crovortexa i plaćam pouzeće. Doći će mi za koji dan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#53 |
The Dark Side of Moon
|
Lega i ja igramo COOP mod sa ona dva boota na advanced i gotovo uvijek umremo na onim zadnjim levelima kad se pojavi onaj veliki,brzi zombie,jel ima netko neku taktiku protiv njega(recimo lvl kad se bježi sa vrha one zgrade i treba helić doći)
![]() |
#54 | |
gejmer
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Instalirao igru i maknio je za 15-ak minuta. Kakve je to igra uopce....samo deri pa kud puklo! Mozda je MP super zabavan, ali SP je toliko los da nisam mogao vjerovati....IMHO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
The Dark Side of Moon
|
Konačno praznici,taman ću sad fino okupit ekipicu na lanu kod sebe 4 u COOP ![]() ![]() jel ima kakvih dodatnih mapa modova za igru?
![]() |
#59 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
U MP-u ova igra jos i moze proci i fora izgleda ( kod frenda igrao) ,ali SP ,pa koja je to glupost ,zombij se brzinom svjetlosti obrusi na tebe ,a nije bitno gdje ces ga pogoditi da umre ,bitno je da ga pogodis.Bas bezveze.Igrao 3 min SP i oslobodio prostor na hardu...
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
No vjerojatno je igra i napravljena vise radi MP, a ne SP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|