Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.11.2008., 23:27   #31
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
wow, mozes birati koji ces lik biti.....jedino sto je to apsolutno nebitno jer nema nikakve razlike

Inace ne sjecam se kada me neka igra u jednom danu ujedno toliko odusevila a zatim tako brzo dopizdila kao sto je l4d. Valjda je odusevljenje trajalo dok se nisam sjetio da uopce ne volim zombie mod za css a ovo je to isto samo malo vise usminkano
Pa nije bas...necu biti baba ili onaj deda stari...
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2008., 23:28   #32
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ma iz prve mi se igra cinila totalno glupa. Prije nego sam uopce instalirao demo ocekivao sam nesto na foru RE: svaki lik poseban i da se kroz igru razvija, da ce biti jako ograniceno municije tako da bit igre bude taktika umotana u MP coop, jedan metak jedan kil (isto tako i kad tebe zviznu nema kud kamo), da zombiji nece tako brzi bit nego sve "easy"... onda sam odigrao SP i maknuo igru.

Jucer me nagovori frenda da bacimo preko neta. Kad smo poceli, nismo mogli stati. I onda ono fantasticno. Uspjeli smo se sakupiti da nije bilo NPC-a... uooohaaaa... totalno nova igra. Igra prezivljavanja. Naravno, najtezi nivo. Pogotovo zadnje misije po epizodama gdje doslovno trcis na avion/helic/brod/tenk koji te na kraju spasi. Igras se junaka dok tvoji suborci trce premo spasu ti cuvas zaledje i pucas po svemu sta nisu ljudi i pokusavas ih spasiti...
I to nije kraj... prava festa tek krece. Na kraju svake runde sada ti preuzimas ulogu jednog od vodecih likova kod zombija i pokusavas sprijeciti ljude da... heh... prezive. Opet taktika na djelu, ali ovaj put skroz drugacija...

Da se razumijemo, tesko da ce igra ikada sustici nesto poput CS-a, ali da je zabavno do bola kao niti jedna druga MP coop igra... definitivno je. Na izbor ima svega par oruzja, likovi koji se nimalo ne razlikuju osim izgledom, ali zato mnostvo mnostvo zabave. Moram priznati da se ovako dugo nisam zabavio u jednom coop-u... mozda jos od davnih dana Serious Sam-a

P.S. - za igru stvarno treba imati ekipu (jos bolje ako ih osobno poznajete, pa znate kako se grce, smiju, ljute, vesele...). Spojiti se bez da prethodno znate tko su vam suigraci po meni nema smisla jer svako postaje rambo i sve se svodi na solo prodore bez imalo smisla, straha, smjeha, zrtve, ocaja, bjesa, srece... "Thumbs up" za ovu igru kao jedno od iznanedjenja i kao igra za koju sam najmanje znao, a dobio najvise od svih ostalih koje su izasle kroz ovih mjesec dva...
Staro 22.11.2008., 00:31   #33
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Jel zna netko kako u ovom cooperativnom modu može birat kojeg lika uzet i kak odabrat težinu?
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2008., 00:46   #34
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
a ne znam, ja sam bas igrao u coopu i to na lanu, s ljudima koje poznajem i o njima znam sve ovo o cemu Nebbo prica....i nist. Jedino sto guta vrijeme a cak ni s time nisam jer nije bas ni da vremena imam na bacanje u zadnje vrijeme zbog ultraglupog radnog vremena zbog kojeg nemam ni jutro ni vecer.
Za VS mod koji bi mozda mogao i biti zanimljiv ne mogu skupiti dovoljno ljudi na LANu a preko neta mi nije previse zanimljivo s nekim anonimusima to igrat. I jebga, bas sam cekao igru i na kraju ispadne da mi uopce ne odgovara. Daleko od toga da je losa ali kao sto sam vec rekao zombie mod s malo sminke i nazalost za ljude s puno slobodnog vremena ili klince na praznicima
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2008., 01:44   #35
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Jel zna netko kako u ovom cooperativnom modu može birat kojeg lika uzet i kak odabrat težinu?
Za lika mislim da ne ide unutar igre, ali za tezinu samo vote-aj (ESC -> call a vote i tamo imas par stvari kao sto je promjena tezine, kick-anje...)

P.S. - muzika u glavnom meniju kad tek pokrenete igru mi je pre-faaking-hebena
Staro 22.11.2008., 14:43   #36
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
kako da otvorim consolu za tu igru?, izbacuje me često van, pa da nešt probam srediti...
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2008., 15:02   #37
xEnomania
Premium
Moj komp

xEnomania's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
kako da otvorim consolu za tu igru?, izbacuje me često van, pa da nešt probam srediti...
Konzolu trebaš prvo enejblati u optionsima (Options>Keyboard/Mouse>Allow Developer Console)
Game crash ti je vjerovatno zbog verzije igre ili bug-a.

You called down the thunder.
xEnomania je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2008., 15:05   #38
xEnomania
Premium
Moj komp

xEnomania's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
meni je igra inače ok, iako je pomalo linearna, fali oružja i drugih vrsta zombija :S

You called down the thunder.
xEnomania je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 00:36   #39
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor xEnomania Pregled postova
Konzolu trebaš prvo enejblati u optionsima (Options>Keyboard/Mouse>Allow Developer Console)
Game crash ti je vjerovatno zbog verzije igre ili bug-a.
thx, ako se komu crasha, nek otvori konzolu i napiše "mat_queue_mode 0", stisne enter i počneš igrat, otkad s tim igram nema crasheva
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 11:42   #40
Kinfa
Premium

Kinfa's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
LOL ..... preradjen uvodni film.... LOL

http://www.youtube.com/watch?v=sz9UlViJIyI
Staro 23.11.2008., 12:53   #41
n4d44
Premium
Moj komp

n4d44's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ima li netko a igra online da bacimo. kontaktirajte me na PM.
n4d44 je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 17:12   #42
n4d44
Premium
Moj komp

n4d44's Avatar

Može li se demo igrati online? Na nekom privatnom serveru? Ima li netko?

Naručina sam igru i doć će mi za par dana, a tako bi tija bacit online.
Staro 24.11.2008., 03:00   #43
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Evo kad se ekipa uigra i rekord je neizbjezan. Ako netko moze bolje nek se javi:

Difficulty: Expert
CAMPAIGN: No Mercy
CHAPTER: 5. Rooftop Finale
TIME: 14 min.

Za sada su nam napeti samo zadnji chapteri sa brdo Tenk-ova, Smokera, Huntera, zombija... a i najtezi su (nema "cheat-anja" tipa Hit&Run)...
Staro 24.11.2008., 09:05   #44
Kinfa
Premium

Kinfa's Avatar

Citiraj:
Autor Nebbo Pregled postova
Evo kad se ekipa uigra i rekord je neizbjezan. Ako netko moze bolje nek se javi:

Difficulty: Expert
CAMPAIGN: No Mercy
CHAPTER: 5. Rooftop Finale
TIME: 14 min.

Za sada su nam napeti samo zadnji chapteri sa brdo Tenk-ova, Smokera, Huntera, zombija... a i najtezi su (nema "cheat-anja" tipa Hit&Run)...
Priznam samo Versus mod.... mislim da protiv kopjutera malo bolji igraci mogu odigrat u tom vtemenu. U Versus modu jos nisam uspio dobit Zombie ma s kojom ekipom, na toj mapi.
Staro 24.11.2008., 10:11   #45
n4d44
Premium
Moj komp

n4d44's Avatar

Nebbo vidim na slici da si jedino ti ostao živ

Ljudi gdje ste prije nabavili igru za igrati online? Ja sam se predbilježija na crovortexa i ima mi doć tek za koji dan.
Staro 24.11.2008., 12:40   #46
Kinfa
Premium

Kinfa's Avatar

Citiraj:
Autor n4d44 Pregled postova

Ljudi gdje ste prije nabavili igru za igrati online? Ja sam se predbilježija na crovortexa i ima mi doć tek za koji dan.
LOL Jesi cuo za Steam? Mozes kupit igru (karticom) skinut i odmah igrat....

http://store.steampowered.com/app/500/

Prvo trebas skinut Steam client (sa pocetne strane), instalirat, napravit account (koji ce ti ujedno bit i za igranje svih igara kupljenih kod njih) i picis...

inace dosta pomaze
Staro 24.11.2008., 13:38   #47
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Citiraj:

Ma bila je totalna ludnica na kraju. Ovi su me stitili dok sam zubima grabio helic. na pol puta ostao bez metaka, pa kundakom ih odgurivao. Frend me ceka kod helica i puca na sve sta nailazi, ja uspijem uletit u helic, a on da ce zamnom kad ga zgrabi smoker i odvede na drugi kraj mape. Nije mu bilo pomoci. Hebena igra...

I ja bi VS mod, ali mi nije toliki gust kad ne mogu skupiti toliko poznanika, jer mi sa nepoznatim i nije toliko napeto. A pogotovo trkeljat sa njima na engleski... ne da mi se. Kazes da je lagano? Ja mislim da nije. Stigni ovaj rezultat i razuvjeri me u suprotno. JEr ovo je zbilja bila hebena akcija...
Staro 24.11.2008., 14:00   #48
n4d44
Premium
Moj komp

n4d44's Avatar

Citiraj:
Autor Kinfa Pregled postova
LOL Jesi cuo za Steam? Mozes kupit igru (karticom) skinut i odmah igrat....

http://store.steampowered.com/app/500/

Prvo trebas skinut Steam client (sa pocetne strane), instalirat, napravit account (koji ce ti ujedno bit i za igranje svih igara kupljenih kod njih) i picis...

inace dosta pomaze
Ne pada mi na pamet na internet davat svoje podatke i kreditnu karticu.
Staro 24.11.2008., 14:23   #49
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Citiraj:
onda čekaj da dođe u trgovine...
Staro 24.11.2008., 14:27   #50
Kinfa
Premium

Kinfa's Avatar

Citiraj:
Bravo majstore... u kojem ti stoljecu zivis. Daj molim te uzmi Google u ruke i pogledaj malo. Preko Steama sam kupio od 2005-te vec 10 igara, sve preko kartice i nikad nisam imao problema. Osim toga vidim da ti fakat ne znas sta je Steam....
Staro 24.11.2008., 14:54   #51
n4d44
Premium
Moj komp

n4d44's Avatar

Citiraj:
Autor Kinfa Pregled postova
Bravo majstore... u kojem ti stoljecu zivis. Daj molim te uzmi Google u ruke i pogledaj malo. Preko Steama sam kupio od 2005-te vec 10 igara, sve preko kartice i nikad nisam imao problema. Osim toga vidim da ti fakat ne znas sta je Steam....
U stoljeću kada se kreditne karte kradu preko interneta. Znam o ćemu pričam ne trebamo spamat temu. Kupova sam ja davno još prije 10 godina stvari preko interneta s kreditnom kartom ali poznavajući rizik ne želim se više upuštat u nešto takvo.

Pogledaj ovaj link to sam samo na brzinu naša preko googlea da znaš o čemu pričam.

http://www.joystiq.com/2008/07/01/st...igh-tech-raid/

Lihto igru sam naručija preko crovortexa i plaćam pouzeće. Doći će mi za koji dan.
Staro 24.11.2008., 15:04   #52
Kinfa
Premium

Kinfa's Avatar

Citiraj:
U stoljeću kada se kreditne karte kradu preko interneta. Znam o ćemu pričam ne trebamo spamat temu. Kupova sam ja davno još prije 10 godina stvari preko interneta s kreditnom kartom ali poznavajući rizik ne želim se više upuštat u nešto takvo.

Pogledaj ovaj link to sam samo na brzinu naša preko googlea da znaš o čemu pričam.

http://www.joystiq.com/2008/07/01/st...igh-tech-raid/

Lihto igru sam naručija preko crovortexa i plaćam pouzeće. Doći će mi za koji dan.
Svaka cast. Vidis kak Google pomaze. Inace da zavrsim s ovim. Steam ima nekoliko miliona korisnika.... mislis da medju njima nema lopova? Svjestan sam svega toga... isto kao sto sam svjestan da mogu izac navecer van i popusit saku u glavu, noz ili ne daj boze metak. Pitao si kak nabavit igru jer je hoces odmah igrat. Pokusao sam ti pomoc a ti neces... e pa buraz ko te fucka.... nacekat ces se da izadje kod nas, vjeruj.
Staro 26.11.2008., 11:20   #53
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Lega i ja igramo COOP mod sa ona dva boota na advanced i gotovo uvijek umremo na onim zadnjim levelima kad se pojavi onaj veliki,brzi zombie,jel ima netko neku taktiku protiv njega(recimo lvl kad se bježi sa vrha one zgrade i treba helić doći)
Staro 26.11.2008., 13:44   #54
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Lega i ja igramo COOP mod sa ona dva boota na advanced i gotovo uvijek umremo na onim zadnjim levelima kad se pojavi onaj veliki,brzi zombie,jel ima netko neku taktiku protiv njega(recimo lvl kad se bježi sa vrha one zgrade i treba helić doći)
Bas zato sam i stavio onaj SS, jer smo taj chapter presli po meni u rekordnom vremenu. Jako je tesko, a pogotovo kad igras sa NPC-evima. Ne znam kako bih sa njima to presao. Mi smo napravili taktiku u kucici gdje je municija i onaj minigun na krovu. JEdan je na minigun-u, dva stoje iznad njega na krovu sa snajperima i stite ovoga na minigun-u, a jedan sa koktelima pali sa strane (takodjer ova dva od gore stite ovoga sa koktelima da ga ne odvuce onaj "Smoker", peder sa jezikom ili hunter). Kad dodje Tenk, ovaj sa koktelima se baca na njega i odvlaci ga ovome na minigun. Nakon toga opet iste pozicije za drugi val naprada i prije nego se drugi puta pojavi tenk, svi bjezite prema mjestu gdje ce doci helic. Na kraju sam ja jedva uspio a "the rest of my crew" je spasavao mene vojnika Ryan-a
Staro 26.11.2008., 16:47   #55
fps_gamer
Premium
Moj komp

fps_gamer's Avatar

Datum registracije: May 2007
jel tko uspio igrati online (ne coop) sa khm... verzijom??
fps_gamer je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2008., 11:55   #56
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Instalirao igru i maknio je za 15-ak minuta.
Kakve je to igra uopce....samo deri pa kud puklo!
Mozda je MP super zabavan, ali SP je toliko los da nisam mogao vjerovati....IMHO

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2008., 15:51   #57
n4d44
Premium
Moj komp

n4d44's Avatar

Očito ne voliš zombije

Meni je igra zakon pogotovo u MPu. Samo mi nedostaje kampanja u versus modu (ima samo dvi).
Staro 20.12.2008., 15:59   #58
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Konačno praznici,taman ću sad fino okupit ekipicu na lanu kod sebe 4 u COOP bit će divlje
jel ima kakvih dodatnih mapa modova za igru?
Staro 21.12.2008., 11:40   #59
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
U MP-u ova igra jos i moze proci i fora izgleda ( kod frenda igrao) ,ali SP ,pa koja je to glupost ,zombij se brzinom svjetlosti obrusi na tebe ,a nije bitno gdje ces ga pogoditi da umre ,bitno je da ga pogodis.Bas bezveze.Igrao 3 min SP i oslobodio prostor na hardu...
Staro 21.12.2008., 21:48   #60
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
U MP-u ova igra jos i moze proci i fora izgleda ( kod frenda igrao) ,ali SP ,pa koja je to glupost ,zombij se brzinom svjetlosti obrusi na tebe ,a nije bitno gdje ces ga pogoditi da umre ,bitno je da ga pogodis.Bas bezveze.Igrao 3 min SP i oslobodio prostor na hardu...
Nisam igrao MP pa ne mogu nista reci, ali SP je malo jace njesra....uopce ne kuzim u cemu je fora napucavat tako okolo kao idiot.....no ukusi su razliciti pa ce se vjerojatno nekima svidjeti.....
No vjerojatno je igra i napravljena vise radi MP, a ne SP.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno