|
![]() |
#1981 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Iz određenih razloga služim se sa dva različita krosnička računa tako da mi nije praktično ulaziti po nekoliko puta dnevno u router i mjenjati mu podatke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1982 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Citiraj:
ma znam za to, al draža mi je opcija "start-connect to", navika iz XP-a ![]() ![]() anyway, ovo je upalilo, tako da se sad odma spaja i sve je kak treba. hvala puno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pozdrav, kako da napravim kada se računalo budi iz stand bya da mi ne prikazuje onaj screen sa userom na koji moram kliknuti već da se odmah logira na usera (imam smao jedan acc + guest) na prvoj instalaciji Viste mi je to normalno radilo, tj. nije mi se pojavljivao taj "welcome screen". Nikako ne mogu pronaći opciju da nema tog screena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1984 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Napravio sam sa vLiteom smanjenu verziju viste (1.2GB) I pitam da li je itko instalirao vistu sa harda ili se samo moze instalirati preko dvd-a?
![]() |
#1988 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
postoji li način da vistu home premium nadogradim na ultimate bez da radim istalaciju nanovo? treba mi jer neće nijedan glupi CAD program radi s vistom home. solidworks, catia čak i glupi autocad mi radi probleme. btw. vidim u zadnje vrijeme je vrlo popularan windows server 2008, pa me zanima jel rade programi ovog tipa normalno na njemu? Vidio sam tamo u početku teme da radi velika većina ali ipak ima iznimaka. EDIT: zaboravih napomenit da se radi o laptopu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Kako da maknem onaj sistem slaganja ikona na desktopu. Želim ikone postaviti gdje želim, a ne u one unaprijed određene kvadrate?
Microsoft Windows Vista Ultimate x64, SP1 MATIČNA: Gigabyte GA-EP45-DS3 PROC: Intel Core 2 Duo E8400 RAM: 4096 MB GRAF: ATI Radeon HD 4870 HDD: WD6400AAKS (596GB) MON1: Lenovo L220xwC [22" LCD] MON2: Acer X203W [20" LCD] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1991 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Desni klik na desktop--->view--->align to grid treba odznačiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stigla beta SP2 za Vistu. Očekuje se netko tko će isprobati i javiti što se promijenilo. Zadnji put sam pobrao ban jer sam stavio link na nfohump iako je to čisto informativna stranica bez ikakvih linkova ili mogućnosti downloada ilegale tak da ovaj put ne riskiram, nek modovi provjere pa nek daju dopuštenje da se može staviti.
![]() |
#1993 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() lifehacker Code:
SP2 promises improved search, better Bluetooth support, native Blu-Ray burning, and more. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1994 |
Registered User
|
Imam jednu enigmu...kada gasim komp na start menu power buton (crveni gumb ) komp se kompletno ugasi .Ni jedan ventilator se ne vrti , ledica od harda je totalno ugašena,miš je ugašen tj. ne svijetli led dioda...komp je izgleda kao da je napravljen shut down.Može se upaliti jedino preko prekidača na kućištu , ne radi dvoklik preko miša. Kada se komp upali preko kućišta kompletni sistem sa svim programima je učitan za 5-6 sekundi.Nema butanja nego se jako brzo pojavi kompletni desktop . Osobno ju tako stalno gasim i to mi je odlično .E sad , sa više strana sam čuo da drugima to tako ne radi.Ljudi mi govore da im se ventovi i dalje vrte na kućištu i procesoru te se kopletno ugasi jedino monitor .Komp mogu upaliti preko miša na dvoklik . Ja sam pipao hladnjak od procesora i totalno je hladan nakon takvog gašenja a temperature nakon paljenja su niske te nemam osječaj da je procesor u nekom tihom radu nego da je kompletno ugašen . Matična je ECS A770M-A ,X2 5400 ,4x1 gb ddr 800 ,ati 4850 vista ultimate 32 bita sp1 Vista je podešena ovako; ![]() Ima li itko neka slična iskustva ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 |
Registered User
|
Da gasim na sleep ali gase i drugi pa im se komp ne ugasi do kraja nego im ventovi i dalje vrte dok se moj skroz ugasi a svejedno podigne sustav jednako brzo .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Registered User
|
Hvala na objašnjenju...i mislio sam si da mora biti do matične . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1999 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
U komentarima ekipa kaze da se dosta okej boost u brzini vidi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Dali ima nekih naznaka kada bi mogao doci sluzbeni SP2!? Ocito ima previse "rupa" u Visti kada svako malo izlazi SP. Tremuto mi je na kompu samo XP + SP2, ali mislim da cu opet inastalirati Vistu, jer unatoc njenim manama kada se fino namjesti, pogasi sve nepotrebno, radi sasvim pristojno.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Guest
|
Evo, koristim vec neko vrijeme sa TV packom etc. Pa da se malo bacim na ovaj topic. Nakon sto sam prije dosta vremena na ovom istom topicu popljuvao zbog razlike u perfomansama, sa danasnjim kompovima nije toliko strasna, ali opet. Razlika izmedju 900 fpsa u quake 3 i 985 na XPu nije toliko strasna :P Stavio sam x64 i strpao gore TV pack, jer ce se primarno koristiti za multimediju. Instalacija je prosla veoma lijepo i jednostavno, bez ikakvih mogucnosti za odabir. Fuj. Sve je radilo savrseno, svi driveri su proradili, ALI. Ljudi moji, o cemu pricamo. 64bitna arhitektura je ovdje preko 4 godine. Da ju ne moram koristiti, ne bi, ali kako moram poludit cu. I tu ne govorim samo o 3rd party software rjesenjima, vec i o samom Microsoftu. EDIT: Da ne govorim o bugovima kao sto su da kako bi morao igrati CoD 4 moram nesto upiknuti u mikrofon. Prokleta igra se nece pokrenuti nikako osim ako nesto nije upiknuto. Ma, mislio sam da ce mi se misljenje promijenit, sada sa Vista Media Centreom + SP1 koji je izasao. Ali nije. Vec razmisljam da s obzirom na kolicinu za... mogao bi koristiti i neku betu 7ice bez problema. EDIT: Jos jedna stvar koja onak iritira je ta sto za isti posao koji je u XPu trebao jedan klik za napravit, ovdje cesto treba 2, 3+ klikova. Da ne pricam da sam prokleti admin kompa, a osjecam se kao klinac od 10 godina pod parental lockom. |
![]() |
![]() |
#2004 |
Premuim
|
![]() |
#2005 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesi li gasio servise ili tweak-ao Vistu (v-lite)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2006 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Probaj otvorit neki folder pa stisni gore traci Organize-->Folder and Search Options.A za ovo da vratiš tu ikonu u Control panel probaj instalirat TuneUp Utilities,on ima opciju za repair ikona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2008 | |
Premuim
|
Jesam,Vista je instailrana prije 2 mj i sam je prva 3 dana tweakana, kasnije nista... al poslije tweakanja je radilo, prosli tjedan sam mogao otvoriti folder options... sad nemogu... Citiraj:
Vidi: ![]() Tuneup imam, al kak se ta opcija zove ja nemogu naci... Sto je pisac htio reci... Nekuzim...
![]() |
![]() |
#2009 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Što ne kužiš? Stisneš Win tipku (valjda znaš koja je to) i tipku na kojoj piše E, otvori se Windows Eplorer, stisneš lijevu tipku na kojoj piše Alt, pojavi se meni, mišem klikneš na Tools, pa onda izabereš Folder Options. klikneš na tab View i tamo imaš opciju Hidden files and folders. Da li je sad jasno? ![]() Zanimljivo ideš "tweakati" OS a ne kužiš ovo što sam morao objašnjavat ![]()
![]() |
|
|