Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.09.2008., 22:12   #1951
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ma ne debilana je...dignuo sam sada ubuntu i sve se fino dizalo na 22 monitoru odmah prilikom ulaska u sistem opala skok na 15...

cudno..ne znam..
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2008., 22:14   #1952
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
ok ok idem se zavuci probati..iako to nema faking smisla...ali dobro

evo probao sam..sada mi je i post screen na 15" monitoru..sve u svemu odustajem
Tako je bilo i zadnji put, brzo odustaješ a kladim se da nešto krivo radiš. Meni je sve to normalno radilo, i sa monitorom i sa tv-om.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2008., 22:15   #1953
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

pogledaj post gore..isto mi je i sa ubuntuom...tak da nije do grafe...nekaj ga monitor hebe a ne ynam kaj...
Staro 09.09.2008., 17:51   #1954
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

nastavno danas palim komp..a kad ono..WOW sve ok

napravim restar...a opet onda slika sve na 15"..imam zadnje drivere..vista ultimate x86 sp1

pa ti meni lacy reci tko je tu lud
Staro 09.09.2008., 17:53   #1955
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Nemoj restartirat Samo pali-gasi

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2008., 18:01   #1956
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

da ziher

evo..na ultramonu se vidi da drugi monitor uopce nije ukljucen

probao sam napraviti enable secondary..ali nejde...zadnji put je uspjelo.ovaj put ne

i kada stavim da mi 22" bude glavni monitor ne zeli staviti vecu rezu od 1024x768

a ovdije se uredno vidi da piše not active

ma njsra od drivera ZIHER
Staro 09.09.2008., 20:43   #1957
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova

pa ti meni lacy reci tko je tu lud
Napisao bih ti ali bi se naljutio

Sad ozbiljno, lijepo nam još jednom napiši kako su, preko čega i gdje spojeni monitori na grafičku. Pod WinXp sve to radi ili ne? Napisao si da ni sa Ubuntu ne radi. Ako nigdje ne radi onda nije problem sa driverima nego sa hardwareom. Obzirom da te prilično teško pratiti što si sve napravio, možda bi stvarno bilo najbolje da netko ili ja naleti do tebe i pokuša.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 09.09.2008., 21:28   #1958
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
Evo, ovako, imam jedan sitan, praktički nebitan problem, al svejedno, iritira me.
Svaki put kad otvaram neku video datoteku (wmv, avi....nebitno), i to datoteku koja je po defaultu namještena da se otvara u WMP, Vista me svaki put ponovno pita s kojim programom želim otvorit tu datoteku.
Dakle nešto očito ne štima sa WMP "file associations thingy", jer ako recimo tu istu datoteku stavim da se otvara u BS Playeru, svaki put će ju automatki pokrenut u njemu.
Dakle, problem se javlja samo kada određeni file type "asociram" sa Windows Media Playerom, i onda me svaki put ponovo pita sa čime želim otvorit taj filmić, što me iritira.
Podesio sam u Control Panelu u Default Program rubrici sve kak treba, svi ti fajlovi su pod WMP-om, al svejedno, Vista koda to zanemaruje.

Počistio sam registry (sa RegCure-riješio me mnogih muka sa XP-om), ali nije pomoglo, skenirao viruse (Nod32), isto štanga, sve čisto. Probao sam skinut s neta WMP, pa ga ponovno instalirat, al iz neobjašnjivih i nepoznatih razloga () mi ne prolazi Microsoftov (svima nam omiljeni) WGA Validation pa niš od toga....

Mogao bih jednostavno sve stavit pod BS Player (ionak gledam filmove u njemu), al baš me živo sad zanima u čem je caka, i zašto me Vista sad nakon 7 mjeseci ugodnog korištenja počela živcirat. Probo na finjaka, al neće.

Ima li neki progy koji forsira te associations? Makar mislim da to nebi pomoglo, jer svugdje fino stoji da su ti fajlovi već po defaultu pod WMP-om. Uopće nemam ideje, googlao sam, al niš korisno pronašao.....
Ak neko ima ideju (pametnu il glupu, nebitno, samo da je ideja), nek se javi, ne znam šta bih još probao.....

EDIT: Evo, još nešto sam primjetio; kad desnim klikom na start traci odete na "toolbars", pa ima tamo windows media player, stavim kvačicu pored toga, i kad idem provjerit dal je ostala kvačica, pogodite-NIJE. Ta funkcija pretpostavljam znate šta radi; kad je to upaljeno, i kad spustiš WMP u start traku (minimize), onda bude kao mini player u start traci umjesto samo naziva aplikacije. To ima i PowerDVD i kod njega funkcionira, al WMP kao da "zaboravlja" te postavke. Ebemu, već vidim reinstall Viste. Tak to počinje, od bezazlenih i sitnih problema, pa se samo počne pogoršavat i proširivat.
ne znam hoće li ti ovo pomoći, em što je u visti biznis, em što sam nafriško na visti

al tamo u start meniju imam ispod control panela - zadani programi (da, na hrvatskom mi je ), pa možda tamo možeš za određene fajlove odrediti sa čime da se po defaultu otvaraju ... just a hint, ne znam hoće li to rješiti tvoj problem (a i vjerojatno si upoznat sa svim time)

a sad bih zamolio nekog da mi pokuša odgovoriti na par pitanja u temi vista tutorial (ili ako sam ih postavio na krivo mjesto da me upozori)

pozdrav

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2008., 23:31   #1959
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor daxxx88 Pregled postova
ne znam hoće li ti ovo pomoći, em što je u visti biznis, em što sam nafriško na visti

al tamo u start meniju imam ispod control panela - zadani programi (da, na hrvatskom mi je ), pa možda tamo možeš za određene fajlove odrediti sa čime da se po defaultu otvaraju ... just a hint, ne znam hoće li to rješiti tvoj problem (a i vjerojatno si upoznat sa svim time)

a sad bih zamolio nekog da mi pokuša odgovoriti na par pitanja u temi vista tutorial (ili ako sam ih postavio na krivo mjesto da me upozori)

pozdrav
da, to sam već provjerio, u control panel-default programs (ako ćemo po englski), tak da nije u tome caka.
tj, najviše što me živcira, u svim mogućim opcijama i stavkama fino stoji da su ti fajlovi pod WMP-om, dakle tu nema greške, a kad idem to otvorit, onda me pita opet da izabirem program.
ma, neću razbijat glavu previše, stavio sam sve pod BS player, ionak je bolji od WMP, al takve sitnice me žderu skroz. radije bih BSOD neg ovakva seruckanja, sa BSOD bar znaš na čemu si.
hvala svejedno.
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2008., 23:37   #1960
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Napisao bih ti ali bi se naljutio

Sad ozbiljno, lijepo nam još jednom napiši kako su, preko čega i gdje spojeni monitori na grafičku. Pod WinXp sve to radi ili ne? Napisao si da ni sa Ubuntu ne radi. Ako nigdje ne radi onda nije problem sa driverima nego sa hardwareom. Obzirom da te prilično teško pratiti što si sve napravio, možda bi stvarno bilo najbolje da netko ili ja naleti do tebe i pokuša.
Ovako konfa je pod moj komp a monitori su 22" Benq i 15" Compaq

U windowsima xp sve savršeno radi ali na visti me jebe a ubutnu je bio boot s cda..ono kao isprobaj pa instaliraj

Benq je spojen na grafulju preko DVI kabla a Compaq preko VGA kabla ali je na kraju DVI to VGA konverter jer grafa nema VGA (D-SUB).

Znači dignem vistu uredno i to sve fino radi. Imam slike na obadva monitora radi u modu dual view.

Nakon dizanja drivera koje sam prethodno skinuo s nevidija stranice boot sekvenca računala prikazuje se na 22" Benq monitoru a početi screent za login se zatim prebacuje na Compaqa te na 22" monitoru dobivam poruku "no signal detected".

Probao sam kroz display setting staviti da mi extenda destkop na Benqua i da je on glavni monitor ali bez uspjeha. A i kada bi uspio poslije restarta vraca se sve na staro tj. compaq preuzima glavnu rijec.

Probao sam i sa nvidia control panela. Ista stvar.

Odaberem da mi postavi monitore kao dual view Benq+Compaq te da je Compaq glavni monitor. Nakon što kliknem na apply i save thih settings (ok) vracaju se postavke bez moje akcije/kontrole na single view tj da je Compaq jedan jedini monitor.

Probao sam i sa "ultra mon" programom ali kao što možeš vidjeti na gore stavljenim slikama ne vidi se Benqu tj. kao da je "deaktiviran" mogu ga aktivirati (nakon par restarta računala) i opet nakon restarta compaq preuzima glavnu rijec.

Samo napomena i kada sam uspio dobiti sliku na Benq monitoru nisam bio u mogucnosti staviti vecu rezoluciju od 1024x768 to je BTW najveca moguca rezolucija za Compaqa.

Nekako imam filing da su driveri smrdani ili jednostavno mozda ovaj DVI>VGA konverter radi probleme.

Eto mislim da sam sve napisao.

Lp

Hamm
Staro 10.09.2008., 15:59   #1961
imaticx
Moj komp

imaticx's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
nisam sve procitao, ali da li je izasao kakav patch ili nesto slicno (neki programcic) koji iskljucuje onaj refresh i windows exploreru? kad npr. napravim extract iz winrar datoteke, a on poslozi po imenima, a ne kao u xp da na kraj stavi sve?
imaticx je online   Reply With Quote
Staro 13.09.2008., 19:39   #1962
imaticx
Moj komp

imaticx's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor imatic Pregled postova
nisam sve procitao, ali da li je izasao kakav patch ili nesto slicno (neki programcic) koji iskljucuje onaj refresh i windows exploreru? kad npr. napravim extract iz winrar datoteke, a on poslozi po imenima, a ne kao u xp da na kraj stavi sve?
bump

(hitno je, opet bi stavio vistu, ali samo taj problem me od instalacije viste odvlaci)
imaticx je online   Reply With Quote
Staro 17.09.2008., 13:20   #1963
Nini
Premium
Moj komp

Nini's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Jučer sam instalirao vistu na pata hdd od 80GB, dok mi se na drugom sata disku nalaze windowsi xp sp2. Zanima me zašto ne mogu pokrenuti igre koje se nalaze na d particiji sata diska dok sam pod vistom (javi nešto da nedostaje nekakva direct x datoteka , igre su instalirane sa windowsima xp) a ne bi želio opet iste igre instalirati na hdd sa vistom!?
Nini je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2008., 13:38   #1964
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Nini Pregled postova
Jučer sam instalirao vistu na pata hdd od 80GB, dok mi se na drugom sata disku nalaze windowsi xp sp2. Zanima me zašto ne mogu pokrenuti igre koje se nalaze na d particiji sata diska dok sam pod vistom (javi nešto da nedostaje nekakva direct x datoteka , igre su instalirane sa windowsima xp) a ne bi želio opet iste igre instalirati na hdd sa vistom!?
Možda zato kaj nisu instalirane na Visti?
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2008., 13:54   #1965
jonyb
Registered User
Moj komp

jonyb's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Citiraj:
Autor Nini Pregled postova
za neke igra na visti trebaš instalirati DirectX End-User Runtime

http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en
jonyb je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2008., 14:16   #1966
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Uh, mislio sam se uopće ne javiti ali vidim da krećete u pogrešnom smjeru.

Ovo je ključnio dio:

Citiraj:
igre su instalirane sa windowsima xp) a ne bi želio opet iste igre instalirati na hdd sa vistom!?
Dakle kao što je većini poznato, aplikacije u što spadaju i igre se većinom moraju instalirati na Windowsima. Ne zbog toga što samom OS-u nešto nedostaje nego zbog toga što instalacija doda neke nove fileove koje treba u systemske foldere, kao i neke postavke u registry. Vrlo rijetko se jednom instalirana aplikacija može kopirati na drugu instalaciju OS-a. Takve aplikacije osobno volim, neke su same po sebi takve, neke netko prilagodi, neke sam prilagodim...

Ako se autoru prvog posta da, može pogledati koji to dll nedostaje pa ga ručno kopirati u system32 ili folder gdje ga već igra očekuje. No čak i tada možda neće raditi jer će nedostajati key-evi u registry-u. I to se može ako se hoće.
Recimo R6 Las Vegas 2 meni radi sa prijašnje instalacije, no nakon prilagodbe.

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 17.09.2008., 18:09   #1967
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Za početak obavezno stavit zadnji DirecX Redistributable paket jer Vista nema u sebi sve fajlove od starih DirectXa i neke igre ne rade nikako ako ih se ne doda, obično ih (kako reče Lacy) igra doda ako ih nema kad je instaliraš ali može ih se i sa Redistom složit...

E sad neke igre ne rade ako nemaju prilikom instalacije stvorene registry keyeve (nemogu ih rebuildati samo pokretanjem) ali to je već druga priča...
Staro 17.09.2008., 18:23   #1968
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Recimo R6 Las Vegas 2 meni radi sa prijašnje instalacije, no nakon prilagodbe.

Meni uđe u main meni i baci BSOD ... nakon ubacivanja onog .dlla koji traži i bez kojega odmah nakon klikanja ikone izbaci error.
No bar reinstalacija (nekad) nije problem
Staro 17.09.2008., 18:50   #1969
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Meni uđe u main meni i baci BSOD ... nakon ubacivanja onog .dlla koji traži i bez kojega odmah nakon klikanja ikone izbaci error.
No bar reinstalacija (nekad) nije problem
Pokreni onaj u \Binaries

RTX 2080 TI 11GB GDDR6
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

Staro 24.09.2008., 22:12   #1970
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
imam problem s instalacijom drivera za printer xerox 3117 na vistu ultimate 64 bitnu. skinuo sam drivere i za 32 i 64 bitnu vistu i pri instalaciji javi se error koji kaze: ''the printer driver is not compatibile with a policy enabled on your computer that blocks nt 4.0 drivers''. kako da to rijesim?
zanima me jos kako da napravim da peerguradian 2 proradi na visti? sljedio sam ove upute http://phrosty.phoenixlabs.org/pg2-rc1/, ali opet nisam uspio napraviti. pojavi se sljedeci error:
class win32_error
Start service
577
Windows cannot verify the digital signature for this file.
molio bih pomoc
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2008., 00:34   #1971
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
pomocu ovog programa sam uspio rjiesiti peerguradian 2 http://www.citadel.co.nr/download/fi...driverplus.php
problem s printerom ostaje, na netu nisam nasao nikakva rijesenja. vista 64 ne podrzava kernell drivere nego user mode drivere koje ocito xerox 3117 nema.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2008., 12:56   #1972
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Ne spamajte, obrisah nepotrebno.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2008., 23:27   #1973
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
ah napokon i ja sebi vistu osposobio. izgleda da se cijelo vrijeme rusila radi audio drivera. sad sve leti ko po loju :d
Staro 12.10.2008., 20:43   #1974
njubina
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Imam Vistu sp1 32 bita i jako sam zadovoljan ali jedna me sitnica nervira.Prilikom konekcije na net (dsl bridge konekcija) moram nekoliko prozora ovoriti uzastopno kako bi se spojio na net.Može li to slično kao na xp sa dva klika ? Zbog određenih stvari ne želim staviti modem u root mod.
njubina je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2008., 13:52   #1975
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor njubina Pregled postova
Imam Vistu sp1 32 bita i jako sam zadovoljan ali jedna me sitnica nervira.Prilikom konekcije na net (dsl bridge konekcija) moram nekoliko prozora ovoriti uzastopno kako bi se spojio na net.Može li to slično kao na xp sa dva klika ? Zbog određenih stvari ne želim staviti modem u root mod.

E to i mene iritira, jedina stvar koja mi smeta kod viste.
Sa XP sam imo start-connect to-ADSL, i istog trena se spoji.
A vista: start-connect to-odaberem ADSL u tree menu-otvori se prozor za konekciju-odaberem svoju konekciju-stisnem connect-pa se otvori još jedan prozor (sa username i password)-tu stisnem connect-i onda se spaja nekih 30-ak sec-i onda moraš close da bi zatvorio taj prozor.
Prođe me volja za internetom

Spoji se on odmah na internet, skužio sam jer se nod32 odmah updejta (a i kad sam zvao tcom, rekli su mi da oni mene odmah vide kao online), ali on još nekih pol min vrti "Registering your computer to network...." tak nekaj, i za to vrijeme ne mogu recimo IE otvorit, pukne veza.

U zadnjih mjesec dana sam deset puta resetiro modem, ponovno sve instalirao, otvarao portove i ne znam ti šta sve ne, jer mi se često dogodi da tokom spajanja na net samo piše "Connecting through miniport wan ppt..." tak nešto, i tak ga mogu ostavit do sutra al se ne spoji na net.

Kako se to riješi? Jel to do Tcoma, router treba nariktat, il je do Viste?
Imam žičnu vezu, D'Link 584T router.

Tudum sam za routere i slično, znam ga resetirat i portove otvorit, a i to sam naučio napamet, drugo mi je sve nepoznanica.

Mislio sam da mi firewall ili nod guše vezu i da je zbog toga, al i nakon što sam potpuno ubio i jedno i drugo, i dalje se tak dugo spajao i radio probleme.
Rijetko, jako rijetko mi se spoji isti tren čim stisnem connect, u pravilu čekam skoro minutu. Nije čak ni to tog čekanja da se spoji, već to puko klikanje do sutra, otvori ovo, pa ono, pa ono drugo, onda connect, pa ako se i spoji, stisni close da zatvoriš taj wizard.

Ima li netko ideju kakvu, šta napravit?
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2008., 18:25   #1976
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Odgovoreno je već 15 puta
U opcijama za konekciju makni kvačicu sa "Internet Protocol Version 6"

I to bi trebalo pomoć (ako u nećem drugom nije problem)

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2008., 18:30   #1977
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

To će sigurno pomoći, samo treba maknuti kvačicu sa IPV 6 u internet properties

Mada si ti spojen na net i možeš početi surfati čim prođe "verifying username and password", i za vrijeme dok traje "registering your comp..."

Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
E to i mene iritira, jedina stvar koja mi smeta kod viste.
Sa XP sam imo start-connect to-ADSL, i istog trena se spoji.
A vista: start-connect to-odaberem ADSL u tree menu-otvori se prozor za konekciju-odaberem svoju konekciju-stisnem connect-pa se otvori još jedan prozor (sa username i password)-[I]
Pa stavi shortcut na desktop ili u quick launch
Staro 13.10.2008., 18:32   #1978
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Ispričavam se, skidam punom brzinom pa mi se zblesira net i eto double posta
Staro 13.10.2008., 19:31   #1979
njubina
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Sve sam to odmah i napravio ( prije postanja ovdje).Isključio sam i IPV6 i stavio shortcut na desktop ali svejedno prvo moraš kliknuti na shortcut pa nakon toga na konekciju pa se otvori prozor na koji ponovno moraš kliknuti pa čekaš da se spoji pa onda moraš zatvoriti taj prozor.....

Mislio sam da netko zna za neku foru kako to zaobići i direktno otvoriti konekciju i spojiti se doslovno u dva klika isto kao što je to na XP-u.
njubina je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2008., 19:54   #1980
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Namjestis si da ti se router sam spaja na net cim ga upalis, tj cim upalis komp da si na netu. tako je meni namjesteno.

BTW, jel se kako moze osposobit vLite da sreduje image viste ili bas mora bit dvd od viste??

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na