|
![]() |
#841 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#843 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jesi ocistio drivere i instalirao najnovije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
sve isto ko i sa on-board grafickom,mogo sam ustedit 60 eurona |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#849 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() najbolje da ti napraviš reinstalaciju windowsa, pa ako ne radi onda se možeš žalit tamo di si ostavio tih 60 eurona ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
haha i to je moguće. .. btw evo pitat cu ovdje dal se 2900XT sapphire koja dere 3850 u vecini testova isplati mjenjati za peak 3850 512... ? dal cu nekakvu vecu razliku osjetit, osim buke ? na lijevo uho potpuno sam izgubio sluh xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Zanima me da li se može preko Riva tunera regulirati vent i je li moguče u biosu narediti brzinu venta ovisno o temp? Vidim da pišete o temp,znači ta ima senzor jer ova moja stara nema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Senzor sigurno ima, samo je pitanje ima li regulaciju, jer PCS verzije sa istim ZEROthermom GX810 NEMAJU regulaciju vec vent perja konstantno na 100%, takodjer ne podrzavaju ATi PowerPlay snizavanje taktova u 2D modu, tj. Windozama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#861 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
imam sapphire hd 3850 sa 512 mb ddr3 i zanima me zasto koristi jos i system memoriju? koristi mi 767mb shared system memorije,a ja to ne zelim.. pa 512 mb njezine memorije je sasvim dovoljno.. kak to mogu iskljucit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Mene zanima kako funkcionira TV-out na toj kartici. Vemil u ponudi ima Gainwardovu i vidim u specifikacijama da nema tv-out vec DVI, VGA i HDMI konektor. E sad, da li postoji kabel kojim mogu spojit HDMI izlaz i SCART ili kako vec dobit sliku na tv sa te kartice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Hejter
|
To koliko ovisi od kartice do kartice , odnosno tek kad svoju istestiras znati ces tocno koliko ... a smjesno je jer i stock hladnjak je hladnjak , i na njemu se kloka kao i na nekom aftermarket hladnjaku ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kak to mogu istestirat, inače, imam modan bios pa se da ko luda klokat, samo neznam da ne bi previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Hejter
|
Postavis taktove , i zatim graficku opteretis nekom igrom ili testom poput 3d marka i gledas kako se ponasa , odnosno da li slika ima nekih anomalija ... I znam da je 256mb 495kn , stavio sam link u drugu temu na tu ponudu , a jucer i kupio takvu jednu i ugradio poznaniku ... Dobar je Msi , lijepa kutija sa puno boja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|