|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Umetanje titlova u DVD
ovako koristio sam VobEdit, Txt2Sup, Ifo Edit i na kraju kad sam radio sve kako piše ne mogu pokrenuti DVD, odnosno Power DVD ga uopće ne prepoznaje, ne znam u čemu griješim, probo sam već 5 puta, evo cjelu noć se zaj... s tim i nejde nikako ![]() ovo je u folderu, a čini mi se da ne bi sve to trebalo biti tu ![]() http://img230.imageshack.us/img230/7324/fffde9.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Najlakši način ti je da si nabaviš ConvertXtoDVD, sve to pretvoriš u .avi i složiš preko programa. Ja sam se preporodio. Nema više zafrkavanja s ugradnjom, samo mu daš adresu filma, on sam pokupi titlove i ugradi ih unutra. Staviš mu koliki mora biti odredišni file i postaviš da ti sam odredi kvalitetu s obzirom na željenu veličinu. Ima nekoliko predefiniranih menija i dosad mi je sve radilo savršeno na taj način. Sačuvat ćeš puno živaca, a potrošit malo vremena da to vratiš natrag u .avi, .mpg ili što već
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi si ConvertXtodvd, super laki programčić! Sve ti napravi, ne moraš ni jednom pogledat vob fajlove ni niš, čak ih i sam izbriše na kraju, napraviš si lijepi menu, zlatan je program. edit: mda. da mi fakin chrome ne crasha ko pijanica, možda bih skužila da je Ivan već odgovorija .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Za početak izbaci dvd sa DVDShrinkom tako da ti ne splita vobove u 1gb fajlove, već u komadu, onda učitaš vob od filma u SubtitleWorkshop da provjeriš da li su sinkronizirani. Džaba ti sav trud ako na kraju skužiš da titlovi nisu dobri.
![]() |
#6 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Da malo ukradem temu... Naime, zanima me kako ubaciti titlove umjesto nekog titla? Konkretno - imam DVD koji nema hrvatske titlove, ali ima neke koji mi ne trebaju (norveski, turski, svedski npr.). E sad, pod pretpostavkom da ne mogu (ili mi se ne da zezati) promijeniti originalni menu s izborom titlova, zanima me kojim proggyjem da ubacim HR titlove (umjesto nekog od nepotrebnih)? PS - imajte na umu da sam n00b sto se DVD authoringa tice, pa je moguce da mi je odgovor promakao u prethodnim postovima...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium