|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Prostor za web stranicu
E, ovako. Napravio sam stranicu. Zanima me kako je mogu smjestit na internet. Otkupit/kupit server, domenu? Ne razumin se u te stvari... Inače stranica je ogromna. Treba mi brzi server... Molim preporuke,pomoć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Osobno sam probao 10ak besplatnih i neki su stvarno solidni ali ni blizu placenih, zanimljivo je da ti 10ak dana sve radi super a onda odjednom veliki problemi(lag, popupovi, 20kb/s i sl. gluposti). Za 100kn/g nemas kaj razmisljat, samo u gugl napisi:"hostanje" i dobijes dosta domacih firmi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako si zainteresiran mogu te ja hostat na svom dedicated serveru, za detalje se javi na MSN, AIM ili PM. Server je u USA, unlimited bandwith i dobiješ 5gb prostora ili po dogovoru, jako brz, u 2 mjeseca samo jedan downtime od 10min zbog upgrade servera Domenu možeš kupiti na domain.com, godaddy.com. 9 dolara godišnje .com, .net... gluposti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Kakve gluposti, fiuhost za 100kn daje uslugu hostanja koja u mjesec dana testiranja niti jednom nije bila nedostupna + ucitavanje stranice je brzo koliko mi je veza brza(4mbita meni), a 100kn je smjesna lova(+60kn ako nemas dmenu), glupost si ti sa svojim komentarom. Kad se vec reklamiras napisi kolke su ti cijene bar a ne tu neke "po dogovoru" ili "jako brz" fraze, jer je 30KB/s u odnosu na 56k jaaaaaaaaako brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
evo ti download speed sa mog servera, ide do 20mbits, isprobano na comcast. btw-nitko se ne reklamira ![]() aj reci koliko imaš prostora, koja konfiguracija servera, koliko bandwitha... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 16.11.2008. u 00:39. Razlog: Sliku u thumb :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
Uglavnom nemam vise zajebancije sa addsima, lagon i sl. a za 14kn/mj mislim da se ne isplati zajebavat sa "fol bestplatnim" hostanjem koje ima mana ko zagorje alkoholicara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |