PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Prostor za web stranicu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=126212)

Hrvojeson 10.11.2008. 23:37

Prostor za web stranicu

E, ovako. Napravio sam stranicu. Zanima me kako je mogu smjestit na internet. Otkupit/kupit server, domenu? Ne razumin se u te stvari... Inače stranica je ogromna. Treba mi brzi server... Molim preporuke,pomoć...

Uber Gosu 15.11.2008. 22:02

Citiraj:

Autor Hrvojeson (Post 1189143)
E, ovako. Napravio sam stranicu. Zanima me kako je mogu smjestit na internet. Otkupit/kupit server, domenu? Ne razumin se u te stvari... Inače stranica je ogromna. Treba mi brzi server... Molim preporuke,pomoć...

Preporucam ti placeni prostor, zato sto za 100kn godisnje imas super kvalitetnu uslugu.
Osobno sam probao 10ak besplatnih i neki su stvarno solidni ali ni blizu placenih, zanimljivo je da ti 10ak dana sve radi super a onda odjednom veliki problemi(lag, popupovi, 20kb/s i sl. gluposti).

Za 100kn/g nemas kaj razmisljat, samo u gugl napisi:"hostanje" i dobijes dosta domacih firmi...:zdero:

IcyTexx 15.11.2008. 22:34

Kontaktiraj me, bilo na MSN ili preko PM. Može i mail.

Ghost Face 15.11.2008. 23:13

Ako si zainteresiran mogu te ja hostat na svom dedicated serveru, za detalje se javi na MSN, AIM ili PM.

Server je u USA, unlimited bandwith i dobiješ 5gb prostora ili po dogovoru, jako brz, u 2 mjeseca samo jedan downtime od 10min zbog upgrade servera

Domenu možeš kupiti na domain.com, godaddy.com. 9 dolara godišnje .com, .net...

Citiraj:

Autor Uber Gosu (Post 1193001)
Za 100kn/g nemas kaj razmisljat, samo u gugl napisi:"hostanje" i dobijes dosta domacih firmi...:zdero:

gluposti...

Uber Gosu 15.11.2008. 23:54

Citiraj:

Autor Ghost Face (Post 1193070)
gluposti...

Kakve gluposti, fiuhost za 100kn daje uslugu hostanja koja u mjesec dana testiranja niti jednom nije bila nedostupna + ucitavanje stranice je brzo koliko mi je veza brza(4mbita meni), a 100kn je smjesna lova(+60kn ako nemas dmenu), glupost si ti sa svojim komentarom.

Kad se vec reklamiras napisi kolke su ti cijene bar a ne tu neke "po dogovoru" ili "jako brz" fraze, jer je 30KB/s u odnosu na 56k jaaaaaaaaako brzo.

Ghost Face 16.11.2008. 00:16

Citiraj:

Autor Uber Gosu (Post 1193128)
Kakve gluposti, fiuhost za 100kn daje uslugu hostanja koja u mjesec dana testiranja niti jednom nije bila nedostupna + ucitavanje stranice je brzo koliko mi je veza brza(4mbita meni), a 100kn je smjesna lova(+60kn ako nemas dmenu), glupost si ti sa svojim komentarom.

Kad se vec reklamiras napisi kolke su ti cijene bar a ne tu neke "po dogovoru" ili "jako brz" fraze, jer je 30KB/s u odnosu na 56k jaaaaaaaaako brzo.

evo ti download speed sa mog servera, ide do 20mbits, isprobano na comcast.

btw-nitko se ne reklamira ;)

aj reci koliko imaš prostora, koja konfiguracija servera, koliko bandwitha...

Uber Gosu 16.11.2008. 00:31

Citiraj:

Autor Ghost Face (Post 1193133)
aj reci koliko imaš prostora, koja konfiguracija servera, koliko bandwitha...

Uzeo sam "baby" konfiguraciju jer mi bolja za sada netreba, domenu i prostor sam platio 161kn na godinu dana ima, 100MB i 20Gb mjesecnog prometa, za moju probnu stranicu i previse: LINK.

Uglavnom nemam vise zajebancije sa addsima, lagon i sl. a za 14kn/mj mislim da se ne isplati zajebavat sa "fol bestplatnim" hostanjem koje ima mana ko zagorje alkoholicara.

Ghost Face 16.11.2008. 00:46

Citiraj:

Autor Uber Gosu (Post 1193138)
Uzeo sam "baby" konfiguraciju jer mi bolja za sada netreba, domenu i prostor sam platio 161kn na godinu dana ima, 100MB i 20Gb mjesecnog prometa, za moju probnu stranicu i previse: LINK.

Uglavnom nemam vise zajebancije sa addsima, lagon i sl. a za 14kn/mj mislim da se ne isplati zajebavat sa "fol bestplatnim" hostanjem koje ima mana ko zagorje alkoholicara.

aj super ak ti odgovara, meni je to premalo prostora jer hostam dosta stranica i foruma, najmanja stranica mi sama guta preko 20gb bandwitha mjesečno, pa mi zato nijedan HR hosting ne odgovara. dobar dizajn stranice, sviđa mi se

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42.