![]() |
Prostor za web stranicu
E, ovako. Napravio sam stranicu. Zanima me kako je mogu smjestit na internet. Otkupit/kupit server, domenu? Ne razumin se u te stvari... Inače stranica je ogromna. Treba mi brzi server... Molim preporuke,pomoć...
|
Citiraj:
Osobno sam probao 10ak besplatnih i neki su stvarno solidni ali ni blizu placenih, zanimljivo je da ti 10ak dana sve radi super a onda odjednom veliki problemi(lag, popupovi, 20kb/s i sl. gluposti). Za 100kn/g nemas kaj razmisljat, samo u gugl napisi:"hostanje" i dobijes dosta domacih firmi...:zdero: |
Kontaktiraj me, bilo na MSN ili preko PM. Može i mail.
|
Ako si zainteresiran mogu te ja hostat na svom dedicated serveru, za detalje se javi na MSN, AIM ili PM.
Server je u USA, unlimited bandwith i dobiješ 5gb prostora ili po dogovoru, jako brz, u 2 mjeseca samo jedan downtime od 10min zbog upgrade servera Domenu možeš kupiti na domain.com, godaddy.com. 9 dolara godišnje .com, .net... Citiraj:
|
Citiraj:
Kad se vec reklamiras napisi kolke su ti cijene bar a ne tu neke "po dogovoru" ili "jako brz" fraze, jer je 30KB/s u odnosu na 56k jaaaaaaaaako brzo. |
Citiraj:
evo ti download speed sa mog servera, ide do 20mbits, isprobano na comcast. btw-nitko se ne reklamira ;) aj reci koliko imaš prostora, koja konfiguracija servera, koliko bandwitha... |
Citiraj:
Uglavnom nemam vise zajebancije sa addsima, lagon i sl. a za 14kn/mj mislim da se ne isplati zajebavat sa "fol bestplatnim" hostanjem koje ima mana ko zagorje alkoholicara. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42. |