|
![]() |
#931 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo meni baš sutra dolazi eVGA-ina 790i Ultra, pa ćemo vidjeti dali se nešto promijenilo po tom pitanju od prošle XFX-ice... |
![]() |
![]() |
#935 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hebi ga, meni je izgled vazan, u svim stvarima u zivotu pa tako i kod komponenti, javno priznajem. Kad kupujes auto jel gledas strogo potrosnju/performanse ili gledas i izgled? kad kupujes mob zar samo gledas specifikacije ili ti je i izgled vazan? mislim i auto ce te odvesti na cilj, i mobitel ce ti posluziti za razgovor i sms(ili kaj vec). Ali izgled je svima vazan... Zato prestani vise s tim bockanjem ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#937 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Pozdrav! Kupujem novi komp.. proc ce bit q6600 al neznam koju matičnu da kupim... ove 3 ploče su u điru: DFI Lanparty DK P45-T2RS Plus BIOSTAR, TPOWER I45 Gigabyte EP45-DS4 sve 3 kostaju oko soma kuna i stavrno neznam koju da kupim! ![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
inače, od tvojih ponuđenih, ja glasam za DFI ![]() |
|
![]() |
![]() |
#941 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
#943 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#944 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Sto se famoznog biostara tice meni se cini jeftino sklepan i svakako preskup za ono sto nudi, mislim da realno nema sta traziti kraja asusa i gigabytea. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#945 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Biostar P45 TP ima dosta toga za ponuditi za 1000kn pogotovo s obzirom na điđabajt Ploča nije ništa bolja niti lošija od recimo DFI DK P45
![]() |
#946 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=122694 te cinjenicom da je ploca "prosijukala" tokom par dana, da su "old School" komponente na njoj usprkos visokoj cijeni itd, itd..... ...time sam steako svoj dojam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#947 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
El komandante, to ti je "okljastrena" verzija Biostarke ![]() ![]() http://www.overclockersonline.net/?p...um=1921&pnum=0 http://enthusiast.hardocp.com/articl...50aHVzaWFzdA== http://www.digit-life.com/articles3/...5-i45p-p1.html @Wolw; ciji je vent ovaj na tom dodatnom hladnjaku za PWM i jel glasan? Moze li ga se stisati softverski i lako promijeniti u neki drugi? |
![]() |
![]() |
#948 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Par sitnica poput BIOS-a ![]() Dobra BIOS je baš sitnica na ploči, to je ko da veliš imam dobar auto ali pali kad on želi i troši kako mu se prohtije Također ja pričam o Biostar TPower I45 ili ti ga ovoj ploči na njoj nisu ''old school'' komponente niti ploča cvrkuće (a probao sam ih dvije) Dakle kako nisi imao prilike IRL probat ploču mislim da fakat nemaš pravo donosit bombastične zaključke tipa ... nema ona kaj tražit pored Điđabajta ili ne vrijedi tih para ![]() Citiraj:
i možeš ga naravno mijenjat sa drugim ventom ...
![]() |
#950 |
Moderator
|
#951 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
@edit naso, soma kuna u HGu |
|
![]() |
![]() |
#952 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Dobio sam preporuku da bi mi bilo najbolje uzeti ploču Gigabyte EP45-DS3, e sad mene zanima koju od DS3, DS3L, DS3P.... Ima ih više, ova ds3P ima heatpipeove pa mi se čini možda da se bolje hladi ali rado bi čuo iskustva ljudi koji imaju te ploče.
#953 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() baci još pogled na Biostarke sa P45, Asus P5Q seriju, ili ako već mora bit điđibajt, pogledaj EP45-DS4. |
|
![]() |
![]() |
#954 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Mala ti je onda razlika izmedju ds3p i ds4 pa onda razmisli, ds4 ti ima ja mislim vise pcie |
|
![]() |
![]() |
#956 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ili pronjuškaj po tržnici Asus P5Q-E ili Pro Biostar TPower I45 DFI LanParty P45-T2RS DK ili JR Gigabyte EP45-DS3P/DS4/DS5 |
|
![]() |
![]() |
#957 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ja imam EP45-DS3P. Ugl, ploča zmaj, dobrog hlađenja,, čak i prst mogu držati na NBu ![]() Pošto moj E2160 vjerovatno nije sklon nekim ekstremnim klokerskim izletima nisam pokušavao preko 3.2, koji su zasad stabilni i za 24/7 dovoljni BIOS odličan, bogat, ima 7-8 mjesta za sačuvati postavke. Ugl, ploča odlična. CrossFire podrška. Jedina zamjerka je to to je prvi PCI-E preblizu ispod kvačice za prva dva RAM slota, tak da ako hočeš izvaditi keks, moraš (ili bi bar trebao) vaditi i grafičku :/ Za RAID nemam pojma, ne pogonim to
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 17.11.2008. u 19:17. |
|
![]() |
![]() |
#958 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ok. Za ploču ću vjerojatno Gigabyte EP45-DS3, zbog cijene. Sad još neznam koji bi ram ali pretpostavljam da bi mi 2x DDR2 2GB PC6400 (800MHz), GoodRAM bilo ok i za neki clock ili ne? Ovo bi zbog niske cijene. mOŽE I kINGMAX, A-Data ili slične po cijeni.
#959 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
DDR2 ti je u pravilu jeftin, pa se počasti Ballistixima, imaš ih ovdje na tržnici ko pljeve. ili novim g.skillom. |
|
![]() |
![]() |
#960 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Prije bude s tom pločom imal problema s Ballistix modelima, nego s GoodRAM koji su u najmanju ruku u rangu s Kingmaxom. |
![]() |
![]() |
|
|