|
![]() |
#661 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() I da meni je bar takvo smece , isto smece kao i u cod2 samo sto bolje izgleda ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Klasika. Takve stvari se provlače kroz cijeli seijal, još od MOHAA. Čim dođeš na nešto što izgleda kao malo otvoreniji prostor, škužiš da baš i nije tak "otvoren" ako pokušaš malo zastraniti. No, nisu ti nevidljivi zidovi problem sam po sebi. Te igre su zamišljene da budu nabrijane pucačine bez previše "taktiziranja", tako da igrač niti nema vremena "šarati" okolo. Ovdje jesu malo zayebali dizajn, i to u smislu da su te ostavili da ne radiš ništa konkretno kroz neko vrijeme.
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Bah,ja trošim Gw 43. Sa silencerom, kad ga već daju. I, naravno, igram hardcore jer mi je vanilla cod 5 užas. 4 puta u torzo sa SVT-om? ne hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kakav je multiplayer, je više volim kad je igra tipa kao BF2 gdje na velikim mapama ima dosta mjesta za kretat se, a taktike su mnogobrojne? Kakav je multiplayer u COD, i kakav je status servera, tj, dal su samo za orginal game ili se da naci i za ove druge? |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Sve se nade kad se hoce. Ako je netko igrao betu, mapa Roundhouse je medium, a ima i large tako da... Mape su dosta vece nego u CoD4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
eo neznam jel bilo... preso uprafvo cod i nakraju "nazi zombies" hehe bolesno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
|
Ovako imam problem... U SP sam igrao na rezoluciji 1680x1050 i na teksture sve na high i nije stekalo, dok mi u MP steka ko ludo, moram stavit rezoluciju na 640x400 i sve ostalo na low da bi mi letilo...(nije problem veza jer imam Adsl i ping mi je oko 60-80) Molim pomoc, jel postoji nesto da upisem u konzolu da prestane tako stekat u MP?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Može netko dati savjet kako se spojiti preko hamacia. Pm ili ovdje molio bih |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
|
Nemrem sad citat 23 stranice pa molim ak neko moze objasnit kak prek xfirea igrat MP?? Jer kad udjem u mp(ovak bezveze,da vidim nes) veli mi da nemrem online profil napravit... Kak to rjesit?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
evo ja ju bas sad instaliram ponovo.. nisu mi naime radili saveovi nakon patcha a preso sam dosta.... @spirit za profile na xp-u: odaberi bilo koji taj profil koji ti on nudi da znas koji su za online, zatim odi u C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles i promjeni ime foldera kojeg profila si uzeo u ime koje hoces, i u active.txt u istom gore spomenutom folderu promjeni ime profila u ono koje hoces.. za vistu je netko rekao vec, sve je isto, samo folder drugaciji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Opet je očigledno kako je Activision ukakao stvar (da ne budem prost). ![]() Njima je najbitnije da imaju naslov prije blagdana i nije im bitno da li je developer (Treyarch u ovom slučaju) stigao napraviti i istestirati igru do kraja. Evo PC verzija je išla na tržište nedovršena (to je i razlog da je prvi patch odma izašao jer su povratne informacije od Bete došle kasno). Zato mislim da oni koji vide bugove u svemu ne bi trebali za sve napadati Treyarch jer je Activision taj koji određuje kada će nešto izači ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne sviđa mi se igra,prije svega zato što je čista kopija cod-a 4 u ww2 okruženju.Skoro sve je isto,multiplayer nije zabavan i mape su prevelike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Imam problem cudne prirode, instalirao cod, sve podesio potrebno, i kliknem na solo/new game i nista mi se ne desava samo da izaberem nivo tezine, i kad ga izaberem opet isto vrati mi na newgame/mission select, i nikako da pocne igra ![]() ![]() ![]() Molio bih za pomocccccc |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kod mog kolege potpuno isti problem dok kod mene pici ko lud i meni je igra odlicna, bas kao sto neko rece kopija cod-a 4 ali u ali drugi rat bas odlicno.
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Jebate ovo je izašlo ![]() Pa u kurac di ja živin...iden kupit na brzinu ![]()
![]() |
#688 | |
Guest
|
Da malo razbijem monotomiju. Meni igra radi out of the box na E5200 + 4850 u 1920x1080 sa AA i AFom na maksimumu bez stekanja. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|