| 
 | |||||||||||
|  13.11.2008., 01:57 | #2 | 
| Vozi katru :)) Datum registracije: May 2003 Lokacija: Rijeka 
				 | Jesi probao sa Media Portalom? Čini mi se da sam čitao po forumu da ljudi imaju tu karticu.. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  14.11.2008., 19:49 | #4 | 
| Guest 
				 | Mozda da koristis neki drugi program za satelit, a da ti se samo pokrece automatski iz nekog media centre (ne mogu vise pomoc posto ni sam nisam nasao zadovoljavajucu jos kombinaciju) Offtopic: Imam Intel E5200 proc i 4 gige rama. Jel to do mene samo ili je taj Media Portal toliko prokleto spor. | 
|   | 
|  14.11.2008., 21:02 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Ja koristim meedio i dvbviewer. Moje preporuke su ti za Dvbviewer. ima bolji osd od progfdvb-a, a sto je njabolje sam dvbviewer se moze koristiti kao HTPC software samo sto nema bogate opcije kao meedio 
				__________________ jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! | 
|   |   | 
|  15.11.2008., 21:43 | #7 | 
| Registered User Datum registracije: Dec 2007 Lokacija: Vodice 
				 | MediaPortal ti podržava, imam Skystar 2 HD, i uredno ti podržava. Posto se prebacujem na Meedio, imaš meedio ultimate instalaciju u kojoj izabereš Mediaportal TV3 engine integration (client), i trebao bi i u meediu gledati programe sa ss2 kartice. Pozdrav | 
|   |   | 
|  23.11.2008., 13:02 | #9 | 
| Registered User Datum registracije: May 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | Na svom htpc-u (vidi moj komp) koristim dvbviewer+vplug  za dvb-t i dvb-s. Imam instaliran i meedio ultimate koji mi se jako sviđa kao front end ali nisam uspio uključiti dvbviewer u meedio. Ima li itko da mu navedena kombinacija radi, ili neku drugu kombinaciju media centra s dvb softwareom radi? | 
|   |   | 
|  23.11.2008., 14:52 | #10 | |
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 Evo kako ubacujes shortcut u meedio za igre. ista procedura je i za dvbviewer. Stavis ikonu i kada hoces gledati TV pokrenes dvbviewer. kada si gotov zgasis. Naravno daljinski ti mora biti podesen i u dvbvieweru 
				__________________ jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  23.11.2008., 15:22 | #11 | 
| Registered User Datum registracije: May 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | Hvala na brzom odgovoru ! Javim se kad isprobam. Pozdrav Davor | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas