|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Slušalice Sennheiser HD 415 i zvučna kartica problem
Nabavio sam danas navedene slušalice i kako nemam neki hifi sustav da im čujem pravi potencijal spojio sam ih na integrušu ALC882 i zvuk je totalni užas, kao neki jeftikaner od 11.99Kn, baseva nema, a visoki vrište. Onda sam ih ubo u line-out od remote-a, od Logitech zvučnika Z3, i zvuk je miljama bolji pa mi nije jasno kako je zvuk tako jadan kada se spoje direktno na zvučnu karticu, a ok je preko remote-a od zvučnika? ![]() EDIT: spojio sam ih sada na iRiver T10 i zvuk je isto tako dobar, još se i dan danas znam zapitati kako to moje malo govanjce ima dobar zvuk u odnosu na ostale mp3 playere. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 10.11.2008. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zasto bi te popljuvao ? Puca meni ona stvar na sto ih ti imas spojene. Uostalom i sve si sam zakljucio. ja kad sam spajao hd202 na audigy zvuk je bio koma, na auezentechici je vec bio super, na z2300 je bio jos bolji. A sad kad ih spajam na amp nemoram ni pricati kakva je razlika... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
JDM
|
Citiraj:
em je stereo, em ima izlaz za sluske, em je cijena tu negdje. Kasnije to sve piknes na neki amp i milina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Šta misliš da je bolje uzeti externu? Kako to da je takva razlika kada spojim slušalice direktno na zvučnu i preko Logija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
JDM
|
Citiraj:
Najvjerojatnije imaju nekakav amp unutra mali koj to tjera. ja sam ostao sokiran na z2300 razliku izmedju spojenih sluski na njega i na audigy (ako se nevaram tada je bila u pitanju ta kartica). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |