PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Slušalice Sennheiser HD 415 i zvučna kartica problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=126193)

Dr. Beast 10.11.2008. 21:19

Slušalice Sennheiser HD 415 i zvučna kartica problem

Nabavio sam danas navedene slušalice i kako nemam neki hifi sustav da im čujem pravi potencijal spojio sam ih na integrušu ALC882 i zvuk je totalni užas, kao neki jeftikaner od 11.99Kn, baseva nema, a visoki vrište. Onda sam ih ubo u line-out od remote-a, od Logitech zvučnika Z3, i zvuk je miljama bolji pa mi nije jasno kako je zvuk tako jadan kada se spoje direktno na zvučnu karticu, a ok je preko remote-a od zvučnika? :stoopid:

EDIT: spojio sam ih sada na iRiver T10 i zvuk je isto tako dobar, još se i dan danas znam zapitati kako to moje malo govanjce ima dobar zvuk u odnosu na ostale mp3 playere. :) Sada čekam Fleksa da me popljuva koji je grijeh spojiti te slušalice na komp. :banana:

Fleks 10.11.2008. 22:02

Zasto bi te popljuvao ?

Puca meni ona stvar na sto ih ti imas spojene. Uostalom i sve si sam zakljucio.

ja kad sam spajao hd202 na audigy zvuk je bio koma, na auezentechici je vec bio super, na z2300 je bio jos bolji. A sad kad ih spajam na amp nemoram ni pricati kakva je razlika...

Dr. Beast 10.11.2008. 22:07

Onda bi jedino valjalo nešto ovako staviti u škatulu pa spojiti sluške, a kasnije može poslužiti i za playanje na amp, FLAC naravno. :) Ili imaš neki bolji suggestion?

Fleks 10.11.2008. 22:21

Citiraj:

Autor Dr. Beast (Post 1189046)
Onda bi jedino valjalo nešto ovako staviti u škatulu pa spojiti sluške, a kasnije može poslužiti i za playanje na amp, FLAC naravno. :) Ili imaš neki bolji suggestion?

Kupi si 0202 eksternu i bok. To ti je bolje rijesenje, a cijena je tu negdje.

em je stereo, em ima izlaz za sluske, em je cijena tu negdje.

Kasnije to sve piknes na neki amp i milina.

Dr. Beast 10.11.2008. 22:57

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1189057)
Kupi si 0202 eksternu i bok. To ti je bolje rijesenje, a cijena je tu negdje.

em je stereo, em ima izlaz za sluske, em je cijena tu negdje.

Kasnije to sve piknes na neki amp i milina.

Šta misliš da je bolje uzeti externu? Kako to da je takva razlika kada spojim slušalice direktno na zvučnu i preko Logija?

Fleks 10.11.2008. 23:25

Citiraj:

Autor Dr. Beast (Post 1189093)
Šta misliš da je bolje uzeti externu? Kako to da je takva razlika kada spojim slušalice direktno na zvučnu i preko Logija?

je. bolje je uzeti eksternu.

Najvjerojatnije imaju nekakav amp unutra mali koj to tjera. ja sam ostao sokiran na z2300 razliku izmedju spojenih sluski na njega i na audigy (ako se nevaram tada je bila u pitanju ta kartica).

Dr. Beast 10.11.2008. 23:28

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1189128)
je. bolje je uzeti eksternu.

Najvjerojatnije imaju nekakav amp unutra mali koj to tjera. ja sam ostao sokiran na z2300 razliku izmedju spojenih sluski na njega i na audigy (ako se nevaram tada je bila u pitanju ta kartica).

Da, biti će da je to. Thanx na prijedlogu, let it be 0202. :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43.