|
![]() |
#451 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Vidim kak pratiš ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=184
![]() |
#452 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Inače dobra stvar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#453 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jos kad bi bilo kompatibilnih ploca sa EFI-em kupit ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#455 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
imam mali problemcic prilikom instalacije iDeneb 10.5.5 bootam s dvd-a pokrene se intalacija dode do onog djela di me pita gdje zelim da mi instalira mac os x,i dole u polju di bi morale biti opcije da odaberm gdje ce se instalirati mi je prazno i nemogu nastavit bez toga,jel neko mozda zna kako to rjesit? konfa je iz siga.. |
![]() |
![]() |
#456 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
#457 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#458 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
#459 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ajde...spržim na drugoj prži i radi, instaliram, zdrobi mi grub, nemrem butat jer nisam del active partition....dignem xp, partition manager i skužim da su mi nestale linux i swap particija!! wtf? Sad sam pukel, zdrobil sve particije napravil dodatne primarye za linux i osx..sad opet instaliram osx, pa vratiti image od ubuntua.... hebemti jabuku! idem se van napit, nemrem mislit trijezan.. TBC... Edit: evo, uspel sam! Dela dobro, grafa, lan, wlan, BT.. rade, jedino sam zaboravil odabrati driver za zvučnu. Dal se to može naknadno složiti?
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 09.11.2008. u 22:03. |
![]() |
![]() |
#460 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja sam zvučnu naknadno instalirao, samo našao odgovarajući kext i dodao ga. Imam Kalyway 10.5.1 instaliran na mom kompu. Sve radi super osim grafičke. Imam HD4850 za koju nemogu nać kext. Navodno još nije izašao, pa me zanima da li netko ima neke informacije glede toga.
#461 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
u can see here 4800 series device-ids, find other. |
||
![]() |
![]() |
#462 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Evo sad bio malo na OS X-u konačno sve podesio mrežu,zvuk,slika sve štima... Još samo stavit CS4 i Final cut i to je to ![]()
#463 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#466 | |
Pauk mrežar
|
Citiraj:
![]() |
#469 | |
Pauk mrežar
|
Puno hvala. ![]() Probat ću kad uhvatim vremena, nadam se da će upalit. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#471 | |
Pauk mrežar
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#472 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
misliš da bi išo radit to da mi se neda?!?!? dalo mi se imo sam jaku želju, ali...žleja je nestala vjerujem da imam vrlo podržan hardver P35 sve SATA 3870 i ne znam kaj imam proučavat ak mi već zajebe pri instalaciji, ili ako instalira a ja izabrao sve drivere kaj treba ne radi opće |
|
![]() |
![]() |
#473 | |
Banned
|
Citiraj:
Negdje griješiš sigurno. ![]() Što se tiče finalnog užitka evo par stvari koje bi volio napravit: LINK i LINK2 |
|
![]() |
![]() |
#474 | |
Pauk mrežar
|
Frend ima P35-DS3 i nemože instalirat OSX. Jednostavno neide, ali je našao na netu da bi pomogao novi BIOS. Probaj to. No njemu ni sa novim BIOSom nije radilo tako da sam ja na svojem kompu instalirao OSX na njegov disk i kad smo ga ponovo ukopčali kod njega sve je radilo ![]() Tako da može bit da je do HWa... Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#475 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To što neka ploča ima P35 chipset nije odma i garancija da će sve radit Ovisi od ploče do ploče Zato je bolje prvo otić na Insanelymac i pogledat kaj ekipa ima, probat progooglat ima li kombinacija željene ploče i OSX86ice Isto tako ako ne znate kaj radite radije uzmite zaseban disk na koji ćete za probu instalirat OSX
#476 |
Pauk mrežar
|
#479 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
#480 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|