|
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() |
#693 |
I´m CREEPING DEATH !!!!
Datum registracije: Dec 2007
|
Dali je netko imao problem u Assasins Creedu da nije čuo govor likova, npr. ne čujem razgovor razgovor doktora i glavnog lika odmah na početku igre kad se digne iz Animusa nakon neuspješnog sinkroniziranja, itd, svi zvukovi se čuju normalno samo se ne čuje razgovori, tj dijalozi- kad mi se netko obraća, čak se čuju i razgovori ljudu na ulicama, par puta se čulo al samo par riječi i onda opet ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | ||
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
na prosloj stranici... a nije ti se dalo traziti ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
samo jedno pitanje, mozda ima odgovor ali je 24 stranice postova u pitanju. dobih od prijatelja dvd od creda, i instalirao, i radi 5/5. ali je problem sto sam htio pokrenuti preko image-a, i napravio image, i loadam u daemon toolsu. medutim, no cd in cd device, please insert cd bla bla. jel zna mozda tko kako i dal se to moze rijesiti bilo kako? zahvaljujem
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
E drustvo, jel imao iko problema u Damasku.. Naime kad dodjem u taj grad mogu da igram igricu cca 10 min i onda zastopa tj. srusi se totalno. Nasao sam neki patch 1.02 na netu al ne pomaze.. Pa ovaj ak nek ima resenje please post it. poZdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
assassins creed 2 kratki video: http://kotaku.com/5273220/sieve+like...ins-creed-vids odmah ispod je i video za splinter cell conviction |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
EDIT: Vidim sad da je i Izet Fazlinović imao taj problem (post #688), ali njegovo riješenje meni ne pomaže, tako da ne znam.... EDIT: Riješeno. Reinstalirao zvučnu i grafu, i sad opet radi bez greške. Jedno od toga je pomoglo. Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 06.06.2009. u 00:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() evo ovako imam assassins creed igru i sve mi spila super igram ju cjeli dan al imam jedan estetski problem... dok mi likovi pricaju (pa tako i ja) nisu uskladjeni zvuk i grafika ... znaci audio on sve izbrblja a ovaj grafcki jos prica cca 30 sec i to mi jaaako vremenski uspori igricu pa kako da taj sh*t rjesim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Igra je fenomenalna preso sam je ,samo me sad zanima kad sam je preso sad sam memory block 7 i sad sam se mislio vratit da skupim sve zastave i templare da sve ubijem,a mogu se samo vratit na odredeni block gdje sam sva investig obavio i sad me zanima kako cu se vratit na memory block 3 locked mi je zato jer nisam sva investg obavio kako da otkljucam to kako se mogu vratit i kako sad da skupim sve zastave i obavim ta preostala investg da mi sve bude otkljucano.HVALA UNAPRIJED. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|