|
![]() |
#632 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#634 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jahanje mozete preskociti kada jednom odete u taj grad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Kada sam prvi puta vrtio igru prije nekih 4 - 5 mjeseci, radila je na high sa spustenim AA i shadowima i radila je ok. Malo je laggala, ali je bila igriva. U medjuvremenu sam srusio windowse i instalirao nove, stavio ponovno assassina, evo prekjucer. Gle cuda, stavio sam sve na low rezu na 640 i igra steka. Znaci nije da lagga nego brejka. Provjerio sam sa speedfanom temperature i dobio dosta cudne rezultate pise da mi je core 87 stupnjeva sto je gotovo nemoguce. Ne znam kako se to moglo dogodit kada mi je sve bilo ok kada sam je prvi puta igrao, cemu sada to brejkanje. Da na Cod 4 kada duze igram TDM isto sranje ne lagga nego brejka!?!?! Ima li tko neko rjesenje ili neku dijagnozu!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Vjerojatno je riječ od driverima za karticu. Probaj očisiti drivere sa Driver Cleanerom i ponovno snimiti najnovije ili 1 verziju starije drivere. Vjerujem da se nekaj sprčkalo tokom instalacije istih, znaju se takve stvari desiti, pogotovo ako lošim redosljedom instaliraš sustav nakon formatiranja kompa. A mnogi ljudi zanemarju ispravan redosljed osposobljavanja sustava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() E jel znas kako sam sada sretan, ako ti nisi car, ne znam tko je. ![]() E radi bolje nego ikada, haha, thx man! Ulijepsao si mi praznike. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Banned
|
haha, e ovo moram postat. Igram pola sata bez trazanja sve radi, ono jebenica i onda odjedanput opet trzavica. Ne znam koji me k to zajebava. Ali pocinje mi lagano dizat zivac... Jbt poludit cu i bacit cu ga kroz prozor, popije mi zivce komp... ![]() Ne kuzim kako moze pola sata radit jebeno i onda pocet brejkat!?!?!?! To samo moj meni u inat.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
A možda ti je grafička kartica malo pre slaba za ugodan gameplay? 8500 je rang uredske kartice sa dx10 podrškom ![]() Jedino ti ostane reinstalirati igru, ako ne pomogne, onda znaš da nema spasa. PS: Ili se eventualno možeš javiti Razeru da ti OC-ne proc i grafu tak da Crysis teraš u dx10 modu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#645 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa prođi taj dio igre...tih prvih 10-15 minuta, zar je to tak puno? ...poslije je normalno...i s vremenom skuzis zasto je to bilo tak na pocetku igre...odnosno da igra nije samo neka povijesna avantura, nego je vise SF avantura sa flashbackovima.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#652 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Hmmm... čuo sam da ta igra nekad (mada rijetko) ima problem na Visti sa sinkronizacijom govora, tj, govor kasni i to, no ima neki fix za taj problem, ali kak vidim ti imaš XP, jel od početka tako ili se problem pojavio kasnije? (Ili je ovo prvi put da ju igraš ![]()
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Problem je od pocetka, a prvi put je igram. Da, 32-bitni XP je. Zapravo sam samo u jednom trenutku imao govor, i to kad se pojavim u "gradu", nakon tutoriala i nakon drugog dijela tutoriala gdje se ide kroz nekakvu pecinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
s tim u dijalozima imam i ja problema ! moram to pokusat ! ![]() inace mi se svida igra, mozda se malo ponavlja ali je ok ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam bio sretan kad sam na 7900GT vidio da mi na pocetku ide sasvim glatko na 1024x768 i skoro svim detaljima na high kad sam dosao na neki veci prostor ili u neki veci grad morao sam rezu spustat na 800x600 i detalje skoro rezat na min za neko normalno igranje i nakon toga bas nisam bio sretan ![]() glavni razlog sto sam bio nabavio 8800GT je bila ta igra, nakon sto sam prosao igru rijesio sam se grafe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
samo da pitam... kada se taj Acceleration stavi na Standard, dali se gubi (u bilo kojem smislu) kvaliteta zvuka ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|