|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
istina napokon sam odlućio idem s paladinom igram na privatnim sada tbc jer nema ih puno na wolk beta |
|
|
|
|
|
#32 |
|
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Samo da pitam dal ste probali LotRO? Da se neko ne bi uvrijedil sa mojim prijašnjim postom: WoW je za moj pojam prešaren i preplastičan da bi izgledal ko neka ozbiljna igra.
|
|
|
#33 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Grafika i izgled ne definiraju (ne)ozbiljnost neke igre. LOTRO sam probao i od plaćenih bih ga svrstao pred kraj ljestvice. Totalno razočaranje ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
WoW sam probao i od plaćenih bih ga svrstao pred kraj ljestvice. Totalna smijurija. S druge strane LOTRO igram preko godine dana i jedna je od najboljih igri. Probao sam gomilu free MMO-a i svi me razočarali i dosta koje se plaćaju s istim rezultatom. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Na žalost, kao ljubitelj Tolkiena, LOTRO me totalno razočarao. WoW je najdorađeniji glede party play-a, end game-a, a meni je osobno bio najzanimljiviji i dok sam buildao lika do kraja. Na žalost, pošto nemam više vremena, ne želim plaćati pretplatu, pa igram Archlord i malo Rohan. Niti jedna ni druga ni do koljena WoW-u (a ni LOTRO mu nije niti do koljena, jedino što igrača zajednica WoW-a već svima ide na k.).
|
|
|
#39 | |
|
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
perfect world international - bespla i zacudio bi se koliko dobru grafiku ima (i ne, ne vrijedi ti gledat youtube filmice, zato sto svaki od njih graficki suxa) i koliko je ispolirana igra a evo i action mmorpg (teski naglasak na PVP) sa cryengine2 (engine koji pokrece crysis) http://feature.mmosite.com/content/2...136040,1.shtml inace ne preporucam ti niti jedan mmo, posto vecina njih izaziva ovecu ovisnost i kad se jednom ufuras u igru tesko je odustati |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Premium
|
Citiraj:
P.S: os ti igrat to da imam kompica u igri.Lepi ženski likovi .Jos unreal 3 svaka cast NCsoft.Jos nijedna me igra nije ucinla ovisnim ova bi to mogla |
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Banned
|
Citiraj:
ali perfect world je inace ne bih ti savjetovao da kupujes ijedan mmorpg prije nego sto si ga probao mozes probati wow trial (2 tjedna) i eve online (10 dana ako se ne varam) ja sam probao obje te igre i nisu mi se svidjele (pogotovo eve online) probaj neki od tih besplatnih mmorpgova pa ako ti se svidi koncept istrazuj i druge www.mmosite.com ima listu mmoa koji se placaju i onih koji su bespla pa istrazuj tamo malo dok ti nesto ne zapne za oko ali svi ti mmorpgovi ti dodju na isto 90% igre se svodi na grindanje a ostatak na dungeone partije i pvp ono, nekima je to zabavno ali koncept brzo postane naporan ali ako si bas zagrizao, toplo ti savjetujem perfect world international bespla je, ima pun k sadrzaja, nema loadanja u igri (cijeli svijet je jedna ogromna mapa), imas siege wars, imas internet radio integriran u igru (i igraci mogu sami birati koje pjesme zele slusati na njemu), dosta igraca iz hrvatske, itd zacudio bi se koliko su ti besplatni mmorpgovi u biti dobri |
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Premium
|
probo sam perfect world nesto mi je presvjetal i neke bube za ubijat .![]() Cekam da izadje trial za warhammer online il privatni server da probam da ne bacim novce ko na guild wars .Ak ima neko buddy key il nes da probam bio bih zahvalan ![]() |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Banned
|
tako ti je u svakom mmorpgu, pa cak i u wow uvijek na pocetku ubijas neke blesave bube Citiraj:
guild wars je u vrhu sto se tice mmo igara i stvarno mu je tesko naci mana.. |
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sta buddy key jel a cul sam da connan nije nekeaj al svaka igra zasluzuje da je se barem proba .Al nekako me vuce war al encu bez probe nist kupit sigurno |
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
je, mene je GW jos najduze drzao. probao sam i wow, silkroad, eve... i od tih ostalih mi se povrh GW-a jos najvise dopao EVE. pravi cisti mmo, odigrao sam 14 dana trial i odustao. sto zbog cijene prepaida i zbog velike kompliciranosti. (nije da sam glup, ali opet.... )wow... nekako pre djeciji. jako glup pocetak. itd. od tih masivnih cekam GW2. ali mislim da nece biti kao prvi ! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja bi ti preporucio bolje WoW...a sad ti kako hoces,na tebi je odluka. |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Banned
|
evo ti trial na wow https://signup.worldofwarcraft.com/trial/index.html meni se osobno uopce ne svidja stih igre ako ti je smetalo ubijanje buba u perfect world, onda ce te i ovdje. |
|
|
|
![]() |
|
|