Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.08.2008., 23:03   #1
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Koji mmo kupit

Koji mi mmo preporučate da kupim ima ih tolko da se nemogu odlučit wow aoc neznam koji kupit molim preporuke
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 01:01   #2
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Niti jedan.
Demon Hunter je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2008., 01:06   #3
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor Demon Hunter Pregled postova
Niti jedan.
kao to misliš nema danas ni jednog poštenog mmo koji je free pa eto ja reko idem to malo probat al koji uzet razmišljam između ova tri wow lotro aoc
ali mogu i drugi
Staro 03.08.2008., 13:12   #4
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
AoC uzmes

Evo vidi, imas tu jedan
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=115041
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 13:50   #5
gamesplayer
Smetlar!!!
Moj komp

gamesplayer's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
ja isto preporucam niti jedan,ili guild wars

gamesplayer je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2008., 14:40   #6
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

aoc nema trial a niko neda buddy key ko meni aoc buddy key ja njemu guild wars buddy key
Staro 03.08.2008., 16:13   #7
Demon Hunter
Registered User

AoC sam samo vidio, nisam probao.
LOTRO ti definitivno ne bih preporučio.
A WoW? Osobno ga igram već 2 godine. No ukoliko nemožeš izdvojit svaki dan barem 2 sata onda ga bolje zaobiđi. Ukoliko možeš - preporučam ga.
Staro 04.08.2008., 10:05   #8
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
AoC sam samo vidio, nisam probao.
LOTRO ti definitivno ne bih preporučio.
A WoW? Osobno ga igram već 2 godine. No ukoliko nemožeš izdvojit svaki dan barem 2 sata onda ga bolje zaobiđi. Ukoliko možeš - preporučam ga.
a ako se odlučim za wow jel moram kupit wow i tbc ili wow a tbc skinem s njihove stranice i jeli mi vrijedi accaount sa wow na tbc.
Staro 04.08.2008., 10:38   #9
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Probaj Archlord, full ti je free! I client downloadnes sa njihove stranice...
A od ovih, WoW ili AoC, ah ovisi kaj voliš grafiku ili igrivost... AoC ima brutalnu grafiku, a WoW igraju svi na svijetu i to je jednostavno naj igra svih vremena!
lordVerdranius je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2008., 10:39   #10
Demon Hunter
Registered User

Pri instalaciji WoW-a kreiraš Account koji zatim samo uneseš pri instalaciji TBC-a.
I da, moraš kupiti oboje. I mogu reć da je trenutna cijena i više nego povoljna - 200kn za Battlechest (WoW + TBC + razne knjižice i sl. za fanove) u Algoritmu. I ne zaboravi da sa aktivacijom Accounta dobivaš besplatnih mjesec dana igranja
No potreban ti je ili bon za 60 dana ili kreditna/Visa Electron kartica da bi aktivirao tih mjesec dana.

EDIT: Archlord je ok igra, no definitivno je nebi igrao bez redovitnog partnera. A i onda se cijela igra svodi samo na grind-grind-grind -.-
A između AoC-a i WoW-a ima puno bitnijih razlika od grafika
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.08.2008., 10:53   #11
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Pri instalaciji WoW-a kreiraš Account koji zatim samo uneseš pri instalaciji TBC-a.
I da, moraš kupiti oboje. I mogu reć da je trenutna cijena i više nego povoljna - 200kn za Battlechest (WoW + TBC + razne knjižice i sl. za fanove) u Algoritmu. I ne zaboravi da sa aktivacijom Accounta dobivaš besplatnih mjesec dana igranja
No potreban ti je ili bon za 60 dana ili kreditna/Visa Electron kartica da bi aktivirao tih mjesec dana.

EDIT: Archlord je ok igra, no definitivno je nebi igrao bez redovitnog partnera. A i onda se cijela igra svodi samo na grind-grind-grind -.-
A između AoC-a i WoW-a ima puno bitnijih razlika od grafika
ok al jel se isplati pošto sad izlazi wrath of the lich king ili kako već
i neznam koju klasu pa ako mi možeš neku preporuči što si ti koja klasa i rasa i server tako da imam nekog ingame zanima me imali mage puno aoe spellova
Staro 04.08.2008., 11:24   #12
Demon Hunter
Registered User

WotLK izlazi krajem godine. A 3-4 mjeseca su ti i više nego dovoljna da digneš lvl70 lika.

Odabir klase ovisi o puno toga...
Prvo se moraš odlučit za aspekt igre - PvE ili PvP? Ili možda oboje?
Zatim za playstyle - voliš li Melee DPS (Warrior, Rogue), Range DPS (Hunter), Caster DPS (Mage, Warlock), ili Healer/Hibrid klase (Priest, Shaman, Paladin, Druid)?
Ukoliko ti nešto nije jasno vezano uz Hibrid klase slobodno pitaj
Tek onda slijedi odabir rase i na kraju odabir strane (Horde vs Alliance).

I da, mage je glavna AoE klasa u igri.
Staro 04.08.2008., 11:32   #13
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
WotLK izlazi krajem godine. A 3-4 mjeseca su ti i više nego dovoljna da digneš lvl70 lika.

Odabir klase ovisi o puno toga...
Prvo se moraš odlučit za aspekt igre - PvE ili PvP? Ili možda oboje?
Zatim za playstyle - voliš li Melee DPS (Warrior, Rogue), Range DPS (Hunter), Caster DPS (Mage, Warlock), ili Healer/Hibrid klase (Priest, Shaman, Paladin, Druid)?
Ukoliko ti nešto nije jasno vezano uz Hibrid klase slobodno pitaj
Tek onda slijedi odabir rase i na kraju odabir strane (Horde vs Alliance).

I da, mage je glavna AoE klasa u igri.
jeli se isplatilo plačati wow
i da zašto više svi govore da je horda bolja od alliance
Staro 04.08.2008., 11:36   #14
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Horda je zakon! Alliance is GAY! just that :P
Gle, ako hoćeš kupi si AoC, nećeš požaliti, igra je zakon... Ako više voliš sam upravljati likovima onda ti je AoC zakon, odlična borba, genijalna grafika, igrivost onak, dobra, likovi i karakteri odlični, ma OK je to igra!
No neznam jeli bi ga mogao halati sa PC-em iz moj komp...
Svakako probaj Archlord, jer on ti je besplatan uvod u ovo sve...
A imaš i Trial verziju WoW-a 10-dana na njihovoj stranici, pa downloadaj i to, da vidiš jeli ti paše takva igra ili ne!!!
Imaš ovdje: http://teaser.wow-europe.com/
A ako u tih 10 dana dodješ na neki veći lvl i oćeš nastaviti igrati sa tim likom onda samo kupiš original WoW, bilo koji i upišeš šifre za account i nastaviš igrati sa onim TRIAL account koji sada više nije trial nego je normalan!
A ako hoćeš mogu ti dati Buddy key za AoC, ali probaj onda od nekog nabaviti instalacijske DVD-e za njega ...
Staro 04.08.2008., 11:41   #15
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor lordVerdranius Pregled postova
Horda je zakon! Alliance is GAY! just that :P
Gle, ako hoćeš kupi si AoC, nećeš požaliti, igra je zakon... Ako više voliš sam upravljati likovima onda ti je AoC zakon, odlična borba, genijalna grafika, igrivost onak, dobra, likovi i karakteri odlični, ma OK je to igra!
No neznam jeli bi ga mogao halati sa PC-em iz moj komp...
Svakako probaj Archlord, jer on ti je besplatan uvod u ovo sve...
A imaš i Trial verziju WoW-a 10-dana na njihovoj stranici, pa downloadaj i to, da vidiš jeli ti paše takva igra ili ne!!!
Imaš ovdje: http://teaser.wow-europe.com/
probo archlord nijemi nešto također probo inegdje 20setak drugih f2p igra i sve je šrot pa reko ajde ako može cjeli svijet plaćat mogu i ja
wowašima to sad dođe ko režije što ne
e a zašto svi misle da je horda najbolja po čemu je bolja od aliance i koja si ti rasa i clasa i server
jesi ikad igro na rp serveru
ja ćuo na jednom forumu da jedan patuljak opisu u opisu svog lika na rp serveru kako se borio sa zmajem i ozljedio nogu i on nikad u igri nije skočio a bilo je zabavno nji četri bježe od 6 hordinih igrača svi preskaču ograde i ostalo a on ih zaobilazi
Znači kad uzmem wow battlechest upišem kod s kutije i napravi accaount.
i kako se wow plačo koji sve načini putem telefonskog računa il kako ja radije nebi da dajem kreditnu.

Zadnje izmijenjeno od: Wolfblade. 04.08.2008. u 11:53.
Staro 04.08.2008., 11:55   #16
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
hebes wow !

to je meni zatupljujuce.
ako hoces masivnost i pravi mmo uzmi EVE !
imas trial, skini sa njihove sluzbene stranice i peri.
evo moja top 3 mmoa.

1. guild wars
2. EVE
3. wow

ako bas hoces wow..... uzivaj !

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2008., 11:56   #17
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Ne kužim te niš kaj sni napisao ovo o "patuljku" ali OK...
Gle, Horda i Allianca isti vrag, nema bolje ili gore, sve ti je to isto, mora biti isto...
Jedino kaj Allianca ima mutave Dwarfove i Gnomove koji su užasno mali i teško ih je vidjeti ili stisnuti sa mišem na njih... Al ono Kill em!
Horda, a eto imaju zakon likove, fora su... Neznam, jednostavno su mi zakon, te tako i većini WoW playera...
Na RP-u nisam igrao, no igrao sam i na PVP i PVE, i definitivno PvP rula! Svakako probati!
No ako se odlučiš za AoC, nemoj ni probati PvP jer ćeš popi***, i biti će ti dosadno igrati!
Guild Wars je jadan, igrao sam sve dijelove njega i dosadan je... Grafika je šrot, rasa nema, samo Humani, BORING!
Ili probaj Warhammer Online, ili dosadni LOTRO sa užasnom grafikom
Staro 04.08.2008., 12:31   #18
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor lordVerdranius Pregled postova
Ne kužim te niš kaj sni napisao ovo o "patuljku" ali OK...
Gle, Horda i Allianca isti vrag, nema bolje ili gore, sve ti je to isto, mora biti isto...
Jedino kaj Allianca ima mutave Dwarfove i Gnomove koji su užasno mali i teško ih je vidjeti ili stisnuti sa mišem na njih... Al ono Kill em!
Horda, a eto imaju zakon likove, fora su... Neznam, jednostavno su mi zakon, te tako i većini WoW playera...
Na RP-u nisam igrao, no igrao sam i na PVP i PVE, i definitivno PvP rula! Svakako probati!
No ako se odlučiš za AoC, nemoj ni probati PvP jer ćeš popi***, i biti će ti dosadno igrati!
Guild Wars je jadan, igrao sam sve dijelove njega i dosadan je... Grafika je šrot, rasa nema, samo Humani, BORING!
Ili probaj Warhammer Online, ili dosadni LOTRO sa užasnom grafikom
Meni je super otić u outland u stronhold i gledat kako horda napada a naši ćuvari ih tamane a ja ih sa aoe spelovima onda mi je super ko neki film narnia recimo trolovi orkovi bikovi a ja sa zidina spelovima ajme šta smo se najli janjetine
Staro 04.08.2008., 12:32   #19
Pajser
Universal TooL

Pajser's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Moj prijedlog je da ako vec imas GW strpi se do izlaska GW2, u međuvremenu ako ti se grinda igraj AL.
Pajser je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2008., 13:16   #20
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Wolfblade Pregled postova
jeli se isplatilo plačati wow
Da
Citiraj:
Autor Wolfblade Pregled postova
i da zašto više svi govore da je horda bolja od alliance
To je istina, a razlog je cisto psiholoski:
Vecina ljudi su "njubare" i poistovjete se sa likom(grade lik prema svojim zeljama kao oni zele izgledat), te prema tome zele biti na strani dobra protiv zla i sl. sranja(Human, Patuljak, Elf), zato alianca ima dosta vise igraca, ali ako gledas prosjek (broj igraca/Pro igraci) horda rula, ja osobno znam 4 Pro igraca(BT gotov, SW 3-4 boss) i svi imaju Maina i+ par altova na Hordi.

Alianca ima isto fenomenalnih guildi i igraca ali jedostavno ima previse nabina i kretena(ima ih i na hordi ali manje) zbog kojih ja vise ne igram 2g.
Uglavnom nisam cuo za guildu koja ide u SW a ima clanove mladje od 16g.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2008., 23:41   #21
Punio4
Premium

Punio4's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Pričekaj GW2.
GW1 ne bih preporučio jer je community postao očajan, a i sama igra kronično neizbalansirana, te se sve fura na 5 flavoura.

A ostali MMO-i? 100 kn mjesečno da gledam brojkice kako skaču dok si napokon ne mogu priuštiti onaj level OVER NINE THOOOUSAAAND oklop, i onda više nemaš kaj za radit.
Punio4 je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2008., 00:11   #22
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
ko će čekat gw2, još ne znaju ni sami developeri datum izlaska

wow sam igrao dosta vremena, i što je je, jedna je od najboljih igara uopće. ali ako ipak želiš više eye-candyja (i ako imaš dosta jak komp) preporučio bih ti aoc. jer wow je igra izašla 2004. i stvarno ju je vrijeme pregazilo, bar što se grafike tiče.

mene zanima kad će world of starcraft s podrškom za dx10/11
d0X je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2008., 00:38   #23
Neampojma
Premium
Moj komp

Neampojma's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nemoras kupit i TBC
Kupis samo prvi i kad se regas i ukucas key dobis mjesec dana besplatno..ako nekupis TBC onda mozes samo do 60lvla nemozes u outland ugl nemozes imat blood elfove i to al ih moz vidit nemoz uzet nove profesije al mozes uzet te iteme ko je neko napravio.....ugl mozes bez problema igrat samo sprvim samo za probu ak ti se svidi uzmes tbc...
Neampojma je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2008., 01:17   #24
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Nedavno sam bio u slicnoj dilemi. Brat, frend i ja odlucili smo da nismo dugo nista igrali zajedno pa idemo naci neki MMO. Krenuli smo od najnovijeg. Od Age of Conana.
Brat je kupio AoC online no nije mogao uci u igru tjedan dana jer su imali nekih problema sa aktiviranjem novih accaunta. Sluzbi za korisnike je trebalo jos tjedan dana da posalje automatski mail. Nakon tjedan dana dopisivanja i dva tjedna bez igranja placene igre zatrazio je da mu vrate novac i obrisu korisnicki racun , sto su i napravili. Tako da smo odustali od toga.

Zatim smo skinuli LOTR: Online 10-day trial i Wow 10-day trial. LOTR je odlican. Graficki je bolji od WoW-a no iako sam ljubitelj i filmova i knjiga vise mi se svidao wow. Uz to i igra se cesto rusila pa smo ostali na wow-u. Vec nakon 2 dana triala sam uzeo retail box (115 Kn) i aktivirao ga. Accaunt ti odmah nadograde sa triala na retail i ostanu ti i ti dani iz triala (dakle mjesec + 8 dana u mom slucaju).

Da, igra je stara al to ima i svojih prednosti. Npr.: mozes je bez problema vrtiti na svakoj masini, igra je pokrpana i stabilna, postoji vec masa igraca (10 milijuna preplatnika) ...

Dakle, preporucio bi ti wow trial, ako ti se svidi kupis retail pa imas mjesec i 10 dana, ako i nakon toga igras produzis za 2 mjeseca i ukupno te dode 50 kn jeftinije od Age of Conana (same igre). U meduvremenu ce i AoC aktivirati buddy accaunte i triale te ce ga pokrpati, doci ce i Warhamer online, a i novi dodatak za wow...pa onda vidi sto ces dalje

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 06.08.2008. u 01:32.
E.T. je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2008., 14:44   #25
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Trenutno igram LotRO i nemam zamjerke. Grafički prekrasna (za razliku od WOW šarenila) i sve je dosta vjerno preneseno iz knjiga u igru: likovi (rase), svijet sa svim lokacijama koje se svaki čas nadopunjuju (besplatno, tek sad ide prva ekspanzija nakon više od godine dana)... Dal je LotRO dosadan? Hmmm... ak očeš instant akciju - da. On je malo 'ležerniji' al daleko od toga da nema akcije.
Staro 07.08.2008., 13:58   #26
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

ovako igram malo wow preko privatnih tek da isprobam kako to izgleda i zani ma me koja klasa je najbolja u masovnim bitkama ko battlegraundsima jer mene ko warlocka ili mage odma ubiju pa koja je klasa najboja za masvne bitke.
(možda kuim wow sam kad smislim s kojom klasom krenut nijemi gw nešto)
Staro 07.08.2008., 14:20   #27
Demon Hunter
Registered User

Već smo prošli cijelu priču preko PM-a -.-

Od Caster DPS klasa imaš na izbor njih 5:
Mage
Warlock
Shadow Priest
Elemental Shaman
Balance Druid

Od navedenih 5 "najbolji za masovne bitke" su Mage i Warlock. EOD
Warlock mrvicu više prevladava radi DoT-ova (dmg na neograničen broj targeta) i radi većeg Survavibility-a (Fel Armor + Soul Link).
I nije mi jasno kako si već došao da nekih zaključaka kada nisi ni krenuo igrat igru...
Staro 22.08.2008., 17:47   #28
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Samo jedno upozorenje svima koji misle WoW igrat sa jednim likom:
Blizzard cesto(citaj: svaki veci patch) jednu ili dvije klase znacajno BOOSTa dok neke znacajno unazadi tako da recimo ako je npr trenutno "najaci" PvP Druid za mjesec dana mozda ga "sjebu" i paladin bude "the zabijac".....

Nadje se 500 ljudi i spamaju blizzard dok ovi ne popuste, zalosna istina je da su uglavnom na DMG metrima Rogovi iza Magova, Warlocka, Huntera.......

Ali usprkos svemu ma sta se pricalo po kvartu WoW nema trnutno konkurencije i kako stvari stoje nece je skoro ni dobit.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote
Staro 23.08.2008., 16:16   #29
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Ali usprkos svemu ma sta se pricalo po kvartu WoW nema trnutno konkurencije i kako stvari stoje nece je skoro ni dobit.
WOW je osobno teško šareno sranje i boljih MMO-ova ima samo ih treba iskat.
Staro 23.08.2008., 19:38   #30
Demon Hunter
Registered User

To je tvoje osobno mišljenje
I svatko ima pravo na to.

Osobno sam probao skoro sve moguće MMO-e dostupne kod nas (izuzev Eve i FF, pošto me future fantasy ne privlači). I one besplatne i one koji se plaćaju.
I nakon tih par mjeseci sam se vratio WoW-u
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno