|
![]() |
#452 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
čini mi se da bi moglo bit ok za pogledat ![]() a na double deckeru natpis "wasteing space and causing jams" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Istina, zajeb za nesreću, to je bilo prošle godine. Stvarno je bilo premalo epizoda ove godine ali bitno da kreće poovno. A ako će izaći taj film a uzimajući u obzir da su bili u Japanu nije čudo što ima malo epizoda. Sad sam pogledao trailer od "Thriller"a. Čovijek ima ozbiljnih problema ali bar ima novu frizuru dok vozi meče. ![]() Jeremy was in a head-on collision according to The Mirror: http://www.mirror.co.uk/news/top-sto...5875-20797110/ He suffered minor injuries to his legs, hand and back in the head-on collision during filming for the BBC show. Clarkson, 48, said: “My right index finger looked like a burst sausage, my left shin was fatter than my thigh and my back felt like someone had driven over it with a pile-driver.” ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 14.10.2008. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#455 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=shKzVrHS0bc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Zato ja vozim 128icu. ![]()
![]() |
![]() |
#457 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#458 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
pupo se sigurno zabunio i misli na onu iz 2006-e
btw. za one koji nisu vidjeli, 03.11. novi dvd od clarksona trailer ---> http://www.youtube.com/watch?v=VRPzG22zDjA preluuuuudo ![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
vidio sam ga i u specijalu .... Clarkson - Thriller [2008] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
cek, jeli postoji negdje live streaming Top geara? nekako mi se cini da se to spominjalo u ovoj temi a neda mi se citat ...
![]() |
#462 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Upravo sam napreskokce pogledao thriller... obećavajuće. idem po čips i napadam ozbiljno ![]()
![]() |
#465 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
i pocinje se uzivati punih sat vremena u prvoj epizodi dvanaeste sezone top geara ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Taj Clarkson je cak veci car od mene ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Brat od Đon Vejna
|
Odlican start u novu sezonu! EDIT: da nebi i dalje spoilao !
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 04.11.2008. u 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Je l se to već može "kupiti" ili ipak moram biti pred TVom u terminu kad je on air na BBC-u?
![]() |
#477 |
Brat od Đon Vejna
|
moze se "kupiti" vec 2-3 sata nakon tv prijenosa. Ja obicno kampam na kompu nedjeljom na vecer i cim se pojavi ja "kupujem" i sljedeci dan vec gledam...
![]() |
#478 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
sve ste vi vec dosada rekli, epska epizoda ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
I inace preferiram neke druge emisije jer ovaj egotriper Clarkson previse brije ali u trilleru mi je ODMAH bilo jasno kojim smjerom ce ici sam film(citaj: mass blacenje talianskih auta i dizanje engleskog smeca u nebesa.....) sve po starom, onako popljuvat nissanaGTRa a svi se sjecamo reviewa od prije 6-7mj kad su ga svi dizali u nebesa. PS Englezi ce napravit auto bolji od GTRa kad picka pregrize cavao, a do onda nek dizu Astona, Rolsa i Lotusa u nebesa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|