|
![]() |
#15631 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mrknuo 5 jajci i kisele krastavce za večeru. Jelc, se isplati onda ta mikrovalna ili ne ? Stara mi zazire od mikrovalke, boji je se ![]() Za sendviče imam onaj toster iz Konzuma za 50kn koji mi je najbolja kupovina u životu, al me sad privlači i ta mikrovalna...
![]() |
#15632 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Zeznuto je jer traži jedno vrijeme experimentiranja...za kokice i podgrijat jelo je mrak-ostalo eventualno skuhat rižu ili krumpač, napravit topli sendvič... Ovisi kakva je, ove nove imaju infru, ventove...pa možeš čak napravit koricu i normalno zapeć meso... Uglavnom koliko sam ja polovio za ovih par dana-primarna namjena je brzo podgrijavanje jela. Budem valjda pametniji za mjesec dana, tek sam je počeo koristit.
![]() |
![]() |
#15633 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ovo je zakon Tefal Ultra Compact Grill GC3001. Hočeš peći ćevape, pljeskavice, šnicle, carsko meso (zažari se fino i ne šprica okolo), topli sendvići, tostiranje sendvića u lepinji ili hambi pecivu. Uglavnom zakon stvar. Lagano održavanje. Ploče se jednostavno skidaju i samo ubace u perilicu za suđe. U zadnje vrijeme koristim ga češče od mikrovalke. Ali koristim i mikrovalku WHIRLPOOL AMW 204. Ima gril od 1000 Wata. Odličan aparatić kad se skuže sve tipkice. ![]() Evo i slikica.
![]() |
#15634 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nemoj da te vidim više bez analognog kotačića... http://www.corbis.hr/img/repository/...mw-1771-dw.jpg znaš kak namještam sat na zimsko vrijeme i dužinu mikrotalasanja f00dza? samo okrećem sine, samo okrećem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15635 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja sam mislio da mislis na ovakav motor http://www.tucepi.net/gallery/gallery-gastro/peka3.jpg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15636 |
mrzi zimu
|
AMD - gdje si kupio ovaj tefalov gril i koliko kosta?
![]() |
#15637 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ljudi...najel sam se kak prasac ![]() pojeo sam iz pizzerije Mozzarella slavonsku pizzu evo dvije fotke http://pce.hostili.com/images/D0000869ek.jpg http://pce.hostili.com/images/D00009e913.jpg okus je tak dobar..tak dobro tjesto..tak dobra šunkica..jao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15639 |
Super Moderators
|
![]() |
#15640 |
sto da napisem ?!
|
ja sam klopao čvarke i luk. sad idem u ducan po par guinnessa.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15642 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Negdje u sedmom mjesecu u Pevecu. Cijena je bila oko 350 kn. Dobra je fora da se da otvoriti za 180 stupnjeva i dobije se električni roštilj. I jedna i druga strana imaju plastične posudice za skupljanje viška masti i saftića. Ali još bolje je da pant nije fiksan tak da se može staviti bez problema sendvič debljine do 10 cm i tostirati ga. Imam još uvjek onaj toster za tost sendviće kaj ispadaju trokutići, ali tu stane samo tost za kruh dok se u ovaj bez problema ugura lizika, hamby pecivo, somun ili 3 tost sendvića. Malo prije sam smazao dvije sarme i malo kuhanog špeka. Sad se opijam sa nekom crnom irskom pivom "o'hara's". Okus je tak tak, ali bitno da lupa u glavu. ![]()
![]() |
#15643 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ja se namam čim pohvaliti, 2 komada frenč tousta za cijeli dan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15646 |
Guest
|
Ja idem na cokolino! |
![]() |
![]() |
#15647 |
Super Moderators
|
Ja sam se danas zdravo seljački ukrmio sa pečenim krumpačem na kojeg sam stavio malo špeka i kobasa ![]() Uz to šalatu od kiselog zelja, raženi i puding od čokolade za desert.
![]() |
#15650 |
Super Moderators
|
![]() |
#15651 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ljudovi, ja ogladnio....bu kaj uskoro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15652 | |
Guest
|
Ja se isto veselim zderama. Tu sam doma na opakoj dijeti, nisam vidio kruha vec neznam koliko :P Tako da ce mi zdere doci kao jail-free card :P Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15653 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sljedeci tjedan žderonje mi odgovaraju ko budali šamar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15655 |
Super Moderators
|
Dečki-ja fakat ne znam za sljedeći tjedan...najvjerovatnije sam petak i subotu out...jedino mogu obavjestit baku da bi Žderali 14.11 pa nek netko to izorganizira. Ili 21.11?
![]() |
#15659 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15660 |
Super Moderators