Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.11.2008., 11:59   #541
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Cek cek, ak je dozvoljeno 10 gb dl-a na dan o kakvim 80 gb mj pricate?
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 12:32   #542
imaticx
Moj komp

imaticx's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
"stari" korisnici kojima traje racun imaju 10 dnevno. a novi (ako sad napravis acc ili ga produzis) imas 80 gb/mj
imaticx je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 14:05   #543
Bang
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor imatic Pregled postova
"stari" korisnici kojima traje racun imaju 10 dnevno. a novi (ako sad napravis acc ili ga produzis) imas 80 gb/mj
kao nepravedno.a kada ćemo imati svi jednako. ja imam 2.6 dnevno X30 to ti je taman negdje 80 gb mjesečno.pa me zanima kada će to doći na svoje
Bang je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 14:37   #544
imaticx
Moj komp

imaticx's Avatar

kad nam svima istekne acc. meni npr. istjece za mjesec dana i onda "prelazim" na 80 gb/mj. a neki koji su prije novog rezima uzeli godisnji acc, oni imaju jos godinu dana 10 gb dnevno
imaticx je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 15:24   #545
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

A ovo 350 kn 500 gb , znaci imam acc dok nersibam tih 500 gb? Danas mogu skinuti 20 gb 5 dana nemoram nista ....nema ograniceno dana ak sam razumio dobro.
Staro 01.11.2008., 16:51   #546
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
@Zmaj000

da tako bi trebalo biti, s dovoljno brzom vezom možeš i sve u jedan dan skinuti

taj trafficshare kupljeni promet imaš od kada ga kupiš do trenutka kada ga potrošiš ili ti account istekne, što got je prije
Staro 01.11.2008., 17:10   #547
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Citiraj:
Autor Big Guy Pregled postova
@Zmaj000

da tako bi trebalo biti, s dovoljno brzom vezom možeš i sve u jedan dan skinuti

taj trafficshare kupljeni promet imaš od kada ga kupiš do trenutka kada ga potrošiš ili ti account istekne, što got je prije
Mislim da bi trebalo biti traje ti acc dok ne potrosis ....
Staro 01.11.2008., 18:34   #548
Big Guy
RPG player
Moj komp

bilo bi lijepše, ali sumnjam da je tako

zato imaš 100GB paket
Staro 01.11.2008., 18:42   #549
AiM
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
Mislim da bi trebalo biti traje ti acc dok ne potrosis ....

ne bas.. istice kada i acc... jako lose napravljeno ..
AiM je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 19:26   #550
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Ovako na koju foru mi istice acc ak ga nemam , a mogu kupiti 500 gb ili je to napravljeno da imas acc i samo nadoplacujes trafic...onda je to smece . Ak mozes kupiti 500 gb za tih 350 kn jos donekle ide al ak kupim ovaj acc i + 500 gb to vec nevalja ..
Staro 01.11.2008., 21:20   #551
Bang
Banned
Moj komp

sve u svemu imaš premium acc ko da ga nemaš
Staro 02.11.2008., 15:04   #552
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

ovaj rapidshare je postao tako sranjce...2,66gb po danu, pa to je saaad...saljem mail rapidu...idioti.
bego2 je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 15:15   #553
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ne vjerujem...
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 20:25   #554
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Da evo odgovora pitao sam jel mi treba acc ili TrafficShare mogu ovako kupiti.

Postovani,

Vi mozete kupiti taj trafficShare ali vam treba i account. Taj traffic share vi mozete potrositi u jedan dan ako imate mogucnosti da skinete recimo toliko podataka. On se ne obnavlja vec kad se potrosi uzima se novi ; uzima se kad vi znate de cete recimo dok vam traje account skinuti tih 500GB. Znate li tocno sto je to TrafficShare? Traffic Share je mogucnost da vi date linkove nekih file-ova koje ste vi uploadali na Rapidshare-u recimo svojim prijateljima i da oni to skidaju bez cekanja (ono odbrojavanje i limiti koje imaju free korisnici) iako nisu premium korisnici. Recimo vi imate 10GB TarfficShare-a i vi ste dali desetorici prijatelja da skine neki film koji ima 700MB i koji ste vi stavili na internet i dali njima linkove, te ce ga oni skinuti (10 skidanja X 700MB =7GB) i vama ce na TrafficShare-u ostati 3GB. To vam je poanta TrafficShare-a, s tim da ce se sada TrafficShare moci prebacivati u povecanje vaseg downloada sa interneta. Nadam se da ste me razumjeli, a ako niste samo pitajte sto vam nije jasno.

Pozdrav

Condurarapid
Staro 02.11.2008., 21:45   #555
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Haha i oni spominju filmove po 700mb. Kao da RS to i podrzava.
Staro 02.11.2008., 22:12   #556
mulac01
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
-->
Mala molba za sve. Možete li mi reći mišljenje o ovim novim promjenama koje je uveo RapidShare. Prvo što mislite o smanjenju limita downloada? Drugo što mislite o uvođenju opcije TrafficShare? Treće što mislite o tome da se file-ovi nakon deset skidanja brišu ako se ne prebace pod collectors zonu ili premium zonu (ovim potezom Rapidshare pokušava motivirati ljude da malo više koriste collectors zone)? Da li biste lakše prihvatili recimo povećanje cijena Premium Accounta ili ove promjene? Ni meni se recimo baš ne svidaju ove promjene, a imam neke veze sa Rapidshare-om pa me interesira vaše mišljenje.
mulac01 je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 22:37   #557
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

moj odgovor je da treba vratit na staro(to mislim na ono prije razno raznih promjena) barem za premium korisnike
-->
Citiraj:
Autor mulac01 Pregled postova
Mala molba za sve. Možete li mi reći mišljenje o ovim novim promjenama koje je uveo RapidShare. Prvo što mislite o smanjenju limita downloada? Drugo što mislite o uvođenju opcije TrafficShare? Treće što mislite o tome da se file-ovi nakon deset skidanja brišu ako se ne prebace pod collectors zonu ili premium zonu (ovim potezom Rapidshare pokušava motivirati ljude da malo više koriste collectors zone)? Da li biste lakše prihvatili recimo povećanje cijena Premium Accounta ili ove promjene? Ni meni se recimo baš ne svidaju ove promjene, a imam neke veze sa Rapidshare-om pa me interesira vaše mišljenje.
moj odgovor je da treba vratit na staro(to mislim na ono prije razno raznih promjena) barem za premium korisnike
marq20 je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 23:56   #558
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Haha i oni spominju filmove po 700mb. Kao da RS to i podrzava.
Ne , ne pise 700 mb ali linkove.
Staro 03.11.2008., 08:24   #559
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ja imam 50GB dnevno, doduše, ističe mi account pa su mi rekli da u tih 14 dana mi je limit 10GB/dan. Ovih dana ću ponovo kupit na godinu dana, pa ga produžit, pa javim...
Staro 03.11.2008., 09:56   #560
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
imaš veze,super,možeš im odmah reći da su idioti,i da ovakav rapidshare mogu slobodno zatvorit,neka sve ukinu, neka stave 10 mb po danu,i brzinu 5 kb/s.,zašto se ne savjetuju s članovima prije donošenja odluka,ima li rapid forum??,ja bi volio da im nitko ne kupi premium tako da propadnu ili vrato na staro,sve gori i .gori
-->
Citiraj:
imaš veze,super,možeš im odmah reći da su idioti,i da ovakav rapidshare mogu slobodno zatvorit,neka sve ukinu, neka stave 10 mb po danu,i brzinu 5 kb/s.,zašto se ne savjetuju s članovima prije donošenja odluka,ima li rapid forum??,ja bi volio da im nitko ne kupi premium tako da propadnu ili vrato na staro,sve gori i .gori
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 11:36   #561
Ico2005
Premium
Moj komp

Ico2005's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ovo je loše, definitivno loše.
Ico2005 je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 14:38   #562
Bang
Banned
Moj komp

e onda ti njima reci nka se nasisaju kučine.kupio sam ga neki dan i kao da nisam(skidam preko torrenta).katastrofa. kupiš account i kao da ga nisi kupio.nepada mi napamet da ga više uzmem iako vrate na staro.iz inata. neznam di im je mozak bio kada su mislili provest ovu prevaru.neka malo čitaju po drugim forumima i neka vide koliko su se ljudima zamjerili.2.6 gb dnevni.ma daj molim te. GADE MI SE

EDITo čemu moj acc vrijedi manje od nekog starog člana.dao sam isto toliko para kao i on a imam tri puta manje.kradu na nama novima
-->
Citiraj:
e onda ti njima reci nka se nasisaju kučine.kupio sam ga neki dan i kao da nisam(skidam preko torrenta).katastrofa. kupiš account i kao da ga nisi kupio.nepada mi napamet da ga više uzmem iako vrate na staro.iz inata. neznam di im je mozak bio kada su mislili provest ovu prevaru.neka malo čitaju po drugim forumima i neka vide koliko su se ljudima zamjerili.2.6 gb dnevni.ma daj molim te. GADE MI SE

EDITo čemu moj acc vrijedi manje od nekog starog člana.dao sam isto toliko para kao i on a imam tri puta manje.kradu na nama novima
Staro 03.11.2008., 20:40   #563
Big Guy
RPG player
Moj komp

nek dignu cijene radije
ja ionako živim od bodova
ali mi se čini 9eura pošteno za mjesečni account, max 10 eura
-->
Citiraj:
nek dignu cijene radije
ja ionako živim od bodova
ali mi se čini 9eura pošteno za mjesečni account, max 10 eura
Staro 03.11.2008., 21:35   #564
AiM
Premium

decki da ne flejmate trk na www.rapidshare.com/news.html i tamo procitajte sve novosti..
Staro 03.11.2008., 22:09   #565
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
decki da ne flejmate trk na www.rapidshare.com/news.html i tamo procitajte sve novosti..
Ja tu nevidim nikakve novosti
Staro 03.11.2008., 22:29   #566
AiM
Premium

pa neki neznaju ovo s 2.6Gb dnevno a neki misle da dobivaju 50 GB dnevno.. Acc se bufferira do 50 GB + 50GB trafficshara. Zato sam reko neka se to cita a ne da se prepricava sto je neko u selu rekao
Staro 03.11.2008., 23:12   #567
mulac01
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Stanje je takovo da su svi koji su imali Premium Account-e prije ovih promjena dobili po 60GB TrafficShare-a od kojih se 55GB može potrošiti na sam download. A količina mogućeg akumuliranog downloada-a za sve korisnike Premium Account-a (znači i stare korisnike prije promjena i nove korisnike) se smanjila sa 50GB na 10GB i toliko se maksimalno može skinuti u jednom danu osima ako se kupi TrafficShare recimo 100GB te tada možete svih 100GB skinuti u jednom danu ako imate mogućnosti. Glavni razlog uvođenja ovih promjena je da se ne povećaju cijene Premium Account-a. Biste li pristali na povećanje cijena samog account-a, a da se stvari vrate na staro?
mulac01 je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 23:23   #568
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Bolje povecanje cijena neg ovo smece od 2.6 gb
Staro 03.11.2008., 23:24   #569
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
zašto uopće povećavaju cjene??im treba još servera,zbog financijske krize u svjetu,jer nisu dugo podigli cjenu.
demetrius je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 13:34   #570
Bang
Banned
Moj komp

Citiraj:
Stanje je takovo da su svi koji su imali Premium Account-e prije ovih promjena dobili po 60GB TrafficShare-a od kojih se 55GB može potrošiti na sam download. A količina mogućeg akumuliranog downloada-a za sve korisnike Premium Account-a (znači i stare korisnike prije promjena i nove korisnike) se smanjila sa 50GB na 10GB i toliko se maksimalno može skinuti u jednom danu osima ako se kupi TrafficShare recimo 100GB te tada možete svih 100GB skinuti u jednom danu ako imate mogućnosti. Glavni razlog uvođenja ovih promjena je da se ne povećaju cijene Premium Account-a. Biste li pristali na povećanje cijena samog account-a, a da se stvari vrate na staro?
čekaj.i šta kad vi stari korisnici potrošite taj traffic.onda isto ko i mi novi pušiona na 2.66
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na