|
![]() |
#271 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
#4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ljudi pomagaj, iz opće frustracije i ljutnje uspio sam spržiti motore na mustangu i hondi, pa ako ima ko za posudit 1300$ na kratko vrijeme, da sredim Hondu i odma vratim pare. Please... |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Resistance is futile
|
Nije problem u lovi, nego u tome što ti Busy nije online. Ja bi ti bez problema dao $, ali on ti ih mora proslijediti, nakon što ja uplatim. Probaj vozit protiv kompa i to protiv on žene sa roza Hondom, vrijedi pokušati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
daj reci šta si radija da su ti se otključala auta
![]() |
#275 |
Resistance is futile
|
Hahaha... male tajne, velikih majstora :clap: @Busy Ima da šutiš ko zaliven, nek se malo rajcaju ![]() Inače svima Vama koji vozite Hondu Civic preporučam da idući auto koji kanite kupiti bude Dodge SRT-4 (onaj žuti). Malo košta, lagan je, da se fino nabrijati, za razliku od mog Mustanga koji je dosta trom i skup. A onaj dragster je ko šećer na kraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
hmhm...zzz svima...
|
ja neman to auto daj jade reci pa jemos li tim ili nismo
![]() |
#277 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja bi te aute ![]() A ovo oko tromosti Mustanga, ja se na početku iznenadio kako je trom na startu, al reko valjda će bit bolje, sada imam 870ks i još je trom ![]() ![]() A ove aute si ti dobio na moparu, ili ih je neki tip na communitiyu dijelio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Resistance is futile
|
Ma oko toga ima cijela procedura. Jednog dobiješ bez problema, a za drugog se moraš prijaviti i ispuniti neki formular i upisati da želiš da ti ga odključaju. Nisam ništa platio, a budem vam poslao upute samo da odvozim ovo sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
hmhm...zzz svima...
|
ajde samo požuri
![]() |
#280 |
Resistance is futile
|
Evo vam u prilogu su detaljne upute, uživajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
hmhm...zzz svima...
|
e šta triba sa ovime i di je ovo
![]() |
#282 |
Resistance is futile
|
Pa šta ti nije jasno? Čitaš upute i to je to. Tamo gdje je kao link to upiši u IE, samo ispred dodaj www Mislim da ovo zaslužuje neki polog na moj račun od strane Vas. Da mene nema vi bi i dalje živjeli u neznanju. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Resistance is futile
|
Kome je do četa nek posjeti sobu PC Ekspert, password je pce |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
|
pa na tom mopar se moraš registrirat...on ti traži username sa mopar-a + username od nitta...ništa zato već sam napravio account. Još kadbi me pustilo u igricu sad (jebeni crveni semafor) @dr.Tom s kojim bracketom pobjeđuješ na Pro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Zakaj ne vidim sobu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Resistance is futile
|
@Freek Kao teško ti se bilo registrirat ![]() Po 100ti put ti kažem da na PRO cupu pobjeđujem sa brecketom 8.8s bez upotrebe nitra ![]() @vga killer Stvarno ne znam zašto ju ne vidiš. Ja sam u njoj i čekam ekipu da razmijenimo mišljenja. Baš super ![]() a onda do sutra nema šanse da mrođem onaj semafor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Treba kaj skurit??
|
DrTom - opet si nekaj zeznul. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
|
Hello! Javljam se nakon kraće stanke, jerbo me škola stisnula. Spušio sam na team turnament zbog toga šta su mi gume proklizale. Sorry zbog toga. Jel mi netko može pomoći u startanju, jer kada startam iz prve,( auto je civic, stock mjenjač, sve ostalo full, turbo na 15) imam cca 0.7 response time, a sa pravilnim startanjem ( da mi ne prokližu gume) imam cca 1.1. I da, jel mi možete posuditi nekih 15 000, da kupim auto, i odmah vam vratim kada prodam hondu?? Ne sada, već za par dana, kad skupim za supru/nsx. Kako držite kvačilo? I da, jeste li bili na streetraceu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Treba kaj skurit??
|
Ja sam bio na Streetraceu i spržil se na suncu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
Pa do kada si bio? Nisam te vidio....ja sam došao u pola 6 i otišao kada su svi otišli, oko pola 11 ili 11. Glupa pravila, j.... ih bracket, nisam skužio tko ih je pobijedio. P.S. Za one koji su ljetom u Malinskoj (kao ja) odite do supermarketa, i druga kuća preko puta od onog tamo restorana "bracera", u dvorištu ima vrlo zanimljiv suzuki swift ![]() ![]() A ako odete dole do rive, 50 m od vile ive naći čete najglasniji auto sa streetracea uz crnu corvette i asconu, crnu integru!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Treba kaj skurit??
|
Ja sam otišao ranije jer me sunce ubilo. Suzuki je nažalost napravio brejkaut. Svi su fučkali. Pravila su glupa do boli. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
hmhm...zzz svima...
|
ali smo izgubili ovde u šk neman igricu
![]() |
#296 | |
hmhm...zzz svima...
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#297 |
Resistance is futile
|
Bez uvrede, ali stvarno mi idete na živce sa tim svojim neznanjem. Ja sam isto slijedio te upute, a i Busy i ne znam kak je nama sve jasno, a VAMA ne. U vezi one sličice, na netu je ista takva ali pravi link i to je to, nema nekih dodatnih finta, SVE TI PIŠE U UPUTAMA. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Don't worry, be happy : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Ex-Gastarbajter
|
Oće mi ko posudit 1300$ please već sam lud sa zarađivanjem po 100$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Treba kaj skurit??
|
Busy - vidiš da te jadan čovjek moli. Daj mu skini 1300 s tima, vratit će on. Nadam se. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Ex-Gastarbajter
|
Snašo se ja, dva challenga od prije sam dobio i zaradio pare, sredio hondu, nabavio pare sredio mustanga, prodao ga, kupio srt-4, zasada je na 600ks i ide ko blesav turbo je kolko sam vidio negdje oko 34-35 ![]() Jedino me malo muči što mu je red line nisko pa treba ful brzo mijenjat i pazit na startu, ali mislim da je ovo daleko bolji auto od mustanga ![]() I bez brige, ako ikada budem opet pitao pare, budite sigurni da vraćam u 5min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|