|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako je nekome do zabave i ima smisla za zabavu, zabavljati ce se on i s Mercenaries 2 kolko god igra bila shit. A govoriti da je FC2 sranje, samo zato jer nema mutanata i zbog manjih propusta je glupo. IMHO Crysis je nista ali ama bas nista nego bezvezni FPS sa super grafikom, i ajde mozda nanosuit je + ... oruzja u Crysisu su smece, customizacija ih spasava malo, linearno do boli. U FC2 viiiisoki kanjoni i planine su samo oko grada, a i svugdi se mozes popeti, samo ovisi koliko ti se sece naokolo i trazi put. Onome tko igra igru s ciljem da trazi propuste i mane umisto da uziva u onome zabavnome, svaka igra ce biti shit. ![]() A ja vise nisam ima metaka u sniperu pa je zebra stradala u prometu ![]() ![]() (i zapela je ispod djipa i sad se nemoze djip pomaknuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ne znam u čemu je problem. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
da nesto pitam za one koji igraju vec: s obzirom da je najavljivano da ce se misije moc obavljat onako kako kome pase, neko je vise demolition guy, neko vise sniper itd.... dal se ima dosta metaka za snajper ili je isto sranje tipa far cry i crysis da je igrac drasticno ogranicen mecima za snajpere? |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
imaš nekih 30-35 metaka za snajp, te imaš metke za pokupiti na svakom koraku. ekipa pada s jednim metkom, bez obzira kud ga pogodiš. također kad zumiraš je full miran te možeš pogoditi preko pola mape EDIT: @žile navika s newsa, zbog preglednosti napisanog teksta i tematskog razdvajanja cijelina. i btw. smanji malo doživljaj oko toga
Zadnje izmijenjeno od: bacyc. 23.10.2008. u 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | ||
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() De ti smanji doživljaj sa enterom. Zadnje izmijenjeno od: žile. 23.10.2008. u 22:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ha,ovrancavija se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Igrica je ok, malo je dosadna ali ima fora stvari ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
|
Sad što više igram to mi je dojam o igri općenito nešto bolji. Ali primjećujem prve bugove - kad se reciom u autu prebacujem s vožnje na pucanje igra se zna smrznut na par minuta i onda se pokrene dalje. Isto se zna ponekad događati dok pješačim kroz đunglu... ![]()
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
meni dvije najglupliji stavari u igri: nema lean left/right i kad zumiraš nišan je miran, npr. sniper, ono ko da igram s robotom, ne diše i da mu se barem malo ne pomaknu ruke kad nišani...to su meni najveći propusti, iako to nije bog znaj kak veliki propust ali to i najjadnije pucačine imaju...inače igra me nije razočarala, ispunila je skoro sva moja očekivanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ugl nelosa igra,no grafika je daleko od crysisa,iako je fenomenalno optimizirana,sve ultra,dx10,1680x1050,vsync on...slobodna procjena preko 30fpsa,ugl super igrivo,no ipak mi fali nekaj samo jos neznam sto ![]() Ajd odo igrat jos,uzivajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
pokusao 4x uci u igru... i nece... mozda jer imam 6600gt? 2x se ekran takoreći iskljucio, tj nije svijetlio ali je lampica bila zelena 2x sam pokrenuo igru, stala je na prozoru i kao da ce se povecati pocelo je migati, skoro epileptični dobio ![]() btw, kak se dodaju enemysi u map editoru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mar sto mislis koja je najprodavanija igra nakon simsa? koliko oni love uberu tokom 1mj?! mislim wow ih samo tako izvlaci van... btw istina sto god blizzard izbaci je jebeeeno kvalitetno i dobro... ako se ne varam starcraft 1 je izasao prije odprilike 10godina neka me netko ispravi ako grijesim?! i dan danas je igran. Samo sto je blizzard jakoooo pohlepan, lega mi reko da ce se naplacivat battlenet za SC2 samo toliko... kad predem FC2 onda cu ga komentirat. Btw merc 2 mi je zabavna igra ono za izgubit vrijeme cist okey malo se napucavas i tak cist okey niti sam ocekivao nesto od toga vise.. FC mi isto tako sluzi za ubit vrijeme i za zabavu a sad nisam neki recenzet da gledam sto nevalja sve u igri pokusat cu se zabavit sa njom. Naravno ima stvari koji me iritiraju al dobro. Btw kupio sam pusku i ni jednom mi se nije zaglavila i slicno!! tako da je to cist okey. i to je fora sto se puska zaglavi i pokida fora element. i da nemojte kupit pljuce od neprijatelja i nemate frke Bas me zanima hoce li vam bit tesko u GTA4 proc preko 2/3 mape radi jedne misije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima li ko PS3 i Far Cry 2 meni ubrzo dolazi pa me zanima kakav je na konzoli. To da pada gdje god da ga pogodiš je istina, ali ne umire gdje god da ga pogodiš. Npr. ako ga pogodiš u nogu on padne i počne se valjati po podu, pa dizati pa opet padati. Baš kao u stvarnom životu. Netreba preci pola mape u GTA IV. Samo uzmeš taksi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
I u cem je onda fora??? Radije uzmes sejv sa 100% igre pređene i netrebas ni prolazit misiju. sta ne? ![]() Meni igra u procesu "kupovanja" , kad dđe budem reko kak se slaze sa Aemdejom i Atijem... P:S (svi koji igraju) dali u uvodu postoji slika "nVidia meant to be played" i/ili "Runs best on Intel core2duo"???
![]() |
![]() |
#474 |
Neradnik
|
Ja budala kupim GL vozikam se uokolo naidjem na veliki otpor reko cuvam granate (njih 7) za kasnije kad ono paf 3 đipa i ode ja :SSSS posto mi je save daleko bio malo cu da odmorim oci pa kasnije opet... ali sad znam nestedim nizasta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo nakon malo duzeg igranja vidim par minusa u igri...na pocetku se cini odlicna ali neki detalji iritiraju -Puno treba besciljno vozikati da bi dosli do misije -Snajperom je prelagano ubijati(ne mice se nišan) -Explodira mi auto i samo mi malo uzme health,zgazi me auto i ostanem ziv -Pucam u ono raslinje sa puskom..nista se ne mice... -Puske se pokvare kao da se radi o svjezem mlijeku LOL -Neprijatelje treba dosta napucavati -Ima i bugova-izbacilo me iz igre...pa sam morao dodatnih pola h prelaziti isto -Nemogucnost voznje iz 3 lica Tek sam na 4% igre...tko zna sto cu jos zapazit lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | ||
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |