|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
ali evo ti moj stat za jednu sezonu na 2008, dodushe nisam zabijao kao ti, ali sasvim solidan rezultat brijem (opaska: niti jedan gol nije bio povratna u 16m)... Real Madrid 38odigranih 36pobjeda 2nerijeshena 151zabijen 8primljenih to je u master ligi (koju sam startao sa default timom i nakon 6 sezona ovo mi je bio zadnji rez jer vishe nije bilo smisla igrati ML) koju sam postavio da igraju svi najjachi klubovi na svijetu.... mislim da osim legende niti necu halati protiv kompa, jer mi je to izgubilo drazh....veci je gust halati prek neta ili sa kompicima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo dobio igru. Malo doživaljaja (nisam igrao PES ima pola godine)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja imam problem sa "become a legend" modom i master ligom... Dodem do polovice prve sezone i pojavljuje se send/dont send... Vidio sam da i drugi imaju takav/sličan problem... A neznam kako mogu izdat takovu/nedovršenu igru... Čekamo neki fix.....ajmo žuti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
|
jesi sve odigrao ojdednom? ili si snimio pa nastavio dalje? ja još nisam odigrao ali čitam nan etu masa njih ima problema recimo sa champions league u četvrt finalu lige prvaka uzvratna tekma izbacuje van svaki put.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
ev ja to jušer instalirao, sve ok, ali, neš to štucka...pogotovo je izraženo na dugim dodavanjima... onak, ne znam, nije jako očito al opet ne ide glatko... 2008 sam igrao na high detaljima i na rezi 1024*768 i sve ok ovo sam prvo krenuo igrat sa istim postavkama, ono, učita, sve pet, al štuca... i krenuo malo po malo smanjivati, i sad to sve kockasto izgleda ali štucanje je i dalje primjetno... sad sam primjetio da ima ovo neš sa wait 4 v-sync, kod mene to nema, ali, hmh, pa nije valjd da ću morati mjenjat refresh rate svaki put prije igre ??? konfa iz profila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
|
Evo instalirao sam igru i nakon par sati igranja mogu reći da je igra solidna, po meni sigurno poboljšanje od pes 2008, ali imam par primjerki najviše me smeta ovo štuckanje igre koje se osjeti kad lopta brzo prelazi teren, imam osjećaj kao da je framrate na 27-29 fps i tako ja uključih fraps da vidim da nije do kompa i ono leži na 60 fps-a stalno i to na na high postavkama, pa mi nije jasno od kud to štuckanje jer meni to osobno ide dosta na živce, jel ima neki fix da se makne taj 60 fps limit?? jer igrica bi trebala letiti na e8400 na 4.0 Ghz i HD4850 toxic oc na 750 Mhz, samo se nadam da će se to nekako ispraviti, i druga zamjerka mi je zvuk odbijanja lopte koji zvuči ko da je lopta poluprazna, uglavnom zvuk katastrofa, moram reći da me i igra na veliko podsjeća na fifu pogotovo zbog ove nefluidnosti po kojoj je fifa poznata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
I'm nightrider
|
Citiraj:
ja sam na poslu pa ne mogu probati... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
uff kod mene je situacija potpuno obrnuta.... u 06 sam trpao ko manijak.....slobodnjaci s 18-25m na 5 udaraca 4 gola. rijetke su bile tekme di nije bilo bar 3-4 gola s moje strane.U 08 to se smanjilo na možda 2-3 gola po tekmi. Za 09 još nemam neki utisak jer nisam stigao odigrati dovoljno utakmica da bi mi sjeo kako treba. Btw zašto se žališ na odbijanje lopte od golmana.....pa realno je kad mu rokneš bombu da boksa tj. izbija loptu, a ne da mi ko robot ćopi sve kaj mu ide blizu ruku. U 08 je golman odbijao više manje sve, al u 09 kolko sam stigao primjetit slabije udarce u većini sličajeva lovi. P.S. 2 all - da li ste primjetili da je dobar dio igrača napravljen jako trljavo. mislim da će neki pošteni OF napravit popriličan pomak u igri. Ne mislim da igrači trebaju imat sve karakteristike na 99, al mi je jadno da mi cijeli Arsenal izgleda ko Dinamo. Zadnje izmijenjeno od: e-one. 23.10.2008. u 13:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
|
pa ljudi vi niste normalni....pamtite golove koje ste primili i dali za prethodne pes-ove...iz aviona se vidi da je od pes 6 pa na ovaj pes 2009 teže dat gol....konami zna zasrat, ali ovaj put je poboljšao stvar što se tiče golova, teže ih je dat...puno teže nego na 2008... |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja jucer potrosio cijelo popodne na net-u igrajuci, nema vise ispadanja obrambenih igraca kada protivnik naglo krene u kontru pa zakasnis stisnes x i obrambeni zapliva, takoder nepamti vise ako slucajno dva puta stisnes x, proigravanja po podu i ne prolaze bas cesto kao na 2008 bar ne naduzim udaljenostima... Uglavnom zamjerki nekih nemam, osim na online mod koji je blazeno receno katastrofa... Proveo sam skoro dva sata na nekom njemackom serveru kreirajuci preko 50 soba ali ma kakvi sa nekim iz moje okoline je bilo nemoguce odigrati tekmu... Kompic uleti u sobi i odma ga izbaci nekakav error pa ja pokusam uci u njegovu sobu pa se meni javlja greska, probali sa pass-ovima i bez njih, ma kakvi... Cak smo i u solo diviziju usli i quick match sa istim postavkama ma kakvi svakoga prespojio na neku drugu diviziju.... Jel postoji kakav drugi nacin??
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 22.10.2008. u 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Toliko mi se svidio novi PES da sam samo zbog njega otišao danas i uzeo Logitech Rumble 2 Cordless ![]() ![]()
![]() |
#469 | |
I'm nightrider
|
Citiraj:
![]() niš, uključio vsync, opet isto, napravio overrajd u nvidijinom panelu, tam podesi, i sad sve fino radi... igram na 1024x768, sve na high, af i aa x16, svi filtrovi i pizdarije, i rad ko blesavo, a sa 2008 nije bilo tak, mislim ono, ovo mi se čini da je manje zahtjevno od "starog" pes-a, da je puno bolje optimizirano... kik es, još sam da naučim driblat i to je to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
stigo pes jucer,predobar je po meni.. samo steta sto nema licence u engleskoj ligi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Premium
|
PES Special Controls..
Evo zanima me znate li koju kombinaciju tipki za neki potez. Recimo, cuo sam da treba stisnuti XY tipke da igrac simulira prekrsaj, pa me zanima ako znate neke da napisete pa da svi zajedno uzivamo u nesvakidasnjim potezima... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pes topic imaš več |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
|
jel bi netko htio napisat kako zabiti slobodnjak u PES 2009...vidio sam da mi AI trpa golove ko od šugai to onak ladno, samo prebaci živi zid...pa me zanima šta bi trebalo da se i ja malo frajerišem golovima iz slobodnih u PESu..ono što gore prije piše da treba do kraja i tipku nazad...mauna...igrac prepuca sjevernu tribinu...dakle... i jos nesto: skinio sam s neta neke dresove...to su oni fajlovi sto izgledaju kao slike...di bi njih trebao kopirati da bi mi šljakali.. Zadnje izmijenjeno od: vramba_rtf. 22.10.2008. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Dakle, imas ukupno 12 "bodova" za rasporediti na onih 6 karakteristika, odnosno, po defaultu su ti stavljeni po 2 na svaku. Skines s neke koja ti je manje bitna i stavis na neku drugu, ovisno o tome koju poziciju igras. Dakle, mozes neke skroz smanjit na nulu, a neke druge postavit na svih 6, ili bilo koju kombinaciju izmedju. Ogranicenje ti je "samo" to kaj ih imas ukupno 12 za postaviti. To mozes mijenjat za svaku novu tekmu i tak si prilagoditi kak ti odgovara. To je onaj dio kaj se zazhuti kad ti nakon svake tekme raste postotak na karakteristikama. Onaj dio koji se zacrveni si zasluzil na samoj utakmici, dakle, ako imas vise driblinga, to ti raste, ako vise pucas, onda pucanje, dodajes... kuzish Nadam se da je pomoglo.
![]() |
![]() |
|
|