|
![]() |
#421 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Eo jedno od topic pitanje al nema boljeg mjesta da ga postavim, dakle interesira me da li netko igra PES2009 na XP x64 bitnom sustavu ? Da ne napravim gresku kao s PES2008 koji sam kupio i na kraju izvisio a ne planiram mjenjat Os, pa da se onda ne patim i ne kupujem 2009 ako nema smisla, unaprijed hvala, inace na sluzbenim stranicama ne pise da da su 64 bitni sustavi podrzani ali ni da nisu ako sam dobro vidio , ako ne ispricavam se |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
cek, nema namjestanja na 4:3 format slike na rezi od 1280x1024?? pri toj rezi je format 5:4 i imam crne trakice debljine 1 cm gore i dole. Najveca reza za 4:3 je 1280 x 9xx a to nije nije fora ![]()
![]() |
#424 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#426 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
|
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Premium
|
pa kaj ti nije dobar online mod? radjen ko po modelu na PES6...istina i bog da je nekako usporenija igra nego offline, ali je 100% bolja nego 2008 kaj se toga tiche... nema uopce trzanja, lijepo je oznacheno tko ima dobru vezu, tko izlazi iz igre, i prav da ti velim, prezadovoljan sam.... kaj tebe tochno muchi s igrom? (bez podjebavanja....sam reci kaj...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Imam totalno opozitno misljenje od tebe, imam i fifu i pes, kada poslije pesa uaplim fifu to je totalni shit, toliko ne igrivo da izidjem nakon minute, nema fluidnosti, nonstop neka stekaranja pri pomjeranju slike i dodavanja sranje totalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
AI je malo prečesto preglup pogotovo kod obrambenih igrača...u napadu me isto prečesto iznerviraju igrači kad plasiram dugu loptu jedinom igraču (svojem) u šesnaesterac a on doda presmješno prekratku ili totalno nekom drugom igraču iz petog plana svejedno boljeg nogometa po meni nema
![]() |
#441 |
Premium
|
@ tomifish: a dobro, svatko ima svoje mishljenje....ali mi nije jasno da ti je obrana loshije napravljena nego u 2008? to mi fakat ne ide u glavu jer si mogao bez pol beda proci kroz igracha samo sa trchanjem.....ovdje kada to radish, lagano te obrambeni odbije....ovdje treba igrati obranu a ne chekati da AI tvog obrambenog ispruzhi nogu i uzme....lopte uzimam chisto kretanjima igracha i uopce ne uklizujem osim ako protivnik (bilo AI bilo igrach - offline - online) ne forsira, jer mi to nije potrebno...koristim razne kombinacije iks, kvadratic, R2, L1 i ovdje mogu igrati obranu kako sam igrao na prijashnjim nastavcima (kao na plejki), a ne kemijati tko zna shta da mi kao u 2008 igrach ne prodje kroz obrambenog....... a kaj se tiche napada, kao i u prijashnjim PESovima, golmani ponekad glupo odbijaju loptu i to je to....evo, sa petka navecher smo igrali do pola chetiri ujutro....mogu ti reci da nismo niti jedan takav gol dali/primili....raznorazne akcije sa ponekim spektakularnim golovima (tako dvije bombe sa preko 25m sa Slovenijom protv Hrvatske su kao na Eurosportu ushle)......a FIFA ni ove godine osim grafichkog dijela nije me impresionirala...i to je sve.....meni je vishe stalo do fuca nego do grafike..... nego pitanjce....ako si tolko halal PES i ak si tak dobar, jesi bio na kojem turnacu (real life)? jesmo se upoznali di mozhda? @Thoroughbred B: kaj nije to bit nogometa...ne ide sve po shpagi, nego u tri p***** materine.... ![]() nema mi milijeg nego kad frend tako usred noci skida boga i mater zbog krivog dodavanja pritom izgledajuci kao da je pojeo neku chilli paprichicu ![]() to mi je u jednu ruku drago jer pridonosi realnoshcu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Premium
|
al moramo priznat da su nešto zahebali sa nabacivanjem u pesu....želim oštru loptu mojem igraču ubacit a on baci neku slabu i jedva upotrebljivu loptu....što se tiče dodavanja, ja sam jednostavno isključio manual dodavanje jer kad je bio uključen događala su mi se neka dodavanja koja nisam uopće namjeravao napravit.....dosta je teško zabit gol, AI je puno bolji i pametniji negoli je bio u svim prošlim PES-ovima...udarci iz vana su dosta teško ostvarivi.....al ne zaboravimo, uskoro izlazi konami official patch pa se nadam da će neke stvari poboljšat osim licenca klubova i ispravljanja bugova i rušenju igre.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Premium
|
meni su primjerice drazha nabacivanja, jer sam u 2008, ako nisam koristio L1 pri nabacu, mogel pozdravit sa loptom jer je 90% sluchajeva drito golmanu u 2m u ruke letjela.... ali kak velish, nekaj buju ispravili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
|
@manki ne igram turnire zbog obaveza i nisu me nikad privlačili već sam samo pes 08 igrao online na pc-u @Thoroughbred B i tako ja igram pes 08 i pes 09 znači ukupno godinu dana i skužim da iako dobro igram sam full živčan i koliko me igra živcira. pes je jednostavno prestao biti simulacija. više je kao fliper. u pesu 6 sam uživao i baš sam se guštao ali to nikako nemogu reći za pes 08 ili 09 evo usporedbe mojih master liga: pes 06 cca 140-170 zabijenih golova po sezoni , 5-8 primljenih pes 08 cca 220-240 zabijenih golova po sezoni , 35-40 primljenih pes 09 ne želim ni saznati. igra nit je simulacija , nit uživam igrajuči več psujem ove brojke pokazuju da se gameplay drastično izmjenio i da je napadačima dano previše prednosti. da ne mislite da imam bilježnicu sa statistikama brojke pamtim samo zato jer sam odigrao puno puno sezona
![]() |
#446 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=49933 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
procitao sam samo zadnju stranicu tako da ne znam da li ste spominjali sljedeci problem. imam vistu ultimate 64 bitnu, na njoj instalirane zadnje atijevi drivere. problem je sljedeci, igra me cesto izbaci vani prijavljuci neki error da ne mogu nastaviti dalje igrati i potom se svako toliko desi da mi sve sejvove zezne. upravo mi se desilo da sam bio na pola sezone i sada moram ponovo sve ispocetka. ako netko zna u cemu je problem bio bih zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
čekaj patch nisi jedini ![]() |
|
![]() |
![]() |